За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Aug 12, 2009 3:25 pm

едва ли ще ги запомня, но ти ще ми дадеш уиспър и ще ги инвайтнем всичките :D то Илия и Анну са ми офицери, ама мисля да ги демоутна поради неактивност! :evil:

Дима, в гилд-форума ни има съобщение, че тази вечер офицер от гилдията ни ще говори с трима от групата от апликейшъна ви... не е споменато кои, но след толкова ходатайстване от страна на Ланито за тебе съм склонна да предположа, че единия човек ще си ти... лично аз трябва да призная, че подкрепих вземането ти, но не така настойчиво, като Ланито, защото гледам, че не си особено мотивирана, а на нас ни трябват активни и мотивирани играчи, дето играят основно за прогрес и може да се разчита на тях за рейдове, както и които играят на нужния за рейда билд (за Бога, ако офицера ми каже "за тази битка те искам на аркейн", сменям на мига без дори да питам защо или да мрънкам, че файъра по ме кефи)...

затова имаш време да го обмислиш, обсъдиш с "приятелчето", ако искаш, за да не си изненадана довечера като те контактне наш офицер... истината е, че с нас имаш възможност за прогрес, какъвто във вашата гилдия няма да имаш... а ако вземат и Вура, не се знае изобщо каква ще е съдбата на вашата гилдия, затова го обмисли внимателно...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Aug 12, 2009 3:40 pm

Аа така гилдия не се поддържа :P Вземи за пример "Шопска салата" - ранна ТБЦ-гилдия и още се държи, въпреки сътресенията в ръководството :oops:

Основен принцип "промоут до дупка!!!" :mrgreen: И нов гилд-месидж на всеки две седмици (оф трябва да мисля новия :roll: ) Мисля след година-две да вкараме и табард :mrgreen: :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 12, 2009 3:51 pm

Ok, she hapvame palachinki primerno :)

za sa za iventa sa se zapisali. Moje i razhodka izvan sofia na ezero primerno s gotova hrana ;p

- az ;p
- tais
- lanis (pochti sigurno)

- dima pas
- tisho pas

drug nekoi? che stava malko kato mokar san ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Goshko
Misting

Post by Goshko » Thu Aug 13, 2009 12:34 am

Да се похваля аз - новото босче се предаде още на втория опит горкото доста е слабичко, а аз се разписах за начало в новия instance със Solace of the Fallen

P.S. Даже го няма още в wowhead предмета толкова е нов 8-)
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 13, 2009 10:01 am

ихаа, честито :D толкова СП + тринкета от Сарт в едно...

а ние отпочнахме серията уайпове на Йог... все едно за пръв път го виждахме... е, то за половината рейд бе така... в началото не можехме да влезем във втора фаза... после взехме редовно да влизаме, но дпс-то в мозъка бе така слабо, че измирахме заради многото портали... най-доброто постижение за снощи бе да го докараме до 40%, но с цената на 8 портала :( то просто е геройство, че ние отвън толкова издържахме...

Браги, ако сме само ние с Ланис, не си заслужава усилието... народа не е фен на ИРЛ-сбирки и това е то, ще трябва да се примирим...

Goshko
Misting

Post by Goshko » Thu Aug 13, 2009 10:10 am

Tais wrote:ихаа, честито :D толкова СП + тринкета от Сарт в едно...

а ние отпочнахме серията уайпове на Йог... все едно за пръв път го виждахме... е, то за половината рейд бе така... в началото не можехме да влезем във втора фаза... после взехме редовно да влизаме, но дпс-то в мозъка бе така слабо, че измирахме заради многото портали... най-доброто постижение за снощи бе да го докараме до 40%, но с цената на 8 портала :( то просто е геройство, че ние отвън толкова издържахме...

Браги, ако сме само ние с Ланис, не си заслужава усилието... народа не е фен на ИРЛ-сбирки и това е то, ще трябва да се примирим...
Най-добрия heal тринкет в играта. Доволен съм :)

Всички са минали през абсолютно същото нещо на Yogg. Първо прекалено много влизане в облаци, после малко dps горе или долу на втора фаза (обикновено първо оправяте dps на мозъка и се оказва че горе остават пипала) и накрая 1-2 wipes на под 10% на трета фаза преди кила.

Вие не се ли събирате? Нашата гилдия си има традиция всеки петък вечер да запиваме който може и всяко лято сбирка на цялата гилдия във Варна обикновено около концертите в Каварна. Макар че всички като са българи е по-лесно естествено.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 13, 2009 10:27 am

Ми не се събираме покрай уоу по принцип, или мене не ме канят. :P

Нищо зимата мооже и да стане. Аз ше пооткажа игрицата другия месец, че бая работа ше се струпа, пък и ми доскуча вече да куестя.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Aug 13, 2009 10:32 am

Ми Ники, и мен явно не ме канят:)

Гошето, нашата гилдия е интернационална - разни безобразни по възраст, националност, пол, интереси, iq, dkp, кпд и каквато там абревиатура или признак ти дойдат на ум. Голяма част са англичани и е имало някакви сбирки, но на много ограничена част от самата гилдия. Българската част така и не сме се събрали от много време - срам и позор! Поне българският канал за се бяхме канализирали за някое виждане, но народът се запилява.

И поздравления за тринкета - разкошен е!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 13, 2009 10:40 am

Дай ви чужденци на вас само ;рр

Ше праим ли некой рън за маунта от Анзи пак, за уикенда да пусна заявка. :P

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu Aug 13, 2009 11:45 am

Преди да се мяташ на Анци си смени билда.
Копирай билда на Анну.
Смени си глифа за Савидж Роар със глиф за Френзи Реген.
Сложи си 22 стамина енчант на ботушите.
Агилити енчант на ръкавиците.
Стамина енчант на брейсърките
Агилити енчант на наметалото.
Сложи сокет в колана и постави 24 стамина гем вътре.

Това е основното. Допълнителното е да си изкараш малко ПвП гиър и да си смениш гемовете с:
син сокет - 24 стамина
червен - 8 аги/12 стам или 8 експертиза/12 стам
жълт - 8 хит/12 стам.

И ще ставаш за кажуъл танк за хероик от предния експанжън например.
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 13, 2009 4:21 pm

Или мога да дойда с вас и да люпя семки до /ролл ;р Ако реша да играя с друида, ше изпълня списъка ;). Маунта си ме блазни просто, иначе влизам за по час да поиграя напоследък през ден, де ти да танквам. :roll:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Aug 13, 2009 7:18 pm

She has lurked in her lair and done battle with the many brave adventurers who travelled to that familiar location over the years. Now, in honor of the World of Warcraft 5-year anniversary, the dreaded brood mother Onyxia is being revamped to make a return to the forefront of Azeroth, as part of our big plans for the upcoming 3.2.2 content patch.

This permanent update to Onyxia will convert the dungeon into 10- and 25-player modes. We will be adding new items to Onyxia's loot table that have the same model as some of the classic loot from this dungeon, like Tier 2 helms, with stats updated to match the current level of content. There will be a special new item too: a normal drake-sized 310% speed flying mount modeled after Onyxia herself called an Onyxia Broodling. We will also be updating the encounter mechanics to be more fitting for modern raiding, but we can guarantee players will get to experience the frightening horror of deep breaths once again.

Then for a limited time, after the 5-year anniversary event officially begins in November, anybody who logs in will receive an Onyxia Brood Whelpling pet.

We're very excited to bring this classic encounter back to provide a fun new experience for both new and veteran players. Further details will be available in the near future, and we will be setting up the Public Test Realms soon to help test out this fight along with all the new content we have planned for the patch. Keep an eye on the forums for updates!
айдеее почвайте да лъскате отсега на кака ви ониксия.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 13, 2009 7:22 pm

Виж ти виж ти, да си я пофармим соло докато може са ;р Че после гангбанга ше е епичен :mrgreen:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Aug 14, 2009 11:06 am

Naxx ревамп, Onyxia ревамп... очаквайте скоро MC, BWL, AQ20/40... :roll: А като свършат, ще се присетим и за райд-инстансите от ТБЦ :lol: :lol:

Иначе вече с мен не може да се говори...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Palamurnik the Exalted :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За тез дето не могат да оценят епохалността на постижението, ще поясня, че това са 40 (четиридесет) репутации със статус Екзалтед. Сега мога да седя вечер край лагерния огън и с умиление да си спомням тоновете Runecloth, соло-атаките на ЗГ и Каразан, геноцида над огрета, мечета и наги... Ех, младост :lol: :lol: :lol:

Покрай репутациите събрах и 25 табарда, та получих и брутално красив (все едно оплискан с ордска кръв) табард 8-)
http://www.wowhead.com/?item=40643

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Aug 14, 2009 11:14 am

искам 310% бърз маунт и аз най сетне!!!!! :evil:

а снощи бе шантава нощ... събрахме се ние за рейд, като този път чакахме чинно баш наш Анну да се появи :x и след това си започнахме опитите на Йоги... направи ми впечатление, че не просто минава леко първа фаза, ами има периоди, в които рейда дори чака да се появи следващия адд от облаците... традиционно във втора фаза се проваляхме, но по-запознати със ситуацията вътре в мозъка споделиха, че дмж там тече доста по-добре от предната вечер... отвън дмж си бе прекрасен и имахме време даже по къръптъри да бием рейндж-дпс-то, щото убивахме крашърите достатъчно бързо... след няколко уайпа, все на втора фаза, изведнъж взеха да викат във Вента, че минаваме в трета фаза :shock: странно, защото аз почти не усетих на същия опит втората фаза, така леко вървеше... викам си "е, сега ако си и спомнях какво се случваше в трета фаза :oops: "... но бързо се ориентирах - пуцах си по боса и се обръщах с гръб към него, когато ми се присмиваше... и така... на първия опит, в който ние влезнахме в трета фаза, Йоги сдаде Богу дух :D та така:

YOGG DOWN FFS!!

след първите възгласи на радост народа взе да ожалва Ланито, че не е в рейда... Шанди с голямо съжаление го отбеляза и във Вента... а аз заполучавах съчувствени уиспъри от Теле и Муундъст, както можеш да се досетиш, мило :D та кажи на сестра ти, че трябва ГОЛЯМ подарък да ти донесат от странство, за да притъпят мъката от това, че не рейдва с нас снощи!!

аз си получих токена за шоудърките като се смеех в маге-канала, че единствено си спомням, че ги искам, ама не им помня статсовете вече :lol: Холи звучеше по-скоро тъжен, отколкото щастлив... докато правехме скрийн-шотове, каза "е, видяхте ли колко е лесен, Йог, това можеше да го видим в началото на лятото"... прав е, ама народа тогава просто зачезна...

после офицерите пуснаха гласуване с кое да продължим - уайпове на хард мод на Айрън Консила или да идем да видим новия инстанс и народа като малките деца гласува да си види навата играчка (сигурно единствена съм била, дето гласува за хард-мод на АК)... хукнахме ние натам, а Шанди се опитва да обяснява тактиката за първата поредица от босове по спомени от ТоС 10 дето сте ходили, докато аз бях на море... раздадоха командите набързо, направихме си макро за аддовете от първа фаза и почнахме... в един момент ми припари под краката и гледам зловещ надпис на екрана ми, че съм върху огнена бомба... викам си, ами сега! никой не спомена за огън в първа фаза :lol: докато реша какво да правя, онова ме опече, та поне спокойно догледах умряла продължението на битката докато го имаше :lol: а то фън! народа се подмотва навсякъде сред викове "тези дето са в зелено да търчат към Шанди! не към Кзану бре!" :lol: и в един момент червеите измряха, а шепата оцелели влезе в трета фаза :shock: Холи, като видя как бързо му пада на боса живота взе да раздава бързо команди да се комбат-резнат няколко човека, че да го довършат, но бе късно, щото изпуснаха танка... ОБАЧЕ поне видяхме и трите фази и без малко да го убием на първо виждане :lol:

втори опит - стана мазало малко след пула в първа фаза, танка умря и викат "уайпвайте да не губим време"... само дето Танче вече бе умряло и ПАК в огъня! :evil: ама като съм такъв Марко-тотевец! огъня - все под мене!! първия път се паникьосах и влезнах в айс-блок, но поне се спасих... секунда по-късно - нов огън под мене и този път блинкнах... за да попадна в трети, дето ме доизпържи :( Холи ми се смееше в маге-канала, че ще бяга от мен в първа фаза, щото аз го заплаших, че само до него ще стоя, белким ако принеса в жертва зъл гном, огъня ме позабрави малко.. :twisted:

трети опит (на практика втори реален опит) - отпочнахме боса, Танче не умря в огън, за което е силно горда, щото пак ме целеха! във втора фаза обаче нема тоз късмет и си умря :cry: след първото минаване на червеите под земята, Шанди завъртя неговия към посоката, в която бях аз и онзи ме заля май пак с огън :( затова пък вече повече оцелели влезнаха в трета фаза и ми дадоха възможност да се посмея с глас като ги гледах как се разпръсват като мухи по стената, дето се засилваше добичето :lol: и така... умря милото и взеха да раздават луут, а в него токен от новите... офицерите се оттеглиха за дискусия дали да го дават срещу ДКП или не, а ние си правихме снимки и се кикотехме доволни от вечерта...танка (и РЛ) трябваше да ходи да обърне малко внимание на жена си, та стана ясно, че рейда няма да продължи, но пък поне бе ползотворен!

решиха токените от нормал мод-а на ТоС 25 да се дават срещу ДКП с фиксирана цена и народа взе да се чуди дали ги иска :lol: но малко след това Конт го взе... аз мисля, че вероятно ще поискам също един такъв за каска, че каската дето видях да се продава от вендора пред инстанса е прекрасна, а тази от тиър 8.5 е само с +хит... та сега като имам шоудърките, ще мога да си запазя и сет бонуса... но мисля първо да събера от новите значки преди да поискам токен, че да мога веднага да я взема! падна и един от новите орбове за крафтени айтъми!

милооооо, от първия бос падна и рецепта за тейлъринга за едни прекрасни брейсъри със сокет!! Холи ролна повече от Шийена, та той ще може да ги прави! ама ще трябва да чакаме да се посъберат от новите орбове в гилд-банката, че иска 4 от тях... :?

та така, както казах в началото бе щура и прекрасна вечер снощи... ама не толкова прекрасна за Елейн, дето още докато се събирахме пред Йог остана без гилдия... ама се надявам тя да сподели подробности как така се случи това, щото офицери не се кикват лесно... и какви й са плановете за в бъдеще?...

Едит: никакво "седене кръй лагерни огньове", Тихомире!!!!!!! :evil: тотално си отсвирил групата за хероици, а в момента ни трябват зловещо, затова се стягай да не се екзалтирам аз в някое нестабилно емоционално състояние и да те подпукам с кърпела!! :evil:

и честито за успеха! :D реп-фермер такъв :lol: