"Последният" том на Колелото разцепен на 3 части
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Лично аз бих се израдвал особено много ако Ранд всъщност затрие и Перин заедно с двете които вече бяха отбелязани. E, ако това естествено не се случи, все още се надявам Тъмния, да му се слави името, да ги очисти всичките, но естествено това ще е далеч по малко интересно.
Марфа, аз съм убеден всъщност че Тъмния е не Файлето, ами Хариет.
От друга страна, като се има впредвид че те всички женски персонажи са базирани на нея, може и да си права ...
Марфа, аз съм убеден всъщност че Тъмния е не Файлето, ами Хариет.

Еее не, не може Господарят на хаоса да не е сред топ 4, поне не за един истински фен на поредицата. И деветата е култова, макар и доста кратка, докато втората и третата до голяма степен повтаряха формулата на първата.would rank it up there in the top 4 in the series along with The Shadow Rising, The Fires of Heaven, and The Great Hunt. Pacing-wise, I would agree with Brandon Sanderson’s statement that it’s similar to books 4-6 in the series.
Абе радвам се за 12-тата, ясно е че еднотото от тея двете кулминации за които се споменава в ревюто е завладяването на Бялата Кула, но другото нямам представа освен че 100% Ранд и Мат за главни действащи лица..Баси, трябва да взема да ги прочета пак, ма все ме мързи щото знам че ще трябва пак да мина през 10-та и 11-та книга...
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Най-накрая се поддадох на изкушението и направих pre order на The Gathering Storm - английската paperback версия излиза на същата дата като hardcover-a, от Book Depository ми излезе около 26 лева.
Очаквайте пространно оплюване или нахвалване след 3 месеца.
Очаквайте пространно оплюване или нахвалване след 3 месеца.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Interpreter
- Forsaken
Защо? Тази поредица поне в превод е в пъти по-добраDemandred wrote:Най-накрая се поддадох на изкушението и направих pre order на The Gathering Storm - английската paperback версия излиза на същата дата като hardcover-a, от Book Depository ми излезе около 26 лева.

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Interpreter
- Forsaken
Roland wrote:Превеждай си там Напъна и трай![]()
Аз ше я приордърна като замина, и то сигурно хардкавъра. От Сандерсън в тоя свят очаквам само брилянтност.
Леле каква злост, човек да не посмее и автобъзик да си направи

Сериозно, кажи за Сандерсън. Смяташ ли, че ще съумее да съхрани духа, атмосферата и тънките стилистични нюанси, познати ни от "Колелото" на Джордан? Интересно ми е

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Maledictus
- Warmage
Ъъъ, кви тънки стилистични нюанси?Interpreter wrote:Roland wrote:Превеждай си там Напъна и трай![]()
Аз ше я приордърна като замина, и то сигурно хардкавъра. От Сандерсън в тоя свят очаквам само брилянтност.
Леле каква злост, човек да не посмее и автобъзик да си направи(Продължавам да смятам, че не-ходенето в казармата се отразява зле на възпитанието на подрастващите, бтв).
Сериозно, кажи за Сандерсън. Смяташ ли, че ще съумее да съхрани духа, атмосферата и тънките стилистични нюанси, познати ни от "Колелото" на Джордан? Интересно ми е

And you can't dance with a devil on your back...
- Invisible Child
- E'lir
хммм хмммм хмм, аз четох ревю на Dragonmount, което е супер позитивно. http://www.dragonmount.com/News/?p=585&cp=9#comments
книгата изглежда излиза - нечуван GASP - с една седмица по-рано от предвиденото, в края на октомври. но ми е интересно дали ще се появи в превод на BG преди Коледа или съм леко налудничав?
г-н Interpreter? или ако някой си спомня просто какво се е случвало в миналото, защото на мен ми е прекалено отдалечено? :)
книгата изглежда излиза - нечуван GASP - с една седмица по-рано от предвиденото, в края на октомври. но ми е интересно дали ще се появи в превод на BG преди Коледа или съм леко налудничав?
г-н Interpreter? или ако някой си спомня просто какво се е случвало в миналото, защото на мен ми е прекалено отдалечено? :)
I walk through the streets and memorize the city
- RRSunknown
- Elder God
- Invisible Child
- E'lir