Двете се танкват от два танка на около 30-40 ярда една от друга. Депесетата се делят на 4 групи / в края на лъчите на звездата на пода, на 5-6 ярда от портал /, като във всяка група има по едно дпс с обратен на групата цвят. Не тичаме да ловим топки покрай стените, а стоим относително на едно място, лавирайки между топките. Да, по-бързи са и са повече, при това в хаотични посоки, но с макс концентрация и добро периферно зрение в един момент се нагласяш към ритъма.
За щита - всички обръщаме за да бием.
Лошото е че и при нас се получава овърдемидж, ако се случат повечко набъфкания. Следиш се сам, то няма и кой да ти помогне в случая. На няколко пъти дори се налага да спирам да каствам. В крайна сметка не ме блазни първото място толкова, колкото да оцелея.
Браво за Консула. При нас още си стои на 20%. И то все заради едни безумни причини - умрял танк, несъобщен овърлоод, лаг, заплеснало се дпс бягащо от бъфа на втора фаза... Ей такива глупости.
Фрея и Ходир на 25 не са трудни. Мимито обаче е такъв адреналин ...
И в нашата гилдия се случват някакви промени, които не мога още да схвана, защото при нас споровете, ако има такива са много дискретни и тихи. Но усещам неща, които не са ми приятни, както и охладняване на отношенията ми с хора, които не съм смятала че мога да изгубя като приятели.
Ужасно ми е тегаво напоследък
Дори не ми се играе.
С ръка на сърцето мога да кажа, че в хард кор гилдиите водещи и важни са хората и техните взаимоотношения - това може да те мотивира или да те откаже. За мен сега е труден период.
Ланис, на патерички ЧРД, от все сърце ти желая зраве и слънчеви дни