За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Само за информация - в нашите рейдове аз паладин или друид да остане без мана не съм видяла. Не зная дали е защото са по-пестеливи и добри играчи или просто са много по-добре откъм мана мениджмънт класовете им.
На Мимирон застъргах дънцето още към края на втора фаза, пуснах химн, пих поушънка в промеждутъка. На трета фаза вече стана страшно и бях ползвала миниън, инервейт и не знам още какво. Като цяло аз съм играчът, който има май най-много мана редженерейшън, дори храната, която ям и фласката, която пия е за реген и пак съм без мана след около 2-3 минути. Няма пък да сменям джема :О, едно, че искам да се науча по-добре да си управлявам маната, второ още имам да връщам 3к на Таис (Таис, пратих на Лийд 1к снощи, след като изпонинджосах всички билки от местенцето на Фрея и продадох 7-8 фрост лотуса наведнъж).
Та като цяло и аз се чудя, Ланис. Пенанс го ползвам доста често на танковете, въпреки, че обикновено има холи паладин с мен, който помага. Между другото, аз ли изкьоравях нещо или куулдаунът на миниъна е 5 минути О_о. Готова съм да се закълна, че беше 3 минути, а снощи на Мимирон толкова отчаяно ми трябваше, че като драгнах мишка да видя колко остава още и тия 5 минути като ми се набиха в очите...
.
EDIT: И да, снощи на Мимирон друидът и палата бяха на около 50-60% . Да ги таковам.
Сега ще е 1337 да показваш раменца само ^^.
Edit2: Тишо, като човек наскоро ловил колосални количества риба и евентуално запознат с цените на въпросната в АХ, имаш ли представа коя риба се продава бързо и държи високи цени? Сьомгата от Уинтерграсп и Гризли или Манта рей? Може би някоя друга? След като улових онази херинга снощи (и имам колосални количества херинга в пощата на алта), мислех да посменя и така и така като ще риболовствам поне да е за някакъв приход, че ми трябва.
Едит3: Зачудих се за Prayer of Mending. Няма начин спелът да няма някакъв максимален рейндж, при който да подскача ефективно и ако този рейндж се увеличи, да пропуска играч. Примерно, ако танкът и някое от дпс-тата, нуждаещи се от хийлинг са твърде далеч, ПоМ може да не скочи, защото е твърде далеч. Има ли някакъв рейндж или няма значение колко далеч? Това би било особено полезно при битки, при които сме доста раздалечени един от друг.
На Мимирон застъргах дънцето още към края на втора фаза, пуснах химн, пих поушънка в промеждутъка. На трета фаза вече стана страшно и бях ползвала миниън, инервейт и не знам още какво. Като цяло аз съм играчът, който има май най-много мана редженерейшън, дори храната, която ям и фласката, която пия е за реген и пак съм без мана след около 2-3 минути. Няма пък да сменям джема :О, едно, че искам да се науча по-добре да си управлявам маната, второ още имам да връщам 3к на Таис (Таис, пратих на Лийд 1к снощи, след като изпонинджосах всички билки от местенцето на Фрея и продадох 7-8 фрост лотуса наведнъж).
Та като цяло и аз се чудя, Ланис. Пенанс го ползвам доста често на танковете, въпреки, че обикновено има холи паладин с мен, който помага. Между другото, аз ли изкьоравях нещо или куулдаунът на миниъна е 5 минути О_о. Готова съм да се закълна, че беше 3 минути, а снощи на Мимирон толкова отчаяно ми трябваше, че като драгнах мишка да видя колко остава още и тия 5 минути като ми се набиха в очите...

EDIT: И да, снощи на Мимирон друидът и палата бяха на около 50-60% . Да ги таковам.
The Dragon wrote:Защо емблемите да е лейм? Просто е направено за хората с повечко алтове. Иначе посмъртно не можеш да гиърнеш повече от един герой.

Edit2: Тишо, като човек наскоро ловил колосални количества риба и евентуално запознат с цените на въпросната в АХ, имаш ли представа коя риба се продава бързо и държи високи цени? Сьомгата от Уинтерграсп и Гризли или Манта рей? Може би някоя друга? След като улових онази херинга снощи (и имам колосални количества херинга в пощата на алта), мислех да посменя и така и така като ще риболовствам поне да е за някакъв приход, че ми трябва.
Едит3: Зачудих се за Prayer of Mending. Няма начин спелът да няма някакъв максимален рейндж, при който да подскача ефективно и ако този рейндж се увеличи, да пропуска играч. Примерно, ако танкът и някое от дпс-тата, нуждаещи се от хийлинг са твърде далеч, ПоМ може да не скочи, защото е твърде далеч. Има ли някакъв рейндж или няма значение колко далеч? Това би било особено полезно при битки, при които сме доста раздалечени един от друг.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Bullshit.The Dragon wrote:Защо емблемите да е лейм? Просто е направено за хората с повечко алтове. Иначе посмъртно не можеш да гиърнеш повече от един герой.
Направено е за да се печелят пари. Защото както много добре сам знаеш хардкор рейдинг комюнитито в УоУ е под 5%. С всеки следващ пач се сваля летвата в гиъра между 12-годишно шведско полуидиотче и рандъм хардкор про. Защото шведчетата са 30 пъти повече от рейдърите.
Лейм е защото:
1. Трябва да си освидетелстван идиот за да нямаш двете парчета от 8.5 още в първите 2 седмици след пускане на пача (разбира се при наличие на достатъчно време).
2. Единственият скил, който ще ти е нужен да си вземеш двете части от сета както и колкото си искаш орбове, с които да си крафтнеш (засега) едни от най-добрите ботуши/колан, е да можеш да имаш много свободно време и просто да седиш пред компютъра. Никаква интрига - седиш пред компютъра, тва е.
3. Се изравняват хората губили седмици време на уайпове в Улдуар с хората, които цъкат 90% от паричките на Близ.
Не че и аз не съм доволен от промяната с емблемите (определено мисля да си спестя доста часове рейдване ако е само с цел взимане на емблеми), просто онзи УоУ, които аз играх в рамките на година от 13ти февруари 2005 е безвъзвратно изчезнал. Няма скил, има само седене на компа и циклене, нищо повече. За Колизеума и за довършването на Улдуар 25 - да, ще се изисква скил, но там винаги дразнещото е, че колкото и да си адекватен няма как да очакваш от останалите да са също толкова добри (макар че напоследък съм много доволен от скила на хората в моята гилдия). Времената на Накс40 на 60ти лвл са long gone....Или пък на AQ40. Или пък на BWL.
Само Дзверо и донякъде Таис могат да разберат за какво говоря, всеки който е почнал по-късно и е свикнал с факта, че 2 седмици след удряне на 80ти лвл може да си "ЦЕЛИО У ЕПИЦИ" просто ще си се кефи и толкоз.
А бтв нещо, което пропуснах да напиша горе - новите емблеми (Triumph) ще са REWARD ЗА HEROIC DAILY, освен, че ще се взимат с турбо-клизма в Колизеума.....
he heroic dungeon daily quest will now reward 2 Emblems of Triumph and the normal daily dungeon quest will reward 1 Emblem of Triumph.
ама ще ви бия, бре!!! излизам от комисия и вече 2 страници изписани с откъслечна информация за пач-а - дайте пълните пач-ноутс за такива като мене, дето днес само тичат по задачи и нямат време да щъкат по форуми!!
) и съм си го играла хард-кор и в МС, и в БВЛ, АК 40 (тогава ни почнаха проблемите та стигнахме до Хухуран само) и един бос от Накс 40, щото гилдията се разпадна... цената на епиците бе много висока, истина е, защото падаха по малко, а ги чакаха повече хора... в пълен сет се разхождаха единици и бяха като богоизбрани... моя мъж още с умиление си спомня времената на паладинския сет от БВЛ и как всички дуелиращи се пред Айрънфорч му знаеха името...
само дето играта се промени, щото времената се промениха... няма толкова бързо-развиваща се игра, дето да задоволи глада на най-хард-корите и те се изнесоха я към Eve, я просто спряха да цъкат...
останаха масата кежуал плейърс, дето не искат да влагат чак толкова усилия и време, но искат и те да се окичат в лилаво, както и тези, като мене, дето им е все тая какво Близард дават като подаръци, стига да им дават възможност да рейдват в хай-левъл инстансите... а от Близард са гъвками и се погрижиха за тези дето редовно си плащат месечните вноски...
честно казано мене така ме урежда... за тези, които не знаят, едно време рейдвах ВСЯКА вечер (това са си 7/7 дни) и то до минимум 2-3 часа през нощта, защото гилдията ни бе такава... сега рейд-времето ме урежда задоволително, а рейд-дните са ни наполовина...
ако цената ще е половината УоУ-свят да носи половината от достъпните за мен айтъми чрез значки и да си купува ограничените брой по-прилични айтъми, дето падат пак със значки - мене ме устройва
това също значи и Пъг-ове с по-приличен гиър, както и по-приличен гиър за алтовете ми...
а за Таис си остава удоволствието да има най-доброто в пълен сет, дето не е достъпно за всеки, както и айтъми, дето само в хероик-бос-файтс падат, и най-вече - да се накефи на същите тези бос-файтс, щото адреналина там нищо не може да го замени

що да е "донякъде" Таис само, бре?? играя УоУ от април 2005 (май 2005 излезе игратаMuad_Dib wrote:Само Дзверо и донякъде Таис могат да разберат за какво говоря, всеки който е почнал по-късно и е свикнал с факта, че 2 седмици след удряне на 80ти лвл може да си "ЦЕЛИО У ЕПИЦИ" просто ще си се кефи и толкоз.

само дето играта се промени, щото времената се промениха... няма толкова бързо-развиваща се игра, дето да задоволи глада на най-хард-корите и те се изнесоха я към Eve, я просто спряха да цъкат...
останаха масата кежуал плейърс, дето не искат да влагат чак толкова усилия и време, но искат и те да се окичат в лилаво, както и тези, като мене, дето им е все тая какво Близард дават като подаръци, стига да им дават възможност да рейдват в хай-левъл инстансите... а от Близард са гъвками и се погрижиха за тези дето редовно си плащат месечните вноски...
честно казано мене така ме урежда... за тези, които не знаят, едно време рейдвах ВСЯКА вечер (това са си 7/7 дни) и то до минимум 2-3 часа през нощта, защото гилдията ни бе такава... сега рейд-времето ме урежда задоволително, а рейд-дните са ни наполовина...
ако цената ще е половината УоУ-свят да носи половината от достъпните за мен айтъми чрез значки и да си купува ограничените брой по-прилични айтъми, дето падат пак със значки - мене ме устройва

а за Таис си остава удоволствието да има най-доброто в пълен сет, дето не е достъпно за всеки, както и айтъми, дето само в хероик-бос-файтс падат, и най-вече - да се накефи на същите тези бос-файтс, щото адреналина там нищо не може да го замени

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
А, какво? Това от пач бележките?Mana Regeneration: All items that provide "X mana per five seconds" have had the amount of mana they regenerate increased by approximately 25%.
Между другото като чета, направили са придвижването още по-лесно. Нови гарги, по-бърз каст на маунта и прочие и прочие.

Пише, че са подобрили бродериите. Да видим. За сметка на това направиха JC още по-привлекателен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Те това ви е проблема на "богоизбраните"Muad_Dib wrote: 3. Се изравняват хората губили седмици време на уайпове в Улдуар с хората, които цъкат 90% от паричките на Близ.

Ти не си губил седмици време. Играл си. И си изпитвал удоволствие от онзи фърст кил на онзи бос. Ако не играеш за това, а играеш за шепа пиксели - иди се прегледай.
Аз примерно играя за ачийвмънти. И ще я ловя костенурката още 20 дни ако трябва, ама ще я хвана. Що? Щото това ме кефи. Освен това се млатя като невидял в ПвП. Що? Щото така ми харесва.
А от ПвЕ ходя само по хероици, щото примерно за туй имам време и желание. Обаче искам да имам адекватен гиър, че като пуснат поредния ...лон в ВГ, да мога да го танквам без да съм висял 5/7 нощи в Улдуар.
- The Dragon
- Elder God
Btw - кой преследва лилавото бре? Моя уорирър с кеф ще екуипне 2 сиви брадви ако статсовете са им като на Bertayer Of humanity.
Никола - има разлика между ламерите и играчите. Ламерите искат гиър. Играчите се нуждаят от него за да правят повече DPS, да хийлват повече и да не взимат толкова демидж.
Хич не ми пука дали целия сървър ще е облечен по един и същи начин- Хейган си е хейган - или танцуваш или не. В каквото и да е облечен хийлъра лоатуеб е все толкова неприятен. Само пачуърк ще стане по бърз.
Никола - има разлика между ламерите и играчите. Ламерите искат гиър. Играчите се нуждаят от него за да правят повече DPS, да хийлват повече и да не взимат толкова демидж.
Хич не ми пука дали целия сървър ще е облечен по един и същи начин- Хейган си е хейган - или танцуваш или не. В каквото и да е облечен хийлъра лоатуеб е все толкова неприятен. Само пачуърк ще стане по бърз.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Еми тя играта печели от това, че за всеки има по нещо
Иначе аз се кефа повече на дизайнеца на неща дето статсовете им са под санитарния минимум вече. Статсове гледам докат лвлвам да е по-бързо само ;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
мерси, Елейн, за пълните патч-ноутс
само дето и друидите хилъри ги удрят баш в каквото са силни - хот-овете и маната... хубаво е, че дават 20% бонус на Ноуриша, ако имаш пълни точки в таланта Empowered Touch, ОБАЧЕ намаляват с цели 20% хийлинга от блуумналия Лайфблуум
а за Инервейта нямам думи... намаляват му КД на 3 мин., НО предупреждават, че вече и мана ще пълни мана наполовина, отколкото е пълнил...
а това е спел, дето се ползва на 2/3 минала битка и съответно и при този КД няма да има възможност за повторен Инервейт, а използвания ще даде само половината мана от тази, която е давал преди патч-а
тъпа работа... сега тотално ще трябва друидите да си променят играта, ще се вкарат в изчисления колко точно мана им пълни новия Инервейт, че да знаят по кое време на битката да го удрят, за да имат шанс на повторен такъв...
бтв, някой има ли идея кога се очаква 3.2 патч-а?
* * * * *
За Паг, малко инфо за битката с Генерала от маге-гледна точка.
1. В битката няма мана регенерация, но има черни петна по пода, които се образуват, след като там падне Shadow Crash. Тези петна ти дават +100% хейст, увеличават и дмж, дето правиш с магии със 100% и намаляват мана-коста на магиите ти със 75% (и хийлинга върху теб се намалява със 75%, но се предполага, че ти ще се пазиш от Шадоу-крашовете на останалите и няма да поемаш много дмж, та не е драма). Опитвай се да дпс-ваш, винаги стъпила на такова петно. Поради факта, че в това петно правиш наистина МНОГО дмж, в началото на битката бъди мноооооооого внимателна с контрола на агрото си, да не вземеш да дръпнеш боса и да уайпнеш рейда
2. В случай, че тебе те нарочи като таргет за Shadow Crash, спираш каст и тичаш настрани, че прави бая дмж, като падне, а и те изритва извън рейндж. След като падне - търчиш обратно към мястото си, където вече те чака благодатно черното петно. Нещо много важно - ДБМ ще ти изреве, че си таргет за Shadow Crash, НО той ще ти реве и когато някой друг е таргета, но ти си в рейнджа му и ще те удари и тебе. Затова много добре се огледай кой играч от коя страна ти е, че да знаеш в коя посока да тичаш
3. В случай, че станеш таргет за друго негово абилити - Mark of the Faceless (което смуче по 5к НР на всяка сек. от тези, дето са около тебе и хийлва Генерала за 100к), имаш 2 възможности - моментално Айс Блок или се обръщаш на 180 градуса и Блинк-ваш назад далече от рейда и Генерала. Стоиш там докато ти изтече дебъфа
За мене това е идеалния момент да си ударя един бандаж, че да не съм грижа за хилърите (запаси се с бандажи, щото на мене на един опит ми отиват по 3 минимум). Бъди много внимателна, когато ДБМ ти сигнализира за това абилити, защото както при Shadow Crash, той ще изпищи не само когато ти си му таргет, но и когато някой до тебе е таргет, че да не хукнете и двамата назад и да захранвате Генерала с живот.
4. По отношение зелените петна, от които ще пълниш мана. Както Ланис каза, те действат на принципа на уарлокския лайф-таб. Колкото повече стака поемаш (ще го виждаш като зеленичка руда-дебъф), толкова повече живот ти взимат. Там мноооооооооого внимавай, че масово сме склонни да се самоубиваме къде жадни за мана, къде от разсейване, щото имаш да следиш много неща. Както Ланис каза - поемай по 6 стака. И аз съм минала на 7 стака, но не всеки път, защото има лаг, дето ми лепва допълнителен стак
Затова аз стоя за 6 стака и след това Блинквам извън петното, а обичайно заради лага се оказвам на 7 стака и с около 150 НР само
. След петно ми е втория удобен момент за бандаж.
5. Ще имаш и допълнителна работа на тази битка. Трябва да помагаш за интеръпта на едно много коварно бос-абилити - Searing Flames. Не зная дали имате достатъчно интеръптъри в рейд-сетъпа ви, но ние последния път май бяхме само с едно лагващо роге, без мелее-шаман и с един уориър, та магетата на всеки КД се включвахме да кантърспелваме. Ползвай макрото със стоп-кастинга, за да не изпуснеш момента и гледай винаги да си в рейндж за КС.
Мана джемовете не действат, та спокойно си ползвай локския ХС.
Общо взето това е за теб битката
Опитвай се да оцеляваш, да КС, и да стоиш върху черни петна.
Ланис, мога да ти кажа, че на миналия рейд дето бе сложила Уел-че до зеленото петно, поне половината дпс-та те благославяха
аз - със сигурност му се зарадвах силно!

само дето и друидите хилъри ги удрят баш в каквото са силни - хот-овете и маната... хубаво е, че дават 20% бонус на Ноуриша, ако имаш пълни точки в таланта Empowered Touch, ОБАЧЕ намаляват с цели 20% хийлинга от блуумналия Лайфблуум

бтв, някой има ли идея кога се очаква 3.2 патч-а?
* * * * *
За Паг, малко инфо за битката с Генерала от маге-гледна точка.
1. В битката няма мана регенерация, но има черни петна по пода, които се образуват, след като там падне Shadow Crash. Тези петна ти дават +100% хейст, увеличават и дмж, дето правиш с магии със 100% и намаляват мана-коста на магиите ти със 75% (и хийлинга върху теб се намалява със 75%, но се предполага, че ти ще се пазиш от Шадоу-крашовете на останалите и няма да поемаш много дмж, та не е драма). Опитвай се да дпс-ваш, винаги стъпила на такова петно. Поради факта, че в това петно правиш наистина МНОГО дмж, в началото на битката бъди мноооооооого внимателна с контрола на агрото си, да не вземеш да дръпнеш боса и да уайпнеш рейда

2. В случай, че тебе те нарочи като таргет за Shadow Crash, спираш каст и тичаш настрани, че прави бая дмж, като падне, а и те изритва извън рейндж. След като падне - търчиш обратно към мястото си, където вече те чака благодатно черното петно. Нещо много важно - ДБМ ще ти изреве, че си таргет за Shadow Crash, НО той ще ти реве и когато някой друг е таргета, но ти си в рейнджа му и ще те удари и тебе. Затова много добре се огледай кой играч от коя страна ти е, че да знаеш в коя посока да тичаш

3. В случай, че станеш таргет за друго негово абилити - Mark of the Faceless (което смуче по 5к НР на всяка сек. от тези, дето са около тебе и хийлва Генерала за 100к), имаш 2 възможности - моментално Айс Блок или се обръщаш на 180 градуса и Блинк-ваш назад далече от рейда и Генерала. Стоиш там докато ти изтече дебъфа

4. По отношение зелените петна, от които ще пълниш мана. Както Ланис каза, те действат на принципа на уарлокския лайф-таб. Колкото повече стака поемаш (ще го виждаш като зеленичка руда-дебъф), толкова повече живот ти взимат. Там мноооооооооого внимавай, че масово сме склонни да се самоубиваме къде жадни за мана, къде от разсейване, щото имаш да следиш много неща. Както Ланис каза - поемай по 6 стака. И аз съм минала на 7 стака, но не всеки път, защото има лаг, дето ми лепва допълнителен стак

5. Ще имаш и допълнителна работа на тази битка. Трябва да помагаш за интеръпта на едно много коварно бос-абилити - Searing Flames. Не зная дали имате достатъчно интеръптъри в рейд-сетъпа ви, но ние последния път май бяхме само с едно лагващо роге, без мелее-шаман и с един уориър, та магетата на всеки КД се включвахме да кантърспелваме. Ползвай макрото със стоп-кастинга, за да не изпуснеш момента и гледай винаги да си в рейндж за КС.
Мана джемовете не действат, та спокойно си ползвай локския ХС.
Общо взето това е за теб битката

Ланис, мога да ти кажа, че на миналия рейд дето бе сложила Уел-че до зеленото петно, поне половината дпс-та те благославяха

Към Таис: Не исках да те обидя, просто не знаех конкретно кога си почнала да играеш, за това беше "донякъде"-то, просто трябваше да го скипна. Знам, че ти си старо куче и определено си от малкото хора, които ги признавам като авторитет в УоУ:). Споделям твоето мнение за плюсовете на лейм-френдлинеса, определено и на мен ще ми спести време и рейдове, просто съм носталгичен към старото време.
Към Светльо: По-лекинко с тона, пич. Нито ме познаваш, нито си играл с мен, че да ми даваш лични квалификации. От постовете ти изглеждаш доволно адекватен, така че продължавай да си фишваш или каквото там ти душа иска, щом ти е кеф. Това, че използваш думички като "богоизбраните" и доста смайлита, ме навява на мисълта, че си развил нещо като комплекс за гиър разликата между рейдърите и хората като теб, пък макар и да го прикриваш
. Аз уважавам играчите като теб, защото ако ви нямаше вас да фишвате, да ходите да палите огньове, да се преобличате в рокли и да танцувате около въпросните огньове и да качвате репутации с "двата гнома вляво от Айрънфордж" нямаше да има и кънтент за нас.
Към Драгън: Дани, аз обичам да имам предмети до тази граница, че да съм в челните места на ДПС-класацията и да имам винаги покана за рейдове при 40 човека онлайн гиърнати. Щом предметите ми гарантират още рейдове и повече ДПС - да, искам ги и то доста. Защото аз лично откакто почнах да играя УоУ пак най-голям кеф съм изпитвал като видя нова инстанция/нов бос/нов фърст кил (дори такъв да е само за мен самия, при условие, че гилдът го е убил преди това). Ей на днес за пръв път евър се разходих до рицарите в Айскраун и бях размазан от атмосферата и музиката на турнира:))). Моя уорирър с кеф ще екуипне 2 сиви брадви ако статсовете са им като на Bertayer Of humanity - това беше едно дяволски безмислено изречение....
Това не знам в какъв ред на мисли, но да го споделя покрай вчерашния ни улдуар10 - Улдуар е най-прекрасното място в WOTLK, битки като Ходир определено за пореден път ме карат да разбера, че рейдовете са солта на тази игра.
Радвам се, че стана дискусия и сори, ако прекалено съм изострил тона, но както ипредполагам и на вас - глупости не ми се четат.
Към Светльо: По-лекинко с тона, пич. Нито ме познаваш, нито си играл с мен, че да ми даваш лични квалификации. От постовете ти изглеждаш доволно адекватен, така че продължавай да си фишваш или каквото там ти душа иска, щом ти е кеф. Това, че използваш думички като "богоизбраните" и доста смайлита, ме навява на мисълта, че си развил нещо като комплекс за гиър разликата между рейдърите и хората като теб, пък макар и да го прикриваш

Към Драгън: Дани, аз обичам да имам предмети до тази граница, че да съм в челните места на ДПС-класацията и да имам винаги покана за рейдове при 40 човека онлайн гиърнати. Щом предметите ми гарантират още рейдове и повече ДПС - да, искам ги и то доста. Защото аз лично откакто почнах да играя УоУ пак най-голям кеф съм изпитвал като видя нова инстанция/нов бос/нов фърст кил (дори такъв да е само за мен самия, при условие, че гилдът го е убил преди това). Ей на днес за пръв път евър се разходих до рицарите в Айскраун и бях размазан от атмосферата и музиката на турнира:))). Моя уорирър с кеф ще екуипне 2 сиви брадви ако статсовете са им като на Bertayer Of humanity - това беше едно дяволски безмислено изречение....
Това не знам в какъв ред на мисли, но да го споделя покрай вчерашния ни улдуар10 - Улдуар е най-прекрасното място в WOTLK, битки като Ходир определено за пореден път ме карат да разбера, че рейдовете са солта на тази игра.
Радвам се, че стана дискусия и сори, ако прекалено съм изострил тона, но както ипредполагам и на вас - глупости не ми се четат.
спокс, Muad_Dib, хич не ми е хрумвало да се обиждам
той Светльо изплагиатства "богоизбраните" от моя пост, магарето му с магаре!! обаче да си призная - мнооооооого гот ми беше да съм от полу-богоизбраните едно време
размазвах се от кеф да сияя с короната от Ониксия и лъскавите одежди от БВЛ върху белия си тигър насред Айрънфордж, и да се извървяват десетки редови-кежуъл да цъкат с език покрай мен
ама какво да правя, като съм така суетна, бре!!! а сетовете бяха избарани и можех с часове да се фръцкам, щото тогава и алт нямах да губя време по него
сега ме е срам да се покажа в Т8, та тормозя Анну да фармим първия бос в АК 20 на всеки резет за нещо по-секси, че да се поразголя качествено в Даларан
а Светльо просто искаше да ни напомни да ценим това, до което рейдващите се докосваме и не е така достъпно за не малко хора, а именно - бос-битките в хай-левъл инстанси... истинските играчи, които поради една или друга причина нямат възможност да покажат скилс в Улдуар, дето и според мен е един великолепен инстанс, някак по-лесно виждат стойността на това, което имаме, щото ние малко или много се увличаме по луут-програмата си...
ама Тише, не вярвам в този форум да има играч, дето да не е пристрастен баш към бос-битките
луута е хубаво нещо и е добре да си имаш план за него (просто щото чувството ми за организираност не позволява друго), но аз, а и не само аз, си умираме да рейдваме заради самото рейдване... 

той Светльо изплагиатства "богоизбраните" от моя пост, магарето му с магаре!! обаче да си призная - мнооооооого гот ми беше да съм от полу-богоизбраните едно време

а Светльо просто искаше да ни напомни да ценим това, до което рейдващите се докосваме и не е така достъпно за не малко хора, а именно - бос-битките в хай-левъл инстанси... истинските играчи, които поради една или друга причина нямат възможност да покажат скилс в Улдуар, дето и според мен е един великолепен инстанс, някак по-лесно виждат стойността на това, което имаме, щото ние малко или много се увличаме по луут-програмата си...

ама Тише, не вярвам в този форум да има играч, дето да не е пристрастен баш към бос-битките

Бос да не видим ;р
То и Лирой е УБЕР известен ама

Ареее утре в нортренда се налазва с 4ти герой
То и Лирой е УБЕР известен ама

Ареее утре в нортренда се налазва с 4ти герой

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
E, няма такова уайпване просто, не мога да си позная гилдията
След такава вечер само едно ми е в ума - гкуит и изтриване на вов форевър
Играя от 2006
Как може най-доброто мадже, сочено запример на всички, да пуска ЛБ на траша?!? Че и другите след него и какво - моя шип заминава и излизам аз виновна, но аз си имам адони и виждам всичко, само дето другите не ми вярват
Играем 5/7 дни 25 Улд, но май аз ще се откажа наистина... Неблагодарно е и обидно
Таис, благодаря за уолкфруто, нищо ново не прочетох, но ще е полезно за другите след нас...

Играя от 2006

Как може най-доброто мадже, сочено запример на всички, да пуска ЛБ на траша?!? Че и другите след него и какво - моя шип заминава и излизам аз виновна, но аз си имам адони и виждам всичко, само дето другите не ми вярват

Играем 5/7 дни 25 Улд, но май аз ще се откажа наистина... Неблагодарно е и обидно
Таис, благодаря за уолкфруто, нищо ново не прочетох, но ще е полезно за другите след нас...
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius
Blood Elf
Xavius