имаше една прекрасна песен с нещо много вярно в текста й...Roland wrote:But it. Isn't. Real.![]()
![]()
Ох, втфRRSunknown wrote:Не виждам как е излязло че играещите са със сериозни професии при положение че само едни човек каза с какво се занимава.
Ахам. Ясно.Tais wrote: прекарвам времето си в гейма с почти едни и същи хора - обичаме се, караме се, биеме се, но те са ми по-близки отколкото много "само реални" приятели, дори заради това, че не ме натоварват с дилеми "аз или играта" или въпроси "как може да си прахосваш живота в една игра"... изкарваме си времето, забавлявайки се, без да е нужно да провеждаме едни и същи разговори, докато си пием кафето или бирата (а и пак можем да си пием, докато играем)... в същото време сме разположение и на семейството си...
Ами аз играя основно competitive games където основната мотивация и цел са ти да станеш колкото е възможно по-добър за да побеждаваш повече и по-добри противници в следствие на което получаваш по-голямо удовлетворение и по-висок статус в общността от играчите.RRSunknown wrote:Защо трябва да си добър играч ?
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests