Пуснах един кратък гайд за Мидсъмър в съседната тема, дано ви е полезен
Вчера тръшнах соло Ахуне на нормал мод, днес ще го пробвам и на хероик (щот съм нагъл, то ясно

)
Сетъп: прот-паладин с ПвП гиър, единствено си взех един пръстен с фрост резистънс, плюс аурата закръглих на около 200 фрост резист.
Тактика: в началото боса съмонва аддове, бия елитката, а другите само ги "концентрирам". Босът млати с фрост-болтове, които ти оставят нещо като дебъф, ако останеш на място, след няколко секунди това място се превръща на шип, който те изстрелва нагоре и получаваш fall демидж. Така че основното е постоянно движение напред-назад. След като се пречука елитката, останалите адд-ове не са проблем. Щом босът мине във фаза "кристал" и стане уязвим, се налива с каквото може. Щом фазата тръгне да привършва, хийл на макс с каквато мана има останала и пак се повтарят нещата с адд-овете. Отне ми 4 превръщания докато го убия, можеше да се справя и с три, но не исках да рискувам излишно. Мана-регенерацията не беше проблем - BoSa за блесинг и Divine Plea активно през цялото време (освен когато се хийлвах, че намаля хийлинга с 50 %). Не съм ползвал поушън, ЛоХ или бъбъл.
Elayne wrote:Edit2: Тишо, като човек наскоро ловил колосални количества риба и евентуално запознат с цените на въпросната в АХ, имаш ли представа коя риба се продава бързо и държи високи цени? Сьомгата от Уинтерграсп и Гризли или Манта рей?
Аз ловя само Glacial Salmon от Гризли Хилс и Musselback Sculpin от Тундрата. След като експериментирах с различни цени, установих, че най-добре се продава стак за 10 голд (9.99 ако трябва да съм точен

) Хем е достатъчно скъпо, че да не се чувстваш прецакан

, хем е достатъчно евтино за купувачите (ако рибата е по-скъпа, ще отидат сами да си я ловят, а така излиза по-малко и от дейли-куест).