Това не трябваше да го казвашElayne wrote: Вече се сдобих с титла.

Нямаш си на представа колко озверели люде бродят наоколо и псуват късмета си, че не им пада я пет я каска
 Нямаш си на представа колко озверели люде бродят наоколо и псуват късмета си, че не им пада я пет я каска   
 Той по принцип не е нужен за титлата... а маски се събират, имам вече 6Говоря за този да се съберат маски за всеки occasion.

Виж ачийвмънта Beer of The Year или Veteran Nanny са нечовешки - за първия трябва да чакаш година, за втория - три години
 Виж ачийвмънта Beer of The Year или Veteran Nanny са нечовешки - за първия трябва да чакаш година, за втория - три години   

А за гасенето на селца - не се занимавай, губене на време е. Ако няма поне 10 човека да помагат е просто безмислено да се опитва.

Тишо аз след като два дни ходих в SM за HH и падаха САМО и единствено пръстени, на третия път паднаха 2 пета и 1 маска (метлите не ги броя). Муундъст от нашата гилдия вчера пък е била в парти, където са паднали 4 мини-пета.
 Тишо аз след като два дни ходих в SM за HH и падаха САМО и единствено пръстени, на третия път паднаха 2 пета и 1 маска (метлите не ги броя). Муундъст от нашата гилдия вчера пък е била в парти, където са паднали 4 мини-пета. Ма не е по-невъзможно от 'The Scarab Lord'!
 Ма не е по-невъзможно от 'The Scarab Lord'!

ще свикнеш... не му знам идеята на вашия мейдж за АБрр, но нашия бе правил разни тестове и каза да го отсвирвам (че аз преди с него завършвах ротацията си), освен при движение, но и мене най-вече маната му ме отказа - много скъп спел го направиха
  ще свикнеш... не му знам идеята на вашия мейдж за АБрр, но нашия бе правил разни тестове и каза да го отсвирвам (че аз преди с него завършвах ротацията си), освен при движение, но и мене най-вече маната му ме отказа - много скъп спел го направиха   И на Бтата...сами ми замрязават краката и бягат после надалече. И от там pew pew pew и си мра като магаре!!!
  И на Бтата...сами ми замрязават краката и бягат после надалече. И от там pew pew pew и си мра като магаре!!! пък и без това съм гола водица в пвп-реакциите си, оттук - и лесна плячка... да има как някое мелее да държи от мен лошите хора, дето са ми в червено, а мил хилър да ми налива животеца, вероятно щях бая поразии да направя по бг-тата
  пък и без това съм гола водица в пвп-реакциите си, оттук - и лесна плячка... да има как някое мелее да държи от мен лошите хора, дето са ми в червено, а мил хилър да ми налива животеца, вероятно щях бая поразии да направя по бг-тата