За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jun 25, 2009 2:05 pm

е, щом искаш още гиър да понасъбереш стой, защото в която и да друга сериозна гилдия да отидеш, хубав айтъм може да не видиш доста време... ще трябва първо да посъбереш ДКП, за да можеш да си го позволиш, а и да имаш шанс - същия айтъм да не бъде искан от някой с повече ДКП от теб... ти си знаеш де - във всяка нова гилдия стартираш от нулата за екипировка и трябва да се доказваш като играч, че може и рейд-слот да не получаваш в началото...

но съвета ми е поне да проучваш гилдиите и кой какво търси като класове, защото гилдии много, ама малко са тези с хероик-прогрес в Улдуар, а там си има сито...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Jun 25, 2009 2:16 pm

Както спомена и Xellos, <Шопска салата> е винаги отворена да приласкае блудните й членове обратно :mrgreen: Гиър не обещаваме, обаче пък какви офицери има...

Don't mess with the Chef!!!
Spoiler: show
Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jun 25, 2009 2:20 pm

:mrgreen: ИМБА :) прот палата! Честита шапка, Тишо! :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jun 25, 2009 2:34 pm

Svetlio wrote:Гиър не обещаваме, обаче пък какви офицери има..
хвърляйки око на скрийн-шота - страхотия офицери, направо, как да им устоиш :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 25, 2009 4:03 pm

Като си прийст винаги ще те вземат в що-годе свястна гилдия, като не виждаш смисъл с тези пичове си бий шута.

Ние вчера уайпнахме сигурно 8 пъти на Ходир на 25, на най-добрия ни опит остана на милион, и след това хората, казаха, че искат да лягат (беше вече 1:40). Жалко, защото много народ седи и дпсва/хийлва без ГРАМ движение и чувство за координация:(. Аз понеделник пак съм на изпит и това ми беше първият и последен 5 часов рейд за седмицата уви:((.

Супер много се дразня на това, че не мога си позволя да не рейдвам цяла седмица, за да не ме задмине някакво жалко 19-годшино по ДКП. С други думи УоУ започва да става като работа и с предстоящите ми още два изпита/море-пътуване мисля да му тегля едно много сериозна майна. Вече смятам, че дори семи-хардкор рейдингът (разбирайте 5 или дори 4 дни 25ици в седмицата) изисква или да си безработен, или да си 19-годишен...И определено да нямаш време за личен живот и/или приятели.

Играе мис е уоУ, голям кеф ми е да цъкам играта каквато е сега, но не мисля да си скапвам риъл лайф личния живот и ангажиментите за пиксели :(.

Сори за словоизлиянията, яд ме е на ситемата на рейдване в УоУ по принцип.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jun 25, 2009 4:20 pm

или да си семеен :wink: щото за много семейни това е удобно развлечение, особено когато най-добрите ти приятели играят на същия сървър :D

иначе напълно те разбирам... колкото и да е нарядко рейдването сега си иска отдаване и постоянство... а в момента е лято... дори аз, дето умирам да рейдвам, се усещам как на моменти просто не ми се играе и ми се ходи на кръчма... докато не завали дъжд и не стоя с надежда, че все пак ще се съберем поне 23 маймуни да разчистим до Йоги :lol:

иначе Ходир си е тегава битка на хероик... но да не се движиш... аз максимум до 2 стака си позволявам да задържа и то рядко и защото съм на каст... че то ако си киснеш на едно място в един момент няма хилър, дето да може да аутхийлне дмж, дето ще поемаш при всички красоти, дето се случват по време на битката... но ще я научите и нея... а като стигнете Мими, ще викате, че предпочитате Ходир :lol:

а за Елейн, това че е дисциплиниран прийст може да се окаже пречка, защото повече от един дисц. прийст в рейд няма идея да има, докато холи-прийстове може по два да се водят... та ако затърси гилдия дано има късмет да им трябва дисц. прийст, иначе ще трябва да респеква...

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu Jun 25, 2009 5:02 pm

Никола, ще трябва да почакаш за Диабло 3 тогава.
Аз възлагам големи надежди на Д3, още миналата година имаше демо дето става малко за игра и играта трябва да е в доста напреднал стадий.
Сега всичко зависи от това колкото дълго е планирано да се изцежда ВоВ и как да координират Д3 с илизането на новия Старкрафт. Не виждам да го изкарат в близките 2 години. Което е педалско, защото може и в края на годината да го пуснат ако искат.

А за дилемата дали да играеш или не...
Аз зарязах режимния и хардкоре тип игра, който ми се играе и си цъкам полу-кажуал с друида. Танк-хийлър-кастър-меле, правя си соло инстанси за гъдел, бия си Ониксия... Пак е интересно и най-важното има разнообразие
Но ако си имаш някакъв убит клас (разбирай такъв, който не може сам да си танква) възможностите ти за соло фън са доста ограничени.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jun 25, 2009 5:06 pm

какъв кежуъл си ти, бре, като имаш един пропуснат рейд на гилидията за Улдуар 25 откак взе нов компютър, че и пропуснатия ти рейд бе кенсълнат за всички, щото нямахме сетъп :lol: :lol: :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 25, 2009 6:08 pm

Мерси на Дзверо за отговора. Аз следващите 2 седмици съм пълен аут от рейдове, защото имам за учене, а след това ще има личен живот + море, така че най-вероятно (ако въобще продължа да си плащам акаунта) ще си левелвам друида (който е 76ти лвл с доооооста рестед) и чат-пат ще ходя да рейдвам с мейджа. За чий ще рейдвам като всеки олигофрен ще има купищата ДКП пред мен не ми е ясно, ама УоУ е гадна краста и трудно се изхвърля от системата....

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 25, 2009 7:00 pm

Говори ми. Ей ся вкарах 4тия ми 70+ днеска в нортренда :D Нема празно, като го кефи главно да разглежда и куести човек без ангажименти вкъщи и играта ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Pag
Merchant

Post by Pag » Fri Jun 26, 2009 12:51 am

Ех, няма да мирясам и това е
Не ме пускат да си ида. Семейна, със сериозна професия и втора работа във вов. Да се псувам ми иде направо :evil:
Всички набелязани босове умряха за норматив, прекресен рейд от, забележете!, най-малко 5 кажуали! в райда, което ми затвърждава мнението, че хардокор-ите се лигавят и слакват често. От себелюбие, навярно.
Мечтаните два дни почивка от утре :D И кръчмета на морето, с крака в пясъка и замаяна глава :D
В неделя ще ви плача отново, дотогава - весел уикенд, вов чеда :lol:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jun 26, 2009 9:52 am

cheers, baby! :D

ние нямахме снощи хероик рейд... не просто нямахме, но и от гилдията успяха така да ми вдигнат кръвното, че само не ги напсувах... за успокоение на нервите пообиколихме с подрастващата пала на Илийката маса нисколевълни земи и инстанси, и държа да отбележа, че ДнД-мода е прекрасно нещо... след първия уиспър ме оставят на мира и си осигурявам спокойствие... излезнах и от маге-канала, за да се поизолирам малко... тези дни ако искате да правим нещо, го споделете предварително, защото вероятно ще се концентрирам в по-голямата част от времето да оправям екипировката на прийста ми орда на Шатъред холс, за да имам вариант за рейдване, ако се наложи да си диря гилдия...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 26, 2009 12:14 pm

Търсите си ги драмите мили женици, не се праете ;ррр Домързя ме вчера да праим още 1 лвл вечерта след злостно преяждане и се кротнах с книжка, пък и рано сутрин се играе най-добре :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 26, 2009 12:32 pm

Ние, както обикновено, нямахме хора за 25-цата (а и да имахме щеше да е уайп фест, като се има предвид, че са останали само тея босове) и отпочнахме 10-тката. Лидерът каза "хайде почвайте с хард моудс" и убихме Левиатана така. Тамън два ачийвмънта даде и дропна орб, рецепта за кожообработчици и конкуест емблема. Чудно.

После убихме пискливото роботче, но нямахме достатъчно DPS с тримата хийлъри, за да свалим сърцето от раз първия път. За сметка на това босът непрекъснато е в 'heart phase' и пада много бързо.

Рейзърскейл, който много го уважавам, защото и на 10 и на 25 имаше какво да ми пуска, биде така мил да изплюе разкошен тринкет, за който си похарчих половината DKP, като дори се размрънках във Вентрилото :D. Така де, бяха ме аутбиднали, но се смилиха. Сега наваксах с крит-а, беше ми кът така или иначе. И после, леле, като прокнат двата ми тринкета какво чудо става. Близо 2700 спел пауър на дисциплиниран прийст >.<, красота - слагам щитчетата и чопля семки.

Убихме после Игнис от първия път, без да остана без мана за пръв път, Кологарн без никой да умре, мадамата с котаците, която като умира пищи много хубаво и после уайпнахме на Торим, заради нуубарът танк, който ни водеше, който не бързаше достатъчно в тунела и да видиш как 10 джуджака просто не умират.

От 10-тката ми остава да нинджосам Siff's Rememberence (тринкет от хард моуд Торим) и ако никой не пожелае тринкета с +100 спирит от Ауриая. Не ми хрумва дали искам още нещо, може и да има.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 26, 2009 1:37 pm

кожообработчици
OWNED! :D