За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 24, 2009 4:30 pm

Ами не знам, но моята хардкор душичка я боли, като гледа какви неща се случват. :? Затова и сменям пейзажа. Пък и казах, че щом играта ви доставя удоволствие, то определено трябва да продължите да играете.

Goshko, ще те разочаровам. Комбинацията от райдинг и pvp води до голяма липса на средства. Тоест аз почти винаги съм в нужда за пари в играта и все закърпвам положението по някакъв начин. Нито материали, нито пари имам в героя. :)

Goshko
Misting

Post by Goshko » Mon Aug 24, 2009 4:52 pm

Нищо трябваше да опитам.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 24, 2009 7:08 pm

И други опити имаше.... Акули такива :shark:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 8:10 pm

Хихи :shark: Бе трее си спонсори в началото ;) кат си земеш руда от АХ да смелтнеш и да дигнеш по-бързо копането си е кеф и спестено време ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 10:46 pm

След колебание си направих една ловкиня джудже с красиви червени плитки носеща традиционото джуджешко име Shisharka :)
Ако някой има желание може да ме спонсорира скромно, но като казвам скромно имам предвид наистина скромно защото няма да мога да играя много на този сървър поради простата причина че на Shatered hand ми подадоха 1000 gold и ме нагрухаха с предмети чакащи да стана по голямо ниво а и ме преведха през Deadmines ей , така за 15 минути. Тъй де - някак си няма да е коректно да ми викат аре ве само тебе чакаме , дигай нива по бързо а аз да ги заеба в друг сървър. Но все пак ще си пощъквам и джуджарката за кеф чат -пат.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Aug 25, 2009 9:38 am

ами аз вече ти казах какво ще ти дам, като ми уиспърнеш, ама снощи не получих уиспър от Шишарки, даже от борчета :P но пък ми бе леко пренаселено в уиспър-частта, та може и да съм го пропуснала :?

и няма проблем - разбира се, че трябва да уважиш жеста на приятелите ти на ШХенд и да играеш там...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 25, 2009 9:45 am

Уф, и вчера си бех донесъл работа вкъщи та отече :(. Тая последна седмица в офиса ше ми коства поне 5 бели косъма.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Aug 25, 2009 10:21 am

Ануууууууу!!!! Дзвер мамин ненагледен, беж веднага за sign up :). Променят правилата и слагат ограничение на времето за записване - т.е. трябва да си отбелязал от предния ден дали ще си наличен. Естествено, това не значи, че винаги със сигурност трябва да знаеш, но очакват ако имаш съмнения, просто да го отбележиш в note.

За днес също май изискват всички да си запишат дали ще участват, няма значение, че е 10-man вечер.

А ние от снощи приехме една девойка от бившата гилдия на Дима - тя май участваше и в общия application преди време.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Tue Aug 25, 2009 12:59 pm

Някой да знае за адон или програнюмк която увеличава отчетения демидж на рекаунта? :) Един от офицерите ни "обвини" друг че ползва такова чудо...а и има основания, защото му скочи демиджа някъде с 1-2 хил без да има никакви промени в джеъра :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Aug 25, 2009 2:18 pm

kiko72 wrote:Някой да знае за адон или програнюмк която увеличава отчетения демидж на рекаунта? :) Един от офицерите ни "обвини" друг че ползва такова чудо...а и има основания, защото му скочи демиджа някъде с 1-2 хил без да има никакви промени в джеъра :)
А може би човекът просто е попрочел как да си играе класа :lol: Правилна ротация на умения, използване на всички налични КД и такива работи понякога правят чудеса :wink:

Аз съм очарован от промените по SealOfLight, отидох в Каразан и минах като валяк през Конника, нито ЛоХ нито бъбъл ползвах :shock: Животът ми не падна под 40% :shock:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Aug 25, 2009 2:25 pm

Стетльо дай ми някъкъв форум с тактики за паладина ако обичаш :wink: ?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Aug 25, 2009 2:25 pm

Пък аз снощи се впечатлих от това как пала танкът ни мина снощи 4ти в хийлинг метрите на една битка, оставайки 4 редови хийлъра зад себе си (и моя милост в това число - мъчех се да го настъпя по петите, но облечените ми в коприна пръстчета се плъзгаха безпомощно по плейт-ботушите). То с тези паладини скоро няма да има нужда от рейд хийлъри - най-много един два хийлъра (и то пак пала клас) за някой изпаднал уориър-танк.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Aug 25, 2009 2:41 pm

Споко - нърфват го това скоро.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Aug 25, 2009 3:04 pm

RRSunknown wrote:Стетльо дай ми някъкъв форум с тактики за паладина ако обичаш :wink: ?
Ами честно казано не чета форуми :roll: След експанжъна прочетох веднъж отгоре-отгоре Елитистите да се ориентирам по промените в механиката, а после си чета пач-ноутс и сам си разсъждавам :lol: Билдът ми не е оптимален за рейдване, аз съм си го правил да ми е удобен за 5-ман, ПвП и олд-контент соло, дуал-спек нямам (тоест купих си го само щото беше ачийвмънт някакъв), но така и не наредих точки в него.

В общи линии съм типичния плебей дето презира елитистите, щото не може да е като тях :lol: :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Aug 25, 2009 3:22 pm

Еми бал съм го тогава,
правя си този билд и каквото сабя покаже:
http://www.wowhead.com/?talent#sZVGbhMZVfMxrIoGdIfsh

Един въпрос - какви са тези глифове които виждам ? За пръв път ги виждам и съм :shock: