The Time Traveler`s Wife -протяжно, отегчително, бездушно нещо. Бозаво и скучно освен това...
Сектор 9 (District 9)
District 9 -най-страхотният филм за лято `09. Почти безупречен, почти онова нещо, което може и да бъде наречено 'съвременен шедьовър'.
The Time Traveler`s Wife -протяжно, отегчително, бездушно нещо. Бозаво и скучно освен това...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Въпреки че драматично не споделям ентусиазма и суперлативите, филмът наистина е много як. Страда от два основни дефекта - мощно клиширано и насилено човешко поведение на проуна с червения жакет и факта, че главният герой е тъп, себичен и страхлив чиновнически гъз, когото МРАЗИШ.Vivian wrote:District 9 -най-страхотният филм за лято `09. Почти безупречен, почти онова нещо, което може и да бъде наречено 'съвременен шедьовър'.
Иначе обаче ме израдва доста. Страшни ефекти, мега атмосфера, готин консепт... Ще го дават ли в БГ? Пише ми се ревю.
Мисля утре да ида на Поньо...
And you can't dance with a devil on your back...
Ше го дават през септември.
Инак, за мен не в невестулката беше проблема. По-скоро в това, че беше единственият развит образ от литературна гледна точка. Ако искаш отвори тема 
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- tigermaster
- Elder God
"Чудовища срещу извънземни". Готино филмче, такова, не е велико, но става. Гласът на Хю Лори кърти. 8/10.
"Сектор 9". Гледайте го, ако случайно не сте. Сериозно. 11.5/10.
Снощи пък гледах "Беглецът" с Харисън Форд и Томи Лий Джоунс. След всичките тези години още кефи достойно, а и Томи Лий Джоунс е същински Ваймс. 8.5/10
"Сектор 9". Гледайте го, ако случайно не сте. Сериозно. 11.5/10.
Снощи пък гледах "Беглецът" с Харисън Форд и Томи Лий Джоунс. След всичките тези години още кефи достойно, а и Томи Лий Джоунс е същински Ваймс. 8.5/10
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
А колко?Roland wrote:11.5/10 my ass![]()
![]()
`щото в последните години са единици филмите, които са успели да ми подействат така.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Добре, не е за 11.5, но определено получава едно стабилно 9.5 от мен. Вероятно един от най-добре изпълнените и продадени продукти за годината; а талантът на Бломкамп е възхитителен. Човекът е кандидат за новия Камерън, помнете ми думите. 
Мдам, страшно голям потенциал има. Докато го гледах, се сетих за поне 20 идеи, чието развитие щеше да ми е много интересно във филма. За сметка на това са се съсредоточили върху доста клиширана история, а и главният скарид наистина дразнеше с човечността си. Иначе мен главният герой ме радваше именно щото беше пълен гъз и чак ми беше забавен с малоумието си
Все пак си остава доста кадърен филм.