Въпрос към играещите World of Warcraft
- RRSunknown
- Elder God
Ами да ти припомня с избрани цитати
12.06.2009
16.06.2009
20.06.2009
12.06.2009
След четири дена нашия кореспондент предава пак:Момчета, всички сте чували, предполагам, за онези уоу-адиктедчета, дето се прославят с глупостта си я постмортем или пък след лечение в специализирана клиника. Примерно имаше някво читайче дето цъкало УоУ 70+ часа и колабирало и хвърлило топа (1 down, 1,5 bilions to go)... След излизането на Wrath Of The Lich King експанжъна пък имаше некво тийнейджърче, дето колапснало и го вкарали в болницата защото играл, ако правилно си спомням, 40+ часа WoW. Еми тук в моя град има някво тъф копеленце, за който тея келеши са смешни.
Аз лично преди малко видях картинката с очите си и още не мога да асимилирам.Значи... става въпрос гейм/интернет залата с най-култов статус в целия град, с редовни клиенти-култове като цяло. Все пак от там се роди "Яж ми куро симитли" и цялата Поема за Симитли, всичките са отявлени активисти на Pirin SS. Та преди години в бума на интернет залите имаше само в центъра на града поне 30. Сега са останали макс 3 (естествено, вече всеки си има РС и интернет вкъщи), като две са празни, а Аста Ла Виста се пука по шевовете и трудно си намираш свободен компютър. То там си е малко като затворено общество, дом на клуб Pirin SS, като почти всички са 30+ години и със сериозни професии като доктори, военни, бизнесмени и тн, но все пак - ноулайфъри. Имаше един лаф, че в Астата и да махнат компютрите пак ще е пълно evil6 .
Та причината за темата е един индивид от там, понеже чух слуховете за него днес отидох да се уверя със собствените си очи.
Пичът седял някъде 3-4 дни без да спира и си играйкал УоУ, като направил към 80+ часа за загрявка и си платил към 100 лева. Защото на по-мощните РС-та е по 1,20 лв на час. Спряли му компютъра като платил. Там РС-тата са със шел Kaiowas (всеки посещавал и-нет зала би трябвало да ги знае). Излязъл от залата и след 1-2 часа се върнал и заръчал да му пуснат пак компютъра. Този път си носил куфар и сак (никой не знаел защо са му). Пуснали му компютъра и до този момент 13 дни по-късно компютъра му не е спиран, от УоУ играта не се е логвал, освен някои изключително редки моменти, в които е имало проблем със сървъра (принципно всяка сряда сутрин се прави профилактика, понякога и други дни) и не можел да се логва. Погледнах на сървъра - до този момент са 315 часа, към 360+ сметка с некви бонуси. Разправят, че първите няколко дни не е ставал въобще освен за тоалетна, после да е почивал макс по 1-2 часа на денонощие, без да му изключват УоУ-а обаче. сутрин ставал, взимал паста за зъби и четка, отива до тоалетната, замива се на чешмата и си сяда пак като пич. В залата има кроасани, чипсове и некви такива глупости, алкохол и безалкохол. Под масата на компютъра му гледам някъв огромен сак, на масата зарядни, хапчета, некви опаковки, цигари, пепелници. Честно казано, не знам как още е жив и не е колабирал нещо. На около 30 години е, с жена и дете (сигурно са го изгонили от тях) работил е в Англия нещо. И друг път съм виждал екстремни случаи с други от тази култова зала, примерно един "Доктора" играел си пича, излиза на вън и вика "Я, то заваляло сняг бе?!", някой до него го гледа опулено и му казва "Докторе, ма то вали от 3 дни бе o_O ". Ама този е пълен феномен. Тея от залата са направили скрийншоти на компютъра му ознаменуващ 300 навъртяни часа, ама аз викам, че въобще за всички тези болезнено болни (но все пак пичове като цяло, аз ги познавам) трябва да се направи документален филм, срсли.
16.06.2009
След още четири денаЕй са минах през Астата. Пичът още е там, чукнал е 392 часа (16-ти ден кара) и към 462 лв сметка (тоа не е у ред, как ще ги плаща не знам). Разликата е, че беше сменил с Дота. Не знам защо, не питах, не снимах, защото пича е два пъти колко мен на килограми и изглеждаше доста нервен. Надявам се все пак да е ходил да поспи (дори и да не са му спирали компа, ама ще е втф,. да плащаш, докато спиш и да не си на хотел ффс) за негово добро.
Тея дни ще разпитам по-подробно като е моя човек от клуба на смяна.
20.06.2009
на 01.09.2009 е последното инфо за негоНема снимки, ама it did happened, освен, ако не ми извадиш някоя лунна логика защо бих лъгал за нещо такова evil6 Иначе до колкото разбрах последно време пичът си излиза вече за по повече време, за разлика от първите 10-13 дни, дето си висеше там ол дъ тайм. Проблема е, че не дава да му спират компа и играта. Примерно отиде до някъде за няколко часа (това е и причината, дето като отидох втория път немаше снимка, защото него го немаше, а комп-а си седеше включен) и се върне. Не го разбирам, защото за момента е навъртял 700+ лева сметка :>Ако продължава в същия дух с тези пари щеше да може да си купи компютър, УоУ и примерно една карта за 2-месеца + 1 безплатен. Оставил си е личната карта на тея от Астата, да не земе да изчезне некъде и да не си плати и те така.
Спря да играе на 800+ лева, плати си и си замина. От тогава не са го виждали :>
- Maledictus
- Warmage
Лол! Няма ли нещо като правилник, вътрешен редAmelia wrote: Ние пък имахме една канадчица в курса, който карах при шефа. Левел-ъпваше по време на лекции.
Не можех да я понасям, щото по часовник плюскаше някви бисквити със сирене ВСЕКИ ШИБАН ПЪТ. Цялата зала е тиха, шефът приказва нещо, а оная хруп-хруп-мляс-чат-чат-чат...

Е, остава след бисквитите и при шефа ми да дойдеш. Мога да ти обещая, че отпуск за УоУ експанжън НЯМА да получиш, а това колко време ще ти остане за останалия УоУ е според черепното ти съдържимо.
Някой друг УоУ-ковец ще дойде ли да снесе смешно сарказъмче, понеже не разполага с нито един смислен аргумент да защити зависимостта си ту бигин уит?
едит: Маледиктус - тва е Канада. Тук ако им забранят да плюскат по време на лекция ще го отчетат като нарушение на човешките им права. Шефът ми е европеец и определено откачаше от бяс тая като почне да грухти, обаче не може копче да каже в такъв случай.
Налагало ми се е да квесторувам на изпит вечерно време след лекциите. Залата, в която бяхме, беше по-умопомрачително зарината с чаши, обелки и боклуци от бг стадион след мач. Нема така свинщина и нема такива свине. Всичките град стюдънтс дет бяхме дошли отнякъде другаде сме се цъклили като пукели на гледката. Такова не бяхме виждали, честно.
Някой друг УоУ-ковец ще дойде ли да снесе смешно сарказъмче, понеже не разполага с нито един смислен аргумент да защити зависимостта си ту бигин уит?
едит: Маледиктус - тва е Канада. Тук ако им забранят да плюскат по време на лекция ще го отчетат като нарушение на човешките им права. Шефът ми е европеец и определено откачаше от бяс тая като почне да грухти, обаче не може копче да каже в такъв случай.
Налагало ми се е да квесторувам на изпит вечерно време след лекциите. Залата, в която бяхме, беше по-умопомрачително зарината с чаши, обелки и боклуци от бг стадион след мач. Нема така свинщина и нема такива свине. Всичките град стюдънтс дет бяхме дошли отнякъде другаде сме се цъклили като пукели на гледката. Такова не бяхме виждали, честно.
аргумент?
че вие тука 99% сте офф-топик, бре... я, погледнете името на темата... ха, сега да вдигнат ръка колко от вас играят ВоВ?
но иначе дълбокомислени авторитетни мнения не спряхте да давате... то когато писах все едно някой си направи труда да прочете, че и да асимилира... или не ви хареса написаното и просто го пренебрегнахте, или (което ми се струва по-вероятно) просто обичате да четете себе си... ами както Тишо каза "Ок."...

че вие тука 99% сте офф-топик, бре... я, погледнете името на темата... ха, сега да вдигнат ръка колко от вас играят ВоВ?
но иначе дълбокомислени авторитетни мнения не спряхте да давате... то когато писах все едно някой си направи труда да прочете, че и да асимилира... или не ви хареса написаното и просто го пренебрегнахте, или (което ми се струва по-вероятно) просто обичате да четете себе си... ами както Тишо каза "Ок."...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Ghibli съм:
Ами тогава не пишете. С тия включвания не виждам какво друго целите освен да помахате подигравателно пред нос като петгодишни с едно "няяяя ня ня няяя ня". Не ви отива.
Темата в момента е за обсъждане на пристрастеността. Ние непристрастените имаме също право да се изкажем от заблудената си гледна точка на непристрастени.
Ами тогава не пишете. С тия включвания не виждам какво друго целите освен да помахате подигравателно пред нос като петгодишни с едно "няяяя ня ня няяя ня". Не ви отива.
Темата в момента е за обсъждане на пристрастеността. Ние непристрастените имаме също право да се изкажем от заблудената си гледна точка на непристрастени.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
сменете името на темата и си словоблудствайте колкото искате необезпокоявани от тези, дето играят играта...
това което "не отива" е администратори да позволяват И адмирират пускане на тема с обиди към хора, пишещи редовно във форума в съседна тема... ако темата, касаеща Вов, в която ние пишем ви е толкова трън в очите - можете цивилизовано да ни го кажете, гейм форуми - много, място за активна тема винаги ще се намери...
това което "не отива" е администратори да позволяват И адмирират пускане на тема с обиди към хора, пишещи редовно във форума в съседна тема... ако темата, касаеща Вов, в която ние пишем ви е толкова трън в очите - можете цивилизовано да ни го кажете, гейм форуми - много, място за активна тема винаги ще се намери...
Тази тема според мене доста добре илюстрира поговорката "гузен негонен бяга".
RRSUnknown явно също играе играта но не се чувства нападнат или обиден защото не се припознава в образа на wow пристрастените за разлика от някой други хора.
Ами как очаквате хората които не играят играта да разберат вашата гледна точка след като само RRS и Tias направиха съвсем бегли опити да я обяснят.
RRSUnknown явно също играе играта но не се чувства нападнат или обиден защото не се припознава в образа на wow пристрастените за разлика от някой други хора.
Ами как очаквате хората които не играят играта да разберат вашата гледна точка след като само RRS и Tias направиха съвсем бегли опити да я обяснят.
Казаното от РРС в началото на страницата ми напомни нещо.
http://www.tv.com/the-big-bang-theory/t ... de;summary
Един от любимите ми епизоди.
Е, не е WoW, а Age of Conan, но идеята май е за някои от играещите ММОРПГ-та въобще.
А като гледах епизода си мислех, че Пени е най-крайният случай...
http://www.tv.com/the-big-bang-theory/t ... de;summary
Един от любимите ми епизоди.

Е, не е WoW, а Age of Conan, но идеята май е за някои от играещите ММОРПГ-та въобще.
А като гледах епизода си мислех, че Пени е най-крайният случай...
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
очаквам хора, които не я играят да не се изказват авторитетно за нея, да...
и съжалявам, че не се покриваме с представата ви за олигофрени с проточени лиги над клавиатурите си, каквато имате за всеки играещ години играта, но ще трябва някак да го приемете... не може да провокирате участие и да викате после "ами не участвайте"... то не бе деградирали, глупави, видиотени и какви ли още не етикети... хайде сега вижте играещите Вов, които пишат в този форум - лесно могат да се разпознаят имената им, повечето от тях познавате лично...
за кого точно употребявате тези епитети и как така очаквате да не се чувстваме засегнати? или всеки, дето не влиза във вашия калъп на "интелигентните", приемливи за вас удоволствия, е идиот и регенерат?
това и за вашите приятели ли имахте предвид да споделите, пускайки тази тема? искахте така - публично да ги обрисувате и накажете, задето са предпочели да останат в къщи да играят пред среща с вас? каква бе целта на цялото занятие с тази тема?
и пак казвам - никой от нас нямаше да ви смущава с какъвто и да е коментар, ако да си бяхте пуснали тема с насоченост "вредите от пристрастяването към ВоВ" или нещо подобно... когато въпроса е към "играещите Вов", изначално се дава друга насока на дискусията...
и съжалявам, че не се покриваме с представата ви за олигофрени с проточени лиги над клавиатурите си, каквато имате за всеки играещ години играта, но ще трябва някак да го приемете... не може да провокирате участие и да викате после "ами не участвайте"... то не бе деградирали, глупави, видиотени и какви ли още не етикети... хайде сега вижте играещите Вов, които пишат в този форум - лесно могат да се разпознаят имената им, повечето от тях познавате лично...
за кого точно употребявате тези епитети и как така очаквате да не се чувстваме засегнати? или всеки, дето не влиза във вашия калъп на "интелигентните", приемливи за вас удоволствия, е идиот и регенерат?
това и за вашите приятели ли имахте предвид да споделите, пускайки тази тема? искахте така - публично да ги обрисувате и накажете, задето са предпочели да останат в къщи да играят пред среща с вас? каква бе целта на цялото занятие с тази тема?
и пак казвам - никой от нас нямаше да ви смущава с какъвто и да е коментар, ако да си бяхте пуснали тема с насоченост "вредите от пристрастяването към ВоВ" или нещо подобно... когато въпроса е към "играещите Вов", изначално се дава друга насока на дискусията...