За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 07, 2009 6:47 pm

RRSunknown wrote:Светльо ми е духовния водач, гуруто в World of Warcraft :)
:) Светъл лъч е тая тема е ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 9:45 am

Снощи внезапно съборихме Йоги с помощта само на един от Пазителите - Торим. И като казвам внезапно, наистина така си беше. Последно бяхме на него преди седмица, ако не и повече, и тогава го мъчихме доста, без дори да стигнем трета фаза. А вчера започнахме, минахме леко във втора фаза (е, единият ни лок се тръшна трагично в първата, но го вдигнахме на крака) и след два портала време се оказахме в трета. Аз с ужас видях, че съм само на 14 sanity и предупредих, че може да се наложи да ме пердашат. Замалко да ме напляскат предварително, защото всъщност в трета фаза като хийлър хич е би трябвало да имам проблем да опазя останалия си разум и ме предупредиха, че съм прекалено напред (съответно пенънс ме обръщаше към Йоги). И така.. докато се усетим, появи се краткото затишие преди achievementite да ти грейнат на екрана. Един от инженерите ни измъкна пощенската кутия от дисагите, за да си получим поздравленията от Бран с все rusted proto-drake-а.

И след това - Алгалон. Аааааааа.. ТОЛКОВА Е КРАСИВО!! Няма такова нещо просто. То са светлини, то са ефекти, то са звуци. Обаче не успяхме да се справим в ограниченото време. Но пък ТОЛКОВА БЕШЕ КРАСИВО! Преди само се любувах на този вид зали в Улдуар, не ми е минавало през ума, че наистина ще го развият това по време на битката. Все едно се биеш в космоса, ама е далеч по хубаво от Малигос. Там бих уайпвала с часове, ама Близард и това не дават. :(

А за незнаещите, от снощи си имаме една Ephemera в гилдията:).

btw, Елейн, има голяма вероятност да те вземат в рейда утре (ако се запишеш :P ). Един от кор-хийлърите ни го няма, а и ще поотсъства този месец. Освен това, мисля, че няма да ти искат промяна за спека. А и честно казано не виждам причина да го правят наистина. Ще говорим на кю-то:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 08, 2009 11:53 am

честито на богоизбраните!

вече видях в гилд-форума, че Дима е инвайтната на соушъл ранк... подробности? как така реши? как мина разговора с Шанди?

бтв, дейлито е UP, аз ще го направя заради шанса да има ТоС10 довечера.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 12:11 pm

От името на богоизбраните благодарности за простосмъртните! :D

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 08, 2009 12:20 pm

някак си моя сарказъм си има причина и е с цената на мноооого потрошени нерви, но твоя е просто проява на лош вкус... ама като си минала на режим "да го духат бедните", какво ли да очаквам друго... наслаждавай се на сребърниците си, дано те топлят достатъчно...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 12:31 pm

Твоят сарказъм към мен е абсолютно безпричинен. Поради което и моя в отговор. Естествено не мога да те спра да го обявиш за лош вкус, проблемът си е твой. Както и фактът, че можеше да се радваш на същото, на което и аз, ако не беше решила да се изпокараш с почти всичко, що шава в гилдията.

Препратката към сребърниците е драматична - почти ме трогна.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 08, 2009 1:50 pm

Аз пък ходих при Груул. Щото съм царя на огретата, от край време. Цар съм и на тез в DireMaul, после покорих и ОгреХевън. Цар съм отвсякъде. 8-)

Обаче при Груул явно не пускат лесно. Влязох, моите поданици не ме поздравиха и аз извадих меча :evil: Дойдоха трима с хилър :roll: По 160К живот и удрят като валяци :roll: Обидих се и си тръгнах демонстративно. После ми попремина, защо да им се сърдя? Все пак са ми поданици... :oops: Влязох пак и хванах едно огре насаме да му обясня кой съм и какво правя. То като че ли прояви разбиране, докато живота му не падна на 10%, тогава се разрева и пак придойдоха други огрета... Прост народ, ех... Няма повече да ходя при Груул, там са невъзпитани :cry:

Иначе излизам в неплатена-ВоВ-отпуска (неплатена, щото няма да си плащам акаунта :lol: :lol: ), заради разни други задачи. Очаквайте ме пак към 19-ти септември (няма да пропусна Pirates Day я!!) или пък по-рано, ако ме затресе абстиненцията :lol: :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 08, 2009 2:10 pm

Айде преди да ми тръгнеш ако може да ме просветлиш с прътекшън билда който ползваш да мога да тръгна по същия път :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 08, 2009 2:20 pm

http://eu.wowarmory.com/character-talen ... Palamurnik

Enjoy :wink:
Глифа за Екзорсизъм може да го смениш с нещо по-полезно, Екзорсизм вече е силно неизползваем за прот.

Иначе като левълваш първата ти цел е да хванеш BlessingOFSanctuary (дига ти живота с 10% плюс всички други благини), после Reckoning (ставаш като мелница с него), след туй HolyShield и си слагаш спайкс на шилда. Оттам насетне събираш по колкото си искаш мобове връз себе си. Не прекалявай обаче с елитките :wink: И с Орда-рогетата :lol: :lol: Повече от три идват много :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 08, 2009 2:50 pm

Ами Шанди ми уиспърна и започнахме да си говорим. Той си имаше нещо наум и просто си го изля, аз се опитах да го накарам да говорим по-кротко :) (като скорост). Изслушахме се, разбрахме се. Не спомена нищо за смяна на мейн-спека. Предложи ми social status и ме препрати към Ланис за допълнителни разяснения за sign ups, DKP etc разяснения. Относно елементал шаманът, който трябваше да дойде с мен - обеща да разгледат Армъри и да решат, заинтересова се, каза че с този спек може да се работи.

Предупреди ме, че healer squad бил много solid и да не се надявам на raid spot, но да съм налична два пъти седмично като social raider.

Каза, че той е бутал за мен и аз му благодарих. После ме покани и ме заринаха с Welcome и уиспъри. Теле и Кола бяха особено доволни, Вура ;) на моето 'Радвам се да те видя' отговори с 'Yeah, sure' :D.

Регистрирах се в сайта ви. Приех рейдовете до четвъртък включително.

Ще гледам днес да си препрочета тактики за ТоС10, ако дойда. Само веднъж ходих и не беше проблемно, но както с всяко ново нещо - трябва ми практика - както с инстанса, така и с вашите играчи. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 2:55 pm

Може да им попееш по някое време :P Имам един "неизпят" дълг, та може ти да ме отмениш, че си по-сладкогласна :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 08, 2009 2:55 pm

Пинокио! :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 2:56 pm

Това с "пинокиото" леко ме озадачи :roll:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 08, 2009 3:02 pm

По темата :
Тръгвам по пътя на славата с паладина МУАХАХАХАХА

А нямате ли изискване някой новобранец за да се докаже като ви гринди съставки,да ви прави поушънки и да ви снабдява със злато преди да получи един шанс да рейдне веднъж :lol: ?

Pag
Merchant

Post by Pag » Tue Sep 08, 2009 3:07 pm

Въй, Ланис ми напомни, че и аз имам един неизпят дълг :oops:
:oops: Ама като че ли не е честно да си правя оглушки вече. Пусто, не мога да пея, наистина, какво да измисля :?
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius