По-назад Дзверо намекна нещо за участие под някаква форма на Джеймс Камерън в Т5, ама чакам подробности.
Terminator Salvation *There be Spoilers*
А не допускаш ли, че при ниски приходи на Т4 продуцентите може да сменят режисьора и сценаристите и да си пробват късмета с нов екип?
По-назад Дзверо намекна нещо за участие под някаква форма на Джеймс Камерън в Т5, ама чакам подробности.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
						https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Сценаристите и режисьорът, както и Бейл, имат договор с двете студия, които държат правата на франчайза и го разпространяват за 3 части. Те могат технически да добавят към сценарния екип, но за да махнат тези двамцата, дето са начело на разработването, ще трябва да им платят, а в Холивуд малко са тези, които желаят да плащат за такива неща. По-скоро може с години да не пипнат следваща част, но като наблюдавам на МакДжи егото, не вярвам да остави работите така. 
Камерън беше казал в инетрвю преди премиерата на филма, че той лично е свършил с работата си над това for good. Но, предполагам, под негово "участие" се има предвид фактът, че той също намекна, че може би след време би му се занимавало с концептуално развитие на трийтмънта на Т5.

Камерън беше казал в инетрвю преди премиерата на филма, че той лично е свършил с работата си над това for good. Но, предполагам, под негово "участие" се има предвид фактът, че той също намекна, че може би след време би му се занимавало с концептуално развитие на трийтмънта на Т5.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Т.е. да даде вкратце идея кое как ше се развива и где каква сцена да се тури. Евентуално, може и да супервайзва самия процес на писане, но може и да не го направи. Както знаем, веднъж приключил с даден проект, той Е приключил.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Приличен филм. Не блести с кой знае какво, но става за гледане. Имаше няколко неадекватни момента, но като цяло ми допадна. Със сигурност следващия има потенциал да бъде в пъти по-добър от този. 
Лиспваше каквото и да е отчаяние в съпротивата. Те като цяло изглеждаха доста по-внушителни от Скайнет в този филм. А точно атмосферата изпълнена с отчаяние и неизбежност прави първите 2 филма толкова силни.
Всепак може и да е нормално за годината, в която се развива филма. Сега след като е започнато производството на Т-800, които са почти неубиваеми, определено ще настъпи ера на смърт, страх и отчаяние. И понеже вече ще е безсмислено да влизат head on в битка с почти неубиваемите машини, то те ще започнат да се крият и да търсят друг начин.
За филма оценка 7/10, като Т1 го оценявам на 8/10.
Проблема за мен във всички Терминатор филми и основна причина те да не могат да получат 9-10 е самата идея за тези роботи/киборги. Просто са нереални. Да знам, че е фантастика, но лично на мен през цялото време ме товари. Как няколко тонна машина се качва на мотор и мотора се движи, скача от 10 метра пада и не прави огромна дупка в земята, как изобщо няколко тонна машина във формата на човек може да се движи, как разполага със такава сила нарушавайки законите на физиката(та дори и захранвани с ядрена енергия), какви са тия нереално неразрушими сплави и т.н. мога да продължа още много. Просто такива неща ме дразнят страшно много. Смятам, че киборгите във много други вселени(вселени в пъти по-нереалистични от тази) са много по-реални, believable и enjoyable. Докато тук през цялото време, през което се опитваха да убият тоя Т-800 се дразних и исках да го изшия с нещо в металната кратуна, вместо да се радвам на боя(както беше и в Т1). Виж Маркус е яко нещо... Но уви повече такива сигурно няма да видим.

Лиспваше каквото и да е отчаяние в съпротивата. Те като цяло изглеждаха доста по-внушителни от Скайнет в този филм. А точно атмосферата изпълнена с отчаяние и неизбежност прави първите 2 филма толкова силни.
Всепак може и да е нормално за годината, в която се развива филма. Сега след като е започнато производството на Т-800, които са почти неубиваеми, определено ще настъпи ера на смърт, страх и отчаяние. И понеже вече ще е безсмислено да влизат head on в битка с почти неубиваемите машини, то те ще започнат да се крият и да търсят друг начин.
За филма оценка 7/10, като Т1 го оценявам на 8/10.
Проблема за мен във всички Терминатор филми и основна причина те да не могат да получат 9-10 е самата идея за тези роботи/киборги. Просто са нереални. Да знам, че е фантастика, но лично на мен през цялото време ме товари. Как няколко тонна машина се качва на мотор и мотора се движи, скача от 10 метра пада и не прави огромна дупка в земята, как изобщо няколко тонна машина във формата на човек може да се движи, как разполага със такава сила нарушавайки законите на физиката(та дори и захранвани с ядрена енергия), какви са тия нереално неразрушими сплави и т.н. мога да продължа още много. Просто такива неща ме дразнят страшно много. Смятам, че киборгите във много други вселени(вселени в пъти по-нереалистични от тази) са много по-реални, believable и enjoyable. Докато тук през цялото време, през което се опитваха да убият тоя Т-800 се дразних и исках да го изшия с нещо в металната кратуна, вместо да се радвам на боя(както беше и в Т1). Виж Маркус е яко нещо... Но уви повече такива сигурно няма да видим.
Ъм, Amikae, ще ми напомниш ли къде се споменава, че терминаторът тежи няколко тона, че това нещо ми се губи?  

Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
						Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
- RRSunknown
 - Elder God

- tigermaster
 - Elder God

Само майка му. И Кайл Рийс...RRSunknown wrote:Чак пък неубивами - терминатора в първа част гонеше беззащитно момче и майка му.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
						и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- RRSunknown
 - Elder God

да вярно- бъркам първа и втора част.tigermaster wrote:Само майка му. И Кайл Рийс...RRSunknown wrote:Чак пък неубивами - терминатора в първа част гонеше беззащитно момче и майка му.
Лава не съм видял в нито един от филмите. Не знам на кое викаш лава? Лава е разтопена скална маса а такава не видях. Имаше разтопен метал което е нещо съвсем друго.