За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
малииииии, жено, как изобщо издържаш да стоиш там на този стрес
не мога да си представя при нас да крещят по Вента или да псуват, камо ли офицер да си го позволи... напротив, по-скоро като слушам монотонния боботещ глас на Ниста и ме кара здраво на дрямка
не знам докога мислиш да се наказваш така...

не мога да си представя при нас да крещят по Вента или да псуват, камо ли офицер да си го позволи... напротив, по-скоро като слушам монотонния боботещ глас на Ниста и ме кара здраво на дрямка

не знам докога мислиш да се наказваш така...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Трее си трее си, така се изгражда характер ;р
Добре си ви беше в Шопската, ма нА кариеристи ниедни ;ррр
Иначе обмислям един палав ъндедски лок скоро, ма другия месец ше е игрането.
Добре си ви беше в Шопската, ма нА кариеристи ниедни ;ррр
Иначе обмислям един палав ъндедски лок скоро, ма другия месец ше е игрането.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
ха, така
лято, море, биричка на кръчма с приятели...
Вова не може да ги конкури в момента по никакъв начин... гилдиите са разкъсвани от проблеми и масово не рейдват, а е досадно да се правят едни и същи дейлита нон-стоп и с по няколко героя на вечер...
раздвижване очаквам едва с идването на патч 3.2, след края на лятото... е, аз ще си я играя, защото ми е много приятно да търча из тучни ливади с полу-гола крава, нарамила кривак
а и нисколевълните орда-територии на този континент не съм ги обхождала, та ми е любопитно и релаксиращо...
а за груповите куести ще изнудвам новопръкнали се ДК с шеметно кариерно израстване в гилдията ми 

лято, море, биричка на кръчма с приятели...

Вова не може да ги конкури в момента по никакъв начин... гилдиите са разкъсвани от проблеми и масово не рейдват, а е досадно да се правят едни и същи дейлита нон-стоп и с по няколко героя на вечер...
раздвижване очаквам едва с идването на патч 3.2, след края на лятото... е, аз ще си я играя, защото ми е много приятно да търча из тучни ливади с полу-гола крава, нарамила кривак

Ей тоз ВоВ трябва да го прекръстят на АХ-тукоон
Вчера се логнах да нагледах АХ-то и... час и нещо се занимавах да пращам стока между мейн и алт и да въртя алъш-вериш
Чак ме е страх да си погледна колко време ми е играл банк-алта, да не се окаже повече от мейн-а
Събрах едва 13 даркмуун дека за цял месец (икономиката куца явно, предния месец имах 45 дека, а ми трябват още 26 до Екзалтед) и поех към Мългор да ги предавам на панаира. Панаира е опънал шатри току до Тъндър Блъф, а там освен мен имаше 15 левъл крава и 73 левъл маге, които естествено не можех да закача. Обаче магето реши да си играе с роботчетата, та се почувствах длъжен да взема да играя и аз та го бих 5 пъти подред... а после се оказа, че вече ми е маркиран за ПвП
Айс-блока не го спаси
След туй окрилен от таз победа, реших да атакувам Тъндър блъф. Първата пречка беше ... 22-ри левъл БЕ маге
Спря бойния устрем на кодото ми за 2.5 сек, колкото да се ремаутна пак
Направих аз класическа атака, първо изчистих Spirit Rise (прекъсване на комуникациите), после разруших икономиката им (изтрепах всички аукционери) и накрая блокирах транспорта (пречуках флайт мастера). Време беше да нападна и баш-боса на Тъндър Блъф. Минах през гардовете като ... а бе като паладин през 80-ти левъл елитки, ударих един Екзорсизм на бос-а... и след това айде бъбъл и ХС
Do it like a pala!
Dzvero, имаш си вече тринкета

Събрах едва 13 даркмуун дека за цял месец (икономиката куца явно, предния месец имах 45 дека, а ми трябват още 26 до Екзалтед) и поех към Мългор да ги предавам на панаира. Панаира е опънал шатри току до Тъндър Блъф, а там освен мен имаше 15 левъл крава и 73 левъл маге, които естествено не можех да закача. Обаче магето реши да си играе с роботчетата, та се почувствах длъжен да взема да играя и аз та го бих 5 пъти подред... а после се оказа, че вече ми е маркиран за ПвП

След туй окрилен от таз победа, реших да атакувам Тъндър блъф. Първата пречка беше ... 22-ри левъл БЕ маге

Dzvero, имаш си вече тринкета

аууу, Тихомире, баш за тебе се сетих снощи, като минах с невръстната си кравичка на Шатъред холс покрай опнатите шатри на панаира на път за ТБ
ама там нямаше толкова лош алайънс, та си купих с лекота две дрешки за далечния 12 лвл
иначе ми стана много смешно за пустите тринкети, дето и ти ги предлагаш
напълни се АХ-то на ШХ с тях и моята прийстка е вече горда притежателка на такъв
още не съм му пробвала връщането на мана, че не се е наложило, но и това ще стане... започвам да се чудя дали да не взема и един за лока си на Зенедар, ама ще видим...
а на тебе не ти ли изтече акаунта, бре?

иначе ми стана много смешно за пустите тринкети, дето и ти ги предлагаш

а на тебе не ти ли изтече акаунта, бре?

Тече, всичко тече...
Да те открехна на една далавера с декове.
Rogues Deck - дава зелен chest за 10-ти лвл, шиткам ги по 5г в Зенедарския АХ и се изтрепват да ги купуват
Swords deck - сини шолдърки за 20-ти лвл
Mages deck - син нек за 30-ти лвл
Demons deck - синьо оръжие за 40-ти лвл
Всички са с рандъм енчант, та какъвто ти се падне. Има избор между mail/leather/cloth. Хубавото на тези декове е, че можеш да ги използваш по всяко време и да си вземеш наградата от тях, не е нужно да чакаш веднъж месечно панаира.
А сега не е време за продаване на тринкети
Ще поизчакаме, цените ще се вдигнат, ще направим печалба
Продадох 45 тринкета за три седмици, търпение му е майката 

Да те открехна на една далавера с декове.
Rogues Deck - дава зелен chest за 10-ти лвл, шиткам ги по 5г в Зенедарския АХ и се изтрепват да ги купуват
Swords deck - сини шолдърки за 20-ти лвл
Mages deck - син нек за 30-ти лвл
Demons deck - синьо оръжие за 40-ти лвл
Всички са с рандъм енчант, та какъвто ти се падне. Има избор между mail/leather/cloth. Хубавото на тези декове е, че можеш да ги използваш по всяко време и да си вземеш наградата от тях, не е нужно да чакаш веднъж месечно панаира.
А сега не е време за продаване на тринкети

Тишеее, отде да ги взема тези декове?? пробвах в АХ на ТБ и нямаше ни един
а да се оплача - тринкета, дето го събираш на Зенедар като проверих пак там в АХ, имаше само един и струваше 1к. голд
аз моя на ШХ за прийста си го купих за 200г.... възмутително!! Зенедар ни е УЖАСНО скъп сървър!
иначе снощи ние пак нямахме рейд и казаха, че Улдуар 10 евентуално ще има днес (петък)... в тази връзка - Анну, иди се запиши! аз съм записана от седмица и наистина ще трябва да отида, ако се организира такъв, защото в момента съм единственото маге в гилдията... Рахманинов е още на почивка, а и Блоби се е запилял нанякъде до събота, та ще имат нужда от мен в рейда... на практика това не е много добре за мен, защото ако падне Окото (тринкета, за който съм закопняла), за него ще рол-ват всички, а ако бяха в състава на рейда с облечените акули, директно щях да си го получа, защото вече другите 2 магета го имат...
но какво да се прави - не мога да откажа този рейд, дори да не ми се ходи...
а снощи моята крава стана 10 лвл
забравила съм каква мъка е да левълваш друид в първите 20 лвл
но пък какъв кеф е да се търчи по тучните ливади, ехеее
е, в интерес на истинаха, аз снощи играх с кравичката ми не повече от 30 мин., защото в момента, в който се офф-нах от Зенедар (малко след 20 часа наше време) се отдадох на гладене на бая перални-дрехи и така до 23:15... като седнах пред компютъра всичко ми трепереше от преумора, та не се задържах дълго на линия...

иначе снощи ние пак нямахме рейд и казаха, че Улдуар 10 евентуално ще има днес (петък)... в тази връзка - Анну, иди се запиши! аз съм записана от седмица и наистина ще трябва да отида, ако се организира такъв, защото в момента съм единственото маге в гилдията... Рахманинов е още на почивка, а и Блоби се е запилял нанякъде до събота, та ще имат нужда от мен в рейда... на практика това не е много добре за мен, защото ако падне Окото (тринкета, за който съм закопняла), за него ще рол-ват всички, а ако бяха в състава на рейда с облечените акули, директно щях да си го получа, защото вече другите 2 магета го имат...

а снощи моята крава стана 10 лвл

Абе ако местиш герой по сървъри платено, с пълни торби може ли 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
че и с пълна лична банка може
естествено, че се мести героя с парите, с каквото има в инвенторито си и в банката си... но трябва да си прибереш нещата от пощата... поне така беше при фрий-трансфера, когато местих моите кокони от Нептулон на Шатъред холс...
а ти закъде си се запътил, пиле?

а ти закъде си се запътил, пиле?
https://www.wow-europe.com/en/info/faq/ ... rmove.htmlXellos wrote:Абе ако местиш герой по сървъри платено, с пълни торби може ли
Има ограничение само до колко злато можеш да местиш, като това зависи от левъла на героя. Обаче се съмнявам, че си натрупал чак толкоз много

Правят ги инскрипторите, сглобяват се от карти.Тишеее, отде да ги взема тези декове
Пропускам У10 аз, този уикенд трябва да се прибирам.
От У10 ме интересува Мими и още някой от последните босове, които ще се правят утре, а аз няма да съм тук. А и вече загубих желание да се блъскам там. Всичко живо ще роллва, народа в рейда ще е масово от хората, които не са помирисвали У10 преди. Облечените си биха камшика.
Ама то следващия патч ще обезсмисли донякъде ръненето на У10 освен ако не е на хард мод. Нов инстанс, нов геар, баджовете ще се събират с лекота... И дори вариант за 5 човека при новия инстанс.
Ако Близзард направят и някое по-достъпно кастърско оръжие и дадат прилични шолдерки У10 отива в историята.
А и предпочитам да си оправя 2-та алта докато не е излязъл патч-а, защото после ще има само маратон на хероици.
От У10 ме интересува Мими и още някой от последните босове, които ще се правят утре, а аз няма да съм тук. А и вече загубих желание да се блъскам там. Всичко живо ще роллва, народа в рейда ще е масово от хората, които не са помирисвали У10 преди. Облечените си биха камшика.
Ама то следващия патч ще обезсмисли донякъде ръненето на У10 освен ако не е на хард мод. Нов инстанс, нов геар, баджовете ще се събират с лекота... И дори вариант за 5 човека при новия инстанс.
Ако Близзард направят и някое по-достъпно кастърско оръжие и дадат прилични шолдерки У10 отива в историята.
А и предпочитам да си оправя 2-та алта докато не е излязъл патч-а, защото после ще има само маратон на хероици.
Не мое да мъмриш, брат!