За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
- Ръфлек
- Commoner
Здрасти, аз съм Геновева, а кактусът ми се казва Спиридон, но му викам Спиро. Не знам колко е голям, през ум не ми е минавало да си го меря. Надали надвишава десетина сантиметра, при това ако броим цветовете по върха. Но те, уви, увяхват вече.
Попаднах тук след като си гугълнах името на разказа, понеже една Суматоха ми каза, че в новия брой има ревю на алманаха Фантастика. В момента изпитвам остра необходимост да черпя Трип едно каквото-там-пие.
От Варна съм, поради някаква причина се оказах в Шумен, но това не е от голямо значение, понеже живея по влаковете. До пълнолетието ми остават три тежки месеца и двайсе и четири още по-тежки дни, изпълнени с въпроси "имате ли осемнайсе?" и настоятелно искане на лична карта. Аз дори нямам лична карта. И осемнайсе нямам. По дяволите.
Мразя тесни затворени пространства, дребни породи кучета и ориз. Обичам чисто кафе, шейсетарски рок, траш метъл и, изненада, фантастика. В свободното си време се поклащам на едно място, тананикам или правя физиономии пред огледалото. В заетото си време обикновено пиша.
Приятно ми е.
Попаднах тук след като си гугълнах името на разказа, понеже една Суматоха ми каза, че в новия брой има ревю на алманаха Фантастика. В момента изпитвам остра необходимост да черпя Трип едно каквото-там-пие.
От Варна съм, поради някаква причина се оказах в Шумен, но това не е от голямо значение, понеже живея по влаковете. До пълнолетието ми остават три тежки месеца и двайсе и четири още по-тежки дни, изпълнени с въпроси "имате ли осемнайсе?" и настоятелно искане на лична карта. Аз дори нямам лична карта. И осемнайсе нямам. По дяволите.
Мразя тесни затворени пространства, дребни породи кучета и ориз. Обичам чисто кафе, шейсетарски рок, траш метъл и, изненада, фантастика. В свободното си време се поклащам на едно място, тананикам или правя физиономии пред огледалото. В заетото си време обикновено пиша.
Приятно ми е.
Nae quin! Nae laird! Nae master! We willnae be fooled again!
- herairness
- Jaghut Tyrant
Добре дошла, Геновева! Предай същото и на Спиро, ако има възможност -нека и той ни навестява. 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- Ръфлек
- Commoner
Благодаря за посрещането, 'начи.
Варна фор дъ уин, йеа!
Спиро праща поздрави.

Варна фор дъ уин, йеа!
Спиро праща поздрави.
Nae quin! Nae laird! Nae master! We willnae be fooled again!
Я, един съгражданин. Уелкъм.
Поздрави на Спиро от кактуса ми пред компютъра. Не съм сигурен от какъв пол е, обаче...
Поздрави на Спиро от кактуса ми пред компютъра. Не съм сигурен от какъв пол е, обаче...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Здравейте азз съм Габи.Отдавна ви чета и реших и аз да пропиша.Какъв вятър ме довя дотук - фентъзи и игри,а също и адски забавните юзъри.Обичам Толкин и Мартин,Зелазни,исторически романи и всичко което си заслужава.Играя УОУ и май вече само това от много време насам.Имам си и животинки,които много обичам - цели две морски прасета,един нахален заек и костенур.Засега уча финанси в моя роден град-Свищов.Това е от мен.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Привет и от мен, walkearth и wolfscot. Дано ви хареса мястото. Аз също се присъединих скоро и засега ми допада като източник на полезна информация и място за повишаване на личния ми ADLP коефициент.
(ADLP = average daily loss of productivity) :)
(ADLP = average daily loss of productivity) :)
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
Добра стига, аз съм отдавнашен лъркър, сръчкан (от съвест, безумни дози кафе, нямане какво да прави и най-вече от възраждането на някои стари фен-мании) най-сетне да се отчете с някой и друг пост. По форуми обикновено повече чета, отколкото пиша. Всъщност и наживо повече слушам, отколкото говоря, освен когато съм Под Въздействието - на каквото там ми въздейства в конкретния случай. Обикновено е бира, но се е случвало и да са хора или тема. Имам склонност към употребяване на засукани думички, особено след консумацията на определени субстанции.
От Пловдив съм, живея с две котки и два склада книги. И кактус си имам, както си му е редът, само че е мини и е в пластмасова капсулка за носене като дрънкулка на телефон, защото редовните кактуси не са особено котко-френдли, ако ме разбирате.
От този форум най-вече ми е на сърце "Работилницата", падам си малко пишман-писач...
От Пловдив съм, живея с две котки и два склада книги. И кактус си имам, както си му е редът, само че е мини и е в пластмасова капсулка за носене като дрънкулка на телефон, защото редовните кактуси не са особено котко-френдли, ако ме разбирате.

От този форум най-вече ми е на сърце "Работилницата", падам си малко пишман-писач...
Добре дошъл, Веритас, в хубава компания живееш. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля