Ще трябва да си купя малко РАМ аз... (Обаче първо трябва да ми платят
 ) Лагът на финала просто е отвратителен.
 ) Лагът на финала просто е отвратителен.Moderator: AlDim

)) Сега е моментът
)) Сега е моментът 
 ). От друга страна имам силното влечение към действия, включващи трясване главата на Вура с нещо тежко
). От друга страна имам силното влечение към действия, включващи трясване главата на Вура с нещо тежко 

) и беше особено как понякога Молгрим го удряше за 80% от hp-то. Както няма за хийлинг и седя и помагам на Таис и Анну да не умрат около мен
) и беше особено как понякога Молгрим го удряше за 80% от hp-то. Както няма за хийлинг и седя и помагам на Таис и Анну да не умрат около мен  (каствах ти PS на теб, Таис
 (каствах ти PS на теб, Таис  ) и изведнъж бам, Зану полу-умрял ^^.
) и изведнъж бам, Зану полу-умрял ^^.

по друг начин, освен очевидното овикване. А и като човек, който е в тая гилдия от 1 месец и половина, не мисля, че е моя работа да се намесвам по-драстично.
 по друг начин, освен очевидното овикване. А и като човек, който е в тая гилдия от 1 месец и половина, не мисля, че е моя работа да се намесвам по-драстично. . А те много добре осъзнават, че не са съвсем прави, но ако им размахваш пръст, очевидно се стига до крайности и драми като самата тема, пусната от Ниста и още други теми по-рано, напускането на Муун, напускането на Конт. Няма нужда от тези крайности. Те сами трябва да осъзнаят, че не са прави и да променят нещо, много пъти сте им го казвали напоследък. Промени няма, само всички са крайно обидени и разочаровани.
. А те много добре осъзнават, че не са съвсем прави, но ако им размахваш пръст, очевидно се стига до крайности и драми като самата тема, пусната от Ниста и още други теми по-рано, напускането на Муун, напускането на Конт. Няма нужда от тези крайности. Те сами трябва да осъзнаят, че не са прави и да променят нещо, много пъти сте им го казвали напоследък. Промени няма, само всички са крайно обидени и разочаровани.абее, на мене точно така ми звучи... и не само на мен - имам РМ от Муун, която казва колко приятен пост си написала "с изключение на края, с който не е съгласна"... демек не съм единствената, която баш както е написано, така го е приела... звучиш като доволна от тях и от показаното от тях до момента, като одобрение... а одобрение, получено точно от тебе, от човек, дето предната седмица са прецакали, е с голяма тежест...Ephemera wrote:As a whole I believe officers are thinking about everyone equally.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest