Ами аз лично не знам готови ли сме или не сме, защото не сме го и опитали. Което ме кара да се замислям за друг един въпрос - защо след като приключваме с редновния ТоС25нормал за норматив (като време и с 1 макс уайп), никога не опитваме дори хероик mode-а? Ясно е, че ще е много трудно, ясно е, че вероятно ще се мре, ясно е, че това значи 1) харч на броя ни опити, тъй като той е фиксиран; 2) repair bills; 3) консумативи и т.н. и т.н. За точка 2 и 3 само Ану си го представям да се оплаква, другите дори не се замислят, това е в реда на нещата, като си тръгнал да рейдваш. За точка 1) --> какво от това като харчим опити? Като reset-не инстанса в сряда ние имаме 50 (не съм сигурна че са толкова) неизползвани опита. Ние дори веднъж не сме опитали. Това е като да имаш купони за храна, които можеш да употребиш само в рамките на една седмица и които от страх да не изхабиш веднага, в крайна сметка не използваш изобщо.
ДКП за добрите опити (1% на IC, например и други добри опити на hard modes), според мен трябва да има. Иначе цялата вечер я класифицираш като един голям плюс за рейдърските ти умения и много харчове за консумативи и рипеър (а и късане на нерви за някои хора). Знам, че при вас не е практика, така че не се оплаквам, макар че бих драснала един спокоен пост ... някога, ако имам вдъхновение.
Ланис, битките са сложи, така е, ще стават и по-сложни, ще има много уайпс и ако не се ходи (действително) в ТоС25, желаещите за рейд ще намалеят много. Според мен трябва да мотивират хората с нещо. Не знам как ще го измислят, но трябва разнообразие

.
Пък аз наистина се чудя какво да правя с моята екипировка. Не е мръднала от 2 месеца и нямам идея какво повече да направя извън 25-ците.
Едит: И не е проблем, ако във вторник сме на малко проценти от сваляне на бос, в сряда да е същото нещо с 'удължаване'. Не ми е проблем кога, а дали изобщо ще го има тоя ТоС25. Източник на гиър и ДКП е... трябва си.
Едит2: Пф, Шиена какво ти е отговорил пък... 'Или ни слушайте, защото е за доброто на гилдията или си ходете'. Сърбят ме ръцете да напиша, че гилдията не е някакво абстрактно там нещо си и не се отъждествява с 4-ма човека офицери, а е нейните членове най-вече и преди всичко.