ааа, вярно, че ти обичаш да левълваш в компания
аз съм абсолютен единак докато левълвам... дори понякога за групов куест като ми се наложи да влезна в рендъм-парти и се изнервям... не обичам да ми се налага темпо, различно от моето... да ми губят времето в изчакване или да ги гледам как всеки търчи в различни посоки да бие мобове за куеста... недисциплинирана работа отвсякъде...
онази вечер, когато бях 7 лвл с таурена друид, получавам инвайт от един 9 лвл крава уориър да правим куест... приех, само защото си помислих, че може да стане по-бързо, а и трябваше да се бият мобове дето се бяха събрани на група около лагерен огън и поне 3 са линкнати, та ако ги дръпнеш, поне веднъж тичаш от гробищата... поколебах са дали да приема инвайта, ама ми дожаля за него, щото те уориърите от малки са един дол дренки - видят ли група мобове - чардж и след малко - търчи от гробищата...
почнахме.. аз хем бия, хем го хийлвам и той се самозабрави... естествено на тоз левъл маната свършва бързо, ама аз нали съм богата малка крава - запасена с много млекца за самовъзстановяване - не ми пукаше да пилея мана... обаче в онзи момент се налагаше да поседна, за да пия, а той - с рогата напред в другата група... мана имах за 1 хийл само... то и многото мана, дето имам на този лвл - около 153... умряхме... но това не го разколеба да пуулва в същия дух и следващите групи, като ме хвалеше с "найс хийлинг", че да не се откажа преди куеста да е свършил... честно казано ЕДВА издържах да направим куеста (а той пущината искаше да убием от 3 вида моба по 8!!) и му казах, че трябва да си лягам... оставих го силно нещастен, че ще кара без хийлинг... мене не ми се спеше, ама нямаше как да се откача от досадното парти... та така... а можех лесно да си ги избия и сама... бях получила тъкмо муунфайър за рейндж пуул...

та ми е за обеца... казах си, че едно парти за 80 левъла е достатъчно и мисля да отказвам всякакви инвайти вече, та моята крава да си маа гащи щастлива, свободна и саминка из ливадите... така си ми е най-кеф от време оно, едва ли ще се промени в бъдеще... и хич не ми е скучно сама, напълно самодостатъчна съм си