Random stuffec
Moderator: AlDim
Тя струва почти тройно по-малко от играта, филмът Е една от анимациите на десетилетието и са ми нужни само два часа, за да му се насладя цялостно
Още повече че металната кутийка е метална кутийка, а игрите не ги правят като едно време, вече дори книжки като хората нямат...

And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
б.т.в на Oblivion имам картата на играта в голям формат а в книжката пише всяка една раса, умение или статистика за какво служат. Като си спомня как драсках в една тетрадка същите неща..... 
Но аз главно гледам игралното съдържание - не случайно изчаках чак до сега за един пълноценен Fallout. Помня как миналата година предричах че нещата за които се критикарства играта са умищлено заложени за да се премахнат в бъдещи адони и така и стана. Според хора които я играят пиратски всичките си заглужават - друг е въпроса че не са си заслужавали 30 лева за 3-4 часа игра , но щом идват в пакета - хич няма и да ги откажа особено че нсоят съвсем различна атмосфера.

Но аз главно гледам игралното съдържание - не случайно изчаках чак до сега за един пълноценен Fallout. Помня как миналата година предричах че нещата за които се критикарства играта са умищлено заложени за да се премахнат в бъдещи адони и така и стана. Според хора които я играят пиратски всичките си заглужават - друг е въпроса че не са си заслужавали 30 лева за 3-4 часа игра , но щом идват в пакета - хич няма и да ги откажа особено че нсоят съвсем различна атмосфера.
Last edited by RRSunknown on Sat Oct 17, 2009 10:11 am, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
Аз имам една книжка на Диабло 1 - което освен че е доста дебела има много сериозно разказана историята на Кандурас и произхода на героите - неща които в самата игра ги нямаше никъде. А в Старкрафта има пак една голяма книжка с историята на трите раси - само там пишеше за произхода им. Лошото е че ми я откраднаха защото я забравих в един клуб където я носих да им покажа.
- RossTheBoss
- Adept
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
е лошо тогава - но ако книжката може , добре ще е 
б.т.в. Не ми е проблем и аз да си извадя карта и да поръчвам - проблема ми е следния - искат ми един и същ адрес за shipping който да съвпада с адреса на регистрация на картата - а това няма как да стане - посмъртно няма да ме намерят на адреса който се водя по документи а да се занмавам по митници ако се наложи - няма как да намеря физическо време.

б.т.в. Не ми е проблем и аз да си извадя карта и да поръчвам - проблема ми е следния - искат ми един и същ адрес за shipping който да съвпада с адреса на регистрация на картата - а това няма как да стане - посмъртно няма да ме намерят на адреса който се водя по документи а да се занмавам по митници ако се наложи - няма как да намеря физическо време.
- RRSunknown
- Elder God