Тая агресия към мен пък беше напълно непровокиранаSilver wrote:И, скъпи фенки на Ерик, надявам се педалът Бол да ви го наниже като ви сервира close-up изчукване с Лафайет, вместо със Суки.

Тая агресия към мен пък беше напълно непровокиранаSilver wrote:И, скъпи фенки на Ерик, надявам се педалът Бол да ви го наниже като ви сервира close-up изчукване с Лафайет, вместо със Суки.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Точно това си помислих и аз на няколко пъти, но само ако се абстрахирам от конкретния сериал. Дейвид Бореаназ определено ме радва повече като присъствие по принцип. Но пък Бил (как се казваше актьорът, Стивън Мойър ли?) пасва много по-добре на по-реалистичната обстановка на Баш Кръвта. А и когато има любовни колебания откъм Сукито, поне са малко по-добре аргументирани от Бъфиевите, така че връзката им ме радва.Xellos wrote:За ся е гледаем ма нещо още са ми безлични и бутафорни героите до 4ти епизод. Мацуран е Вампа, ма мое да посмукне хладните топки на Ейнджъл като сценично присъствиеМа ше се гледа де, дано стане по-интересно.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest