Имам една молба...
Преглеждах и подреждах днес албуми. Тежка задача.
Та, у кого е лентата от РД на Клио? Онзи предишния, така де, първия, сещате се, надявам се - защото няма как да покажа какво имам предвид - суетата я няма :( (трагедия...)
Лентата не е у мен, а снимките така и ги нямам извадени още от тогава, така че - искам ги. Бтв - почти всички ленти са у мен и имам намерението да ги върна на първоначалните им притежатели, освен ако няма други идеи - сега е моментът да кажете. Но тази ми липсва, затова моля, поровете се - много ще съм ви благодарна.
И, всъщност, знам, че ще е лек спам, но ако може да си кажат и хората, у които лентата не е. Ще стесня кръга на заподозрените.
Стари снимки
Moderator: Moridin
Стари снимки
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Знам ли...? Към всичките ми ленти, с изключение на последните 2-3 съм проявявала известна доза немарливост и и представа си нямам къде са
. Съжалявам, Гиб. И все пак си мисля, че не би следвало да е у мен, тъй като не ми е трябвала да вадя снимки.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Трябва да поровя и тука че е ако не пълен то тотален хаос. Имам два диска снимки тука от Таис и на харда сканиране от по-добрите (тм) времена на бойното поле
Пусто нема фрита дет да ги акча кат хората накуп ма ше отделя ден два си подредя стаята и да изрова квито ленти имам.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra