последният вариант е да се кача горе,да отворя бааавничко врата,да се приблежа тихо-тихо,без чалгарчето да ме усети,и да му лепя три шибани предупредителни изстрела в главата

Moderator: Moridin
дълбоко се съмнявам че ще имат особен ефект. Ако чак пък толкоз не можеш да се разбереш със мили думи или чрез някой друг по културен метод със хората (просто да надуваш музика в отговор не само че е некултурно, нечовешко, нехуманно и тн, не само по принцип, но и спрямо останалите ти съседи, освен това надуването на музика в отговор е принизяване до тяхното ниво, в крайна сметка, пък ни си знаем че сме по цивилизовани хора), препоръчвам предложеното от Марфа малко по нагоре Заупокойна литургия на Добри Христов, разни хубави симфонии, може да потърсиш немски маршове от Хитлерово време или нещо от сорта. Казвали са ми че доста помагало.най-бруталните циклажи които мога да на намеря(някои микс на умек ще свърши cudesна работа)
Баси, при мен валерианите не действат, затова и никога не ги пияarmageddon wrote:Мммдам, валериана е много помага, във всякакви ситуации.
Да ти кажа, точно пък на най-яки циклажи със сигурност ще мога да си спя най-спокойно... Ама едва ли невинните ти съседи са на същото мнение, пък и едва ли ще има желания ефект, за съжаление.neEd'Le wrote:най-бруталните циклажи които мога да на намеря
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests