Аз лично сериозно се бях замислил за едно Wii но впредвид че вече не виждам някъде да се продават някои вече поостарели класики се отказах защото моя стил на събиране е само доказани заглавия.
Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
 - Elder God

Интересува ме на Left 4 Dead дали има въобще някакъв приличен сингъл? Защото въобще не съм я пробвал, а хич не играя мулти. Пише по ревютата, че има някакви карти с ботове, но конкретно за GOTY изданието ме интересува дали мога сам да поцъкам няколко часа и да ми е забавно или да не се хабя въобще и цялата истина е в мултито?

сингълът е кооп с ботове.
следствията от туй са:
- не можеш да играеш на по-високите трудности, щото ботовете не стават за там.
- вместо да сте четирима, чувстващи се изгубени, и в истеричен опит да додрапате живи до края, само ти ще си така, а ботовете ще те водят.
- не си разваляй удоволствието, ами си намери още три другарчета. тая игра е ат итс бест, когато я играеш за сефте и не знаеш нищо за нивата. и се минава за 7-8 часа (за първи път).
конкретно на въпроса, цялата истина е в мултито, но ще ти е забавно няколко часа. после пък ще съжаляваш, че не си го играл с хора.

следствията от туй са:
- не можеш да играеш на по-високите трудности, щото ботовете не стават за там.
- вместо да сте четирима, чувстващи се изгубени, и в истеричен опит да додрапате живи до края, само ти ще си така, а ботовете ще те водят.
- не си разваляй удоволствието, ами си намери още три другарчета. тая игра е ат итс бест, когато я играеш за сефте и не знаеш нищо за нивата. и се минава за 7-8 часа (за първи път).
конкретно на въпроса, цялата истина е в мултито, но ще ти е забавно няколко часа. после пък ще съжаляваш, че не си го играл с хора.
- The Dragon
 - Elder God

Мерси на Скърджа за отговора, значи все пак ще я пробвам да видя за какво иде реч от "обща култура".
Към Драгън: Доста стабилен пакет, но реално за 100тина лева получаваш Биошок, Civ 4 с експандовете, Freedom Force 1+2 и Prey. Останалото си е чиста проба пълнеж....Айде и Пиратите стават (макар че мен на 3тия час ми отъпяха...). Аз не бих могъл да преживея факта, че го нямам с кутийка и не ми е на рафта ениуей:(

Към Драгън: Доста стабилен пакет, но реално за 100тина лева получаваш Биошок, Civ 4 с експандовете, Freedom Force 1+2 и Prey. Останалото си е чиста проба пълнеж....Айде и Пиратите стават (макар че мен на 3тия час ми отъпяха...). Аз не бих могъл да преживея факта, че го нямам с кутийка и не ми е на рафта ениуей:(
- The Dragon
 - Elder God

- armageddon
 - Forsaken

Аз мога да кажа същото (ако мислех, че си струва, а той за мен не си) само заради Фрийдъм Форсовете - е това е култ!armageddon wrote:Освен че си струва и дори само заради цивилизациите ...
Драгъне, ако имаш Биошока скипни мощно...
Бтв писах и в темата "Търся" - трябва ми бързо човек, който да хаква PSP (от старите, версия на софтуеъра 3.95) и да е изпитан и точен:)) Дайте предложение или направо телефон за контакт на ЛС, мерси!
- armageddon
 - Forsaken

FF-може и да са култови, но придобиването на пакет от 60 евро само заради тях, при условие че нормално са по 3 или 4 евро парцала, е икономически неизгодно. ОТ друга страна съм крайно несъгласен с мнението ти за Цив-овете, единствения от включените в пакета, който остро не ме кефи е Колонизацията, но пък се преживява. Допълнително има и други интересни неща из пакета.

Особено смазващ пакет на Озона на смешна цена:
https://www.ozone.bg/games/bundle/?bunId=333
Добре де, според мен поне е смазващ.

https://www.ozone.bg/games/bundle/?bunId=333
Добре де, според мен поне е смазващ.
- RRSunknown
 - Elder God

- RRSunknown
 - Elder God