Случи ми се нещо интересно, Part II
Moderator: Moridin
Информация за платежни средства и банкови данни не се съобщава по телефон (еле пък на непознат), не си ли го чувала от банките като ти е трябвало извлечение от сметката ти например?
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- herairness
- Jaghut Tyrant
Да де, не се изразих достатъчно точно. Имах предвид най-общо начини да ти измъкнат пари. 
А някои полицаи (не всички) си участват в разни далавери или им се плаща "такса" да си затварят очите, та защо да не се забавляват горките? Толкова им е скучно иначе, по цял ден се чудят какво да правят.

А някои полицаи (не всички) си участват в разни далавери или им се плаща "такса" да си затварят очите, та защо да не се забавляват горките? Толкова им е скучно иначе, по цял ден се чудят какво да правят.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Мня, говори с некоя Прима примерно. Само гсм оператора е на далавера чиста.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
малко снимки от Велека 
реката снимана преди да я налазим

реката снимана преди да я налазим

- Spoiler: show

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Това положително е доста интересна ситуация! Обаче ние няма никога да разберем колко е интересна, защото нищо не знаем за нея. Освен, че се е случилаБобсън wrote:Набутах се в положение
"спрете-шибания-Влак-искам-да-сляза"
Т.Е. не толкоз се набутах, доколкото се озовах...

Бобсъна е чиста метафизика. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Седим си вкъщи и пишем некъв код за 3D под Java
Извънработно, който го интересува (в бачкането кой ще ти даде да се занимаваш с такива работи...)
Обаче както кротко си бачкам и някаква тръба на съседа отгоре да вземе да се прецака. И се почна: "Къде тече, чия тече, кой е виновен, иии каааквооо правиме сега?" Естествено при него нали всичко е сухо, та проблемът явно трябва да е в мен. Поне неговата логика беше такава, но това беше преди да му кажа, че е избила вода на тавана на кухнята в нас
Все пак разбрани хора се оказаха съседите, само защо трябваше съседката отдолу да се набира 3 пъти на звънеца не знам...

Обаче както кротко си бачкам и някаква тръба на съседа отгоре да вземе да се прецака. И се почна: "Къде тече, чия тече, кой е виновен, иии каааквооо правиме сега?" Естествено при него нали всичко е сухо, та проблемът явно трябва да е в мен. Поне неговата логика беше такава, но това беше преди да му кажа, че е избила вода на тавана на кухнята в нас

Все пак разбрани хора се оказаха съседите, само защо трябваше съседката отдолу да се набира 3 пъти на звънеца не знам...
Днес след един от многото телефонни разговори в офиса, оставям слушалката и след точно 2 секунди телефона звъни. На вътрешна линия.
Вдигам слушалката и чувам:
- Ало, тук 12-та. Слушам.
- Имате грешка, защото аз не знам да трябва да ме слушате - започвам след 2-3 секунден ступор.
- Нямам грешка! Звъните ми и аз вдигам - отвръща онзи.
Телефонни му работи!
Вдигам слушалката и чувам:
- Ало, тук 12-та. Слушам.
- Имате грешка, защото аз не знам да трябва да ме слушате - започвам след 2-3 секунден ступор.
- Нямам грешка! Звъните ми и аз вдигам - отвръща онзи.
Телефонни му работи!

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- RRSunknown
- Elder God
Хънтър пауър !
Току що удавих една бялка която хванах в мечия капан.
който не знае какво е бялка представлява ето това:
Посред нощ целия квартал събудихме - как вряска тая гадина как се мята и зъби не е истина.
Току що удавих една бялка която хванах в мечия капан.
който не знае какво е бялка представлява ето това:
Посред нощ целия квартал събудихме - как вряска тая гадина как се мята и зъби не е истина.