Анимания - брой 5
- RRSunknown
- Elder God
Не съм напълно съгласен. Манги като ГАНЦ не бива да бъдат схващани от деца, те просто не бива да са децаRoland wrote:Всъщност аниметата, които да НЕ стават за деца, са изненадващо малко. Т.е. има такива, които децата не могат да схванат, но това не значи, че не стават за тях. А и това е България, тук не си пазим младежта от кървища и секс

оффтопик:
Вярно ли, че тентакъл рейпа бил измислен, защото някакъв закон в Япония забранявал да се изобразява пенис на по-малко от 2 метра от жена?
едитва се ;р баси умират ми батериите на клавиатурат
хух... добре че билла работи
та бях стигнал до тук:
Макар, че колегите ще ме бият, че издавам за новия проект стартиращ след нова годна, ама съм поизтрещел покрай тях - фона за корицата ще е нещо такова:
http://shadowdance.info/mania/FM.jpg
хух... добре че билла работи

та бях стигнал до тук:

Макар, че колегите ще ме бият, че издавам за новия проект стартиращ след нова годна, ама съм поизтрещел покрай тях - фона за корицата ще е нещо такова:
http://shadowdance.info/mania/FM.jpg
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Аз от цялата работа не разбрах какъв е проблемът с Покемоните и ОП? Щото аз определено не съм дете, ама изгледах и Покемон, и Дигимон и всякаквите там вариации, и Ю Ги О, и Сейлър Муун и още куп "детски" анимета със същия кеф, с който и ОП, Наруто, Драгънбола във всичките му вариации, Слеърс, както и Берсерк, Хелсинг, ГитС и още доста по "адълт" анимета
Хората се опитват да обхванат по-голям таргет, за да пробие списанието и да можем да го четем и за вбъдеще 

- RRSunknown
- Elder God