Винаги можеш да гласуваш в пропорционалната листа за едно, а в мажоритарната за другоItilon wrote:Хъм, Синята коалиция или НДСВ?Имам още два дни да реша!

Moderator: Moridin
Кажете ги най-после тия ужасни грехове на Костов, че да мирясаме да му се не види. Ей на, и колежката ти Валерия Велева снощи разправя: "Всички знаем ужасните грехове на Костов." После се оказа не че всички, но тя със сигурност ги знаела, понеже била вътре в нещата, но не пожела да ги каже и така си останах в неведение. Фондацията на Еленка си беше тъпотия, факт - хич никакви изнудвания да не е имало, пак щяха да се намерят 10 души да кажат, че е имало. Осем години не е във властта, можеха той или тя да го отнесе отдавна. Пенсиите: Завари ги от Виденов на 6 долара, остави ги на 90, факт. И по 900 да ги беше оставил, все тая - неговите грехове растат експоненциално, докато тези на Виденов вече ги няма. От друга страна, може пък Иван да се е покаял, да си е взел бележка - няма да рекетира малки семейни фирмички за по 2 милиона, няма да си говори с теменужките, всеки има право да се усъвършенства, нали?Itilon wrote:И щях да съм много твърд потдръжник на Синята коалиция, ако не беше господин Костов...
Специално ДПС наистина нямат колко по-негативни да бъдат защото всички в момента ги следят изкъсо, но техните истински оръжия са страхът и контролът. За мен заплахите за нов възродителен процес, които Доган употребява, насаждайки етническа нетърпимост, са достатъчно негативни. Освен това голяма част от агитацията на ДПС протича зад стените на джамиите и чрез различни форми на натиск и контрол, който лесно може да се упражнява върху слабо-образовани хора с нисък социален статус.Единствените позитивни кампании тази година са на НДСВ и ДПС.
От друга страна и самият Виденов вече го няма, докато разложения политически труп Иван Костов продължава да се напиня за власт.Interpreter wrote:Завари ги от Виденов на 6 долара, остави ги на 90, факт. И по 900 да ги беше оставил, все тая - неговите грехове растат експоненциално, докато тези на Виденов вече ги няма.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests