Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 22, 2009 8:37 pm

Абе ква е тая простотия с Прима-картите и регистрацията?
http://mtel.net/mobiltel/services/prima ... 03c40bdc61&
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Oct 22, 2009 8:41 pm

Xellos wrote:Абе ква е тая простотия с Прима-картите и регистрацията?
Цитирам: "М-Тел ще предоставя данните единствено при поискване от страна на компетентните органи за нуждите на разкриване и разследване на престъпления"

Ей това е идеята зад регистрацията на примите. Защото 90% да не кажа 100% от телефонните измами стават точно от прими или там съответните им глобулски и вивакомски еквиваленти :evil: Така на гадовете ще им е доста по-трудно да злоупотребяват с тях и в този случай одобрявам 8-)
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 22, 2009 9:54 pm

herairness wrote:
Xellos wrote:Абе ква е тая простотия с Прима-картите и регистрацията?
Цитирам: "М-Тел ще предоставя данните единствено при поискване от страна на компетентните органи за нуждите на разкриване и разследване на престъпления"

Ей това е идеята зад регистрацията на примите. Защото 90% да не кажа 100% от телефонните измами стават точно от прими или там съответните им глобулски и вивакомски еквиваленти :evil: Така на гадовете ще им е доста по-трудно да злоупотребяват с тях и в този случай одобрявам 8-)
На теория ясно, ще имат затруднения, от друга страна тряя си пазим документите поради още една причина :wink:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 22, 2009 10:03 pm

Това е малоумно .... категорично против регистрацията.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Oct 22, 2009 11:13 pm

Драгъне, навсякъде по белия свят е така.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 22, 2009 11:30 pm

Което не променя факта че това създава неудобства на нас редовните потребители, а криминалните типове ще си ги взимат на килограм като хванат някой от най-близкото гето за 5 лева за да вземе 100 карти ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 22, 2009 11:55 pm

Има идея, само дето лесно се заобикаля.
Само не ми е ясно кво дири следния текст - Предоставям "доброволно" данните си...... Съгласен съм да получавам повиквания, съобщения или е-поща за целите на директния маркетинг. втф да не е безплатна тая прима с ебати тарифата им, че и да ме спамят както искат?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Oct 23, 2009 12:04 am

Аз в момента се опитвам да се ориентирам към кой оператор да си направя договор и преживявам на прима междувременно. Е НЕ Е ИСТИНА КВИ ПАРИ СМУЧЕ ТВА ЖИВОТНО НЙЕДНО БАСИ :shock:
This is it. Ground zero.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Oct 23, 2009 2:46 pm

Дискусията за притежанието на оръжие ТУК
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 23, 2009 5:31 pm

Moridin wrote:Аз в момента се опитвам да се ориентирам към кой оператор да си направя договор и преживявам на прима междувременно. Е НЕ Е ИСТИНА КВИ ПАРИ СМУЧЕ ТВА ЖИВОТНО НЙЕДНО БАСИ :shock:
То за тва ли питат съвсееем невинно - А не искате ли да минете на договор, така и така сте тук за регистрация с документите? Хитро а?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Oct 23, 2009 6:08 pm

абе я си направете бърз разбор колко сте мтел и колко сте глобул :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Oct 23, 2009 6:13 pm

Аз съм на Mtel но това едва ли те огравя при положение че ползваме някаква фирмана програма която ни дава безплатни разговори в групата и 100 минути към всички останали (които никога не съм прехвърлял). И тъй като фирмата плаща разходът ми за телефон на месец е равен на 0.00 лв.
Майка ми обаче плаща на уж изгодните глобул които обаче са изгодни само до момента в който не решил да звъннеш на който и да е от вивател/мтел .

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 23, 2009 7:57 pm

с Мтел съм по случайност, а не че са с нещо по свестни. Не мисля че има дълбок смисъл вече от предплатените ако говориш над 10-15 минути на месец откъм пари, а така и така те ебват да се регистрираш в офисите им.

Иначе ги чакам да пуснат iPhon-а аз скоро и да видим с корпоративната карта дали не мое вържа 1 брой тънко ;)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Oct 23, 2009 10:34 pm

Нешънълите на Глобул са изгодни обаче. Има безплатни минути към мобилните и фиксираните оператори и ако става дума за човек като мен, дето не обича много да говори по телефона, тези програми са таман. Та аз съм на глобул и съм доволна, това исках да кажа. Даже миналия месец заедно с петнайсе минути роуминг и сума ти разговори в страната съм платила общо 34 лева за мен и майка ми.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Oct 24, 2009 1:46 am

Мхм, и аз затова съм с глобулска. Имат оферти с не много, но неограничени спрямо оператор минути - 20 лв 50 мин + 150 към 3 номера от глобул. Иначе и Вивател имат готни оферти, ала много малко приятели са с вивателски номера...