Elvenking 2004 - Wyrd

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Post Reply
Yan
Site Admin

Elvenking 2004 - Wyrd

Post by Yan » Sun Jun 13, 2004 10:48 pm

От тук

Вторият албум на италианците вече е факт. След особено възторженото ревю в metalreviews.com побързах да го преслушам. Какво да ви кажа Scyclad умряха, да живеят Elvenking :lol: Новия певец Kleid определено е фен на Martin Walkyer, а пък Wyrd спокойно би могъл да е албум на британците. В което няма лошо де. Хеви метъл с мноооого келтски мотиви, цигулки, клавири, тук там женски напеви. Kleid е по-добър певец от Damnagoras (поне по мое мнение де), а някои от парчетата са убийствени. 3-те години чакане определено си струваха.

Специално внимание на Moonchariot, Pathfinders, Disappearing Sands и A Poem For The Firmament.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Dec 04, 2004 9:35 pm

Хм...
Абе не са ли три албума?
Не заради друго, ами, защото тука аз толкова имам: Heathenreel, Wyrd, To Oak Woods Bestowed ...
Аз ли съм ги оплел...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Warrior Of Ice
Merchant

Post by Warrior Of Ice » Sat Dec 04, 2004 10:16 pm

JaimeLannister wrote:Хм...
Абе не са ли три албума?
Не заради друго, ами, защото тука аз толкова имам: Heathenreel, Wyrd, To Oak Woods Bestowed ...
Аз ли съм ги оплел...
Ти си ги оплел. ;) "To Oak Woods Bestowed" не е албум, ами EP, което се появява преди издаването на дебюта "Heathenreel" и включва едва четири парчета.
.::Metal World::. - Българският метъл портал

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Dec 05, 2004 10:53 am

Пет са, ама съм съгласен...
Просто преди време бях започнал като побъркан да търся музика и да смъквам почти всичко, което ми падне из нета, без да знам за какво става дума и ... Така се е получило. Иначе групата радва... :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image