Въпрос към играещите World of Warcraft
- RRSunknown
- Elder God
И настояваш за отговорRRSunknown wrote:Не знам защо ви прилича на разпит - само аз задавам въпроса кой какво работи.

Но да не се отклоняваме от всъщност най-важното за мен и по принцип в цялата тема. Поводът за пускането и е един или няколко хора, повечето пишещи много добре знаят за какво става въпрос. И въпреки това се обсъжда публично... Сериозно, ако искате да си върнете приятел може би наистина тази форма на "другарски съд" (понеже е точно това), не е най-подходящата...
едит: Каквото Браги каза!
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
thunder е прав, уви...
ако имате личен проблем с някого, който считате за свой приятел - говорите с него... предполага се, че приятелите правят така...
колкото до играта, ако си мислите, че "каките" са вкарали някого там против волята му или го държат там, уплътнявайки му времето, ограбено от приятелите му в "рийл лайф", грешите... разбира се, няма как да ви убедя в това, но не ми е и мисията в живота...
съжалявам, че си изгубих времето да пиша в тема, която отново иде да заклейми нещо, дето не разбирате, но факта, че не ви кефи или ви лишава от някого считате за достатъчен, за да обидите маса хора за предпочитанията им... защо ли си въобразявах, че хората се променят...
ако имате личен проблем с някого, който считате за свой приятел - говорите с него... предполага се, че приятелите правят така...
колкото до играта, ако си мислите, че "каките" са вкарали някого там против волята му или го държат там, уплътнявайки му времето, ограбено от приятелите му в "рийл лайф", грешите... разбира се, няма как да ви убедя в това, но не ми е и мисията в живота...
съжалявам, че си изгубих времето да пиша в тема, която отново иде да заклейми нещо, дето не разбирате, но факта, че не ви кефи или ви лишава от някого считате за достатъчен, за да обидите маса хора за предпочитанията им... защо ли си въобразявах, че хората се променят...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
RRSunknown wrote:Не знам защо ви прилича на разпит - само аз задавам въпроса кой какво работи.
Отвори си тема друга тогава Аз бачкам ся дизайнер в Артлайн и се чупя с едни списания вкл и части от Анимания. Иначе глей си работата ;р
Опааа детектвам словоблудстване яко. Баси 3 дена не мога да вдигна глава от работа и сте навъртели пак в Кафка стайл "Народът срещу WOW". Аз играя... яко... в момента не играя, както си реших за да побачкам нещо интересно и сериозно, макар и да е бясна лудница в Артлайн . По-натам ше поджиткам пак най-вероятно. За мене си е "игра" доколкото играя почти само соло, НО имам си уважението и в нея, и като седнем на маса в кръчмата с вас. It's a gift знам ;р. Познавам си приятелите, знам и причините на повечето защо и какво правят, НО това си остава между нас. Вулгарно е да се ползва публичния форум. Не ми харесва нещо тази тема и на мен, та който иска да си спечели обратно приятелите да си наеме билборди или да вложи истински усилия, а не импотентно навикване. Неефективно е най-малкото.
Last edited by Xellos on Fri Sep 25, 2009 7:31 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ами аз от март месец не съм се чувал с Валери. Звъня му от време на време - не вдига. Помолих Колето и Гаро да му предадат, че бих искал да се чуем (евентуално видим) - казаха, че са му предали. По едно време дори включих в подписа си тук молба тип "който прочете това, да предаде на Валери, че го търся" - без резултат.Xellos wrote:Не ми харесва нещо тази тема и на мен, та който иска да си спечели обратно приятелите да си наеме билборди или да вложи истински усилия, а не импотентно навикване.
Ако това за теб не е "влагане на истински усилия", ще се радвам да ме свържеш с него или да ми кажеш как аз бих могъл, че нещо не ми хрумват други идеи.

Ако някой, когото смятам за приятел и който твърди, че и аз за него съм такъв внезапно изчезне от ефир и не се свързва с мен въпреки гореописаните ми опити, според мен е редно да сигнализира - сам или чрез общ познат - желае ли все още да си общуваме или съм отпаднал от списъка му на приятели по някаква причина.
Но може би имам твърде старомодна представа за приятелството, знам ли...
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ице, Валката не е тази Земя за да е представителна извадка.
не казвам, че не е кофти НО тази тема е стартирана за друго. Валката и компания са отсвирени от ШД кореняците отдавна, че да ги касае темата.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е, аз явно не съм "ШД кореняк"...Xellos wrote:Валката и компания са отсвирени от ШД кореняците отдавна, че да ги касае темата.
Last edited by passer-by on Fri Sep 25, 2009 7:37 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
Не си. Да виждаш да пишат?
Темата е до тук, имаш ми скайпеца /примерно/ ако искаш инфо за нещо и сметна че не е в разрез с лични неща.
Темата е до тук, имаш ми скайпеца /примерно/ ако искаш инфо за нещо и сметна че не е в разрез с лични неща.
Това, че не пишат не значи, че не четат, Ники.Xellos wrote:Не си. Да виждаш да пишат?

Броят постове ли определя ШД-коренящината? Понеже някои хора от компанията имат малко постове и пишат рядко по принцип, пък не знам да са "отсвирени".
Както и да е. Извинявам се ако има нещо, ще се постарая повече да не се включвам тук, че и на мен ми стана неприятно, макар и може би по други причини.
Last edited by passer-by on Fri Sep 25, 2009 7:46 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
Абе четенето не е като писането 
Дай да мре темата, видя се колко е полезна, са за другото има и ЛС

Дай да мре темата, видя се колко е полезна, са за другото има и ЛС

Добавих едит.
Иначе такива неща предпочитам да обсъждам на живо. Ако има с кого, де. Но не всички имаме тази възможност в момента.
Иначе такива неща предпочитам да обсъждам на живо. Ако има с кого, де. Но не всички имаме тази възможност в момента.

The Best of Mozart
Мани мани, абе ти ли си превеждал Скай Дол 
Сори местя, ако някой ревне няма да локвам темата още малко.

Last edited by Xellos on Fri Sep 25, 2009 7:54 pm, edited 1 time in total.
Доста смислени неща, казани от Таис и Светльо също така. Тъндър, много благодаря и не таб, наистина!Xellos wrote:Познавам си приятелите, знам и причините на повечето защо и какво правят, НО това си остава между нас. Вулгарно е да се ползва публичния форум. Не ми харесва нещо тази тема и на мен, та който иска да си спечели обратно приятелите да си наеме билборди или да вложи истински усилия, а не импотентно навикване. Неефективно е най-малкото.
Амелия, постът ти е откровено обиден и нараняващ за човека, когото имаш предвид - стига да съм разбрала за кого иде реч, но надали греша. Същото важи и за цялата тема. Така не се задържа приятел - така се губи.
Тая тема престава да съществува за мен.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Ми то ще ви принудя да не я гледате темата.Xellos wrote:

И не щото така ми е скимнало да упражня властчица, а защото малко ме съмнява никой да си направи изводи и смени гледната точка малко, така за пред хората поне. Което е достойно за уважение и някак странно, особено ако стар приятел ти го ковне тва между очите от добри чувства. Иска ми се да сме си като гугутки до комин през зимата от едно време ама не стаа... Трябва повечко толерантност и мислене преди да си отваряме устите, щото все по трудно ни минават номерата

баси моеше да изгледам цяла серия на Доктор Кой место да списвам тука!!! Виждате ли колко сте ми ценни!
Last edited by Xellos on Fri Sep 25, 2009 8:04 pm, edited 1 time in total.
Аз, да.Xellos wrote:Мани мани, абе ти ли си превеждал Скай Дол![]()
Както и другите три френски комикса на "Артлайн".
Рол-айса какво бележи, шок и ужас ли?

Last edited by passer-by on Fri Sep 25, 2009 8:04 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart