За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 30, 2009 2:36 pm

ОК, нощеска съм планирал да мина 20ката ако нема нещо хероици.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Sat May 30, 2009 5:16 pm

Хм, а за AQ40 зашо да не мога да танквам и двата боса? Единият е имун на меле-атаки, ама спел-дмг си поема като пич като гледам. Като му шибна един Exsorsim и малко концентрациика край него плюс джъджмънтите и ще ме обича до живот :lol: Ако не се лъжа един от драконите в ОС ставаше имун на меле атаки докато са отворени порталите, пък дмг си прави, та съм го държал връз мене само с каквото като спел имам. :roll:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat May 30, 2009 5:40 pm

Щото се лекуват взаимно ако са на по-малко от 60 ярда разстояние един от друг. Идеята е, че ако единият поема дмг, другият също поема дмг. Единият (мелето) има повече кръв от другия. Но който и да убием пръв (фактически дмг дийлърите се концентрират да дпс-ват върху един от босовете - кастъра) пада и другия бос.

Аз така го разбрах от това, което мернах снощи в УоуУики.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Sat May 30, 2009 6:58 pm

Svetlio wrote:Хм, а за AQ40 зашо да не мога да танквам и двата боса?
Това е той, ТАНКЪТ!!! С мотото "Елате ми повече" :lol: :lol: :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 30, 2009 7:06 pm

Lannis wrote:
Svetlio wrote:Хм, а за AQ40 зашо да не мога да танквам и двата боса?
Това е той, ТАНКЪТ!!! С мотото "Елате ми повече" :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat May 30, 2009 8:25 pm

:roll: Aw, не схванах ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 30, 2009 11:02 pm

Мисли се с Плейта дамек :mrgreen:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Sun May 31, 2009 12:39 am

Elayne wrote:Щото се лекуват взаимно ако са на по-малко от 60 ярда разстояние един от друг.
Това и аз го разбрах :) Мисълта ми беше, че нямам нужда от втори танк кастър да ме сменя те като се телепортват. Танквам си меле-то както си трябва, като ми дойде кастера, танквам съответно него със спел-дмг нещица които имам. Ако хилъра все пак тръгне да ме минава по агро, просто спира да ме хилва и аз се хилвам сам - след меле боса ще съм на пълна мана така или иначе, а с разните таланти мога дълго време да изкарам на 30% живот :roll:

Но Дзверо да си каже де, нали той ги мисли тактиките :roll:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 01, 2009 10:27 am

ще се разберем за АК 40... но така, както го виждам, ще е най-рано в петък, освен ако не ни се отмени някой от рейдовете до сряда... дано не стане де...

иначе снощи рейда започна тегаво - към десетина уайпа на Мимирон... тъкмо си викам "хайде, пак няма да стигнем Генерала", щото само Мими ни делеше от него и в един инфарктен опит, на който умрях във втора фаза, Мимирон разпадна чарковете... по закона на Мърфи нямаше тринкет за Ланито, и пак по същия закон - дропна легендарен фрагмент за хилърския мейс, баш когато ни един от двамата ни хилъри, дато ги събират, са в рейда :evil: това е то - няма да има в гилдията човек, дето да го притежава май :evil:

после тръгнахме към Генерала, общо взето без инциденти... с изключение на един, дето имп-а на Илия настояваше да замеря с огнени топки МОЯТА овца!! :evil: то траша пред Генерала е кошмарен - не стигат марките да се отбележат всички мобове в групичките, от които 2 са сап-нати, 2 банишнати елементала, 3 овци и останалото се танква... а и 2/3 от мобовете са кастъри, та една грешка и ни се разказва играта... е, на последната траш-група и двете ни рогета се заиграха със сап-а, ама така - нескопосано, та паднаха в жертва родину.. :lol:

подхванахме ние Генерала и на първия опит го свалихме на 33 % :shock: последваха 2 бързи уайпа, повече поради лош късмет и на четвъртия опит Генерала падна :shock: офицерите - в шок! Танче - в паника, че следва Yogg, а ни тактика чело, ни нищо... абеее, грам идея си нямах от битката... Ланито, че и маге-офицера ми ме успокояват - "споко, ние и без това ще мрем на първа фаза още"... бяха дали 20 мин. почивка, че всеки да попрочете тактиката, ама на мене само дето ми се обърка всичко в главата още повече :roll: та добре, че ми е офицера да ми каже в едно изречение какво се иска от мен... в това време Анну го привикаха в рейда и след първите няколко уайпа даде предложение мелее-тата да чоплят семки, докато танковете и рейндж-дпс-то свършим работата в първа фаза, та ме вкара в приключение да споря с ръководството :lol: първата реакция на Блоби бе много сладка - "невъзможно! това са 8 човека мелее! ще се отегчат!"... :D

и така... бяхме уморени и след няколко опита на пълен хаос до почти пълен хаос, дадоха край на рейда :D днес продължаваме, надявам се...

и честит Ден на детето, бтв :D

* * * * *

ето линкове за битката с Yogg, за да видите за какво иде реч...

http://www.wowwiki.com/Yogg-Saron_(tactics) - хм, нещо този линк не иска да излиза с тактиката... варианта е да допишете _(tactics) на ръка или да отидете на този линк:
http://www.wowwiki.com/Main_Page
където на първа страница ще видите босовете в Улдуар и оттам да кликнете не върху бос-а Yogg, а на линка в скобите, дето пише tactics...

http://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbgu ... ide_id=688

Едит: егати битката!!! :shock: 15 мин! гледах филмчето в Уикито за 25-man encounter... като гледам какво са измислили от Близард - взели са основното от битката с К`Тун и са го дообогатили... ще се мре дъъъълго :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jun 01, 2009 1:02 pm

Бай Йогурт е последният май? :)

Аз направих някакъв merge на ВоВ-акаунта си към battle-net акаунт и сега се псувам всеки път като се лог-вам, щото ми смениха юзърнейма с ... мейл-адреса ми :? Вземи тия 30 символа да въвеждаш всеки път :cry: Ама уж да се запиша за СтарКрафт бета, лъжа и измама :?

Уикенда мина под знака на бурно ПвП :) ПвП е хубаво само когато печелиш :roll: Което се случваше в петък и събота сутрин в Арати (че е уикенд БГ). От 20 игри - 17 победи 8-) Да, ама после дойде неделя вечер когато ни биха като свинско шкембе в дувар. А играта, когато ги водехме през цялото време с 300-400 ресурса разлика, а ни биха с 40 ресурса за тях, ми идеше да си изгриза Deadly-set-a от яд :roll:
Затова пък успях (инфарктно) да направя АБ All-stars ачийвмънта - да нападнеш 2 и да защитиш 2 бази в една игра... Опитвал съм го сума-ти пъти, но не се получаваше, докато една от игрите успях 5 секунди преди края :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 01, 2009 1:48 pm

Svetlio wrote:Бай Йогурт е последният май? :)
предпоследния е :D Algalon the Observer е последния, ама дорде му видим очите бая хляб има да изядем :roll: и все пак... два боса ни останаха от Улдуар 25... не може да сме недоволни... е, после ще се забавляване да правим рейд-ачийвмънти и битките на хард-мод...
само се чудя бързия маунт от 310%, дето се говореше, че ще го дават за изчистването на на Улдуар 25 като реуърд, за хероик разчистване ли е или за минаването му на хард мод? :roll: някой да е мернал нещо по въпроса?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 01, 2009 2:07 pm

Tais wrote:
Svetlio wrote:Бай Йогурт е последният май? :)
Algalon the Observer е последния, ама дорде му видим очите бая хляб има да изядем :roll:
Не хляб - риба!

При нас в хийлърския канал настава веселба в последно време. Имам вечери, в които едва обменяме по някоя дума, но пък друг път става доста забавно. В събота бяхме велико трио - пала, друид и поп - в Улдуар 10 и общо взето се бъзикахме през цялото време. Особено, като започнахме да тестваме точно колко можем да стоим в зелените петна за мана. Аз вече бях пробвала от по-рано, че 7 стака ме свалят малко под 50%, което на общия демидж се лекува лесно, а дава повече мана. Съответно реших да го пробвам отново. Само дето не прецених времето и се опнах умряла насред зелената каша. Питаха ме от какво съм умряла, а аз - "от алчност". Ествествено ми се смя цялото парти. Паралелно в хийлърския канал започна дискусия на тема колко стака можем да си позволим. Муундъст така и не се реши да стои за 7, но аз и Колман вече сме "про" в health-mana обмена. Стоиш до 6-ия стак и тогава тръгваш да излизаш. В това време ти се лепва и седмият. Вчера не мрях, а винаги вземах 7 стака (освен два пъти - веднъж АоЕ-то ме изстреля преждевременно извън петното, а втория път самото петно изветря). Но след няколко поредни нещастни случая (поред аз, Муундъст и Колман) се обединихме около мотото "All for Mana and Mana for All". Докато ние се забавлявахме, хората тичаха наоколо, пердашеха Генерала по пипалата и то време на време умираха. Идилия!

Снощи, докато мляскахме сладолед (доставен от Колман, след дни наред мрънкания в гилд чата от моя страна, че ми се яде сладолед), обсъждахме ползите от кисненето в зелени петна). На Йоги малко позамлъкнахме, че беше тегаво. Но така... доволна съм аз от дружеския дух, който настава. Трябва да хванем и Реми за ушите да влиза в тоя канал... стига да се появи в играта.

Да видим как ще си оправя настройките довечера за Йог. Снощи почти нищо не виждах в зелената мъгла. :cry:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 01, 2009 2:25 pm

аз си стоях за по 6 стака мана, щото и без това живота ми не бе вдигнат на макс, че да си позволявам риск :) затова пък на всяка битка поне по 3 бандажа изполвах! да ме похвалите в хилърския канал как ви подпомагам! :lol:

за Йоги май ще трябва да напърчим спел-детайлите, че да се виждат ясно газовите облаци, което обаче тотално ще блокира щайгите ни :cry: искам ъпгрееейд!

а аз чак сега забелязвам, че Реми пак се е покрил! :evil: ще го бия!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 01, 2009 2:50 pm

Ами за бой си е!!!!

Иначе аз вчера предадох в Хийлинг канала как Илия е проревал, че са го хийлнали на Мими и не са го оставили да се самоубие. Посмяхме се :P Муундъст каза, че самоубийствата не се насърчават и толкоз!

А пък Таис и Илия бяха толкова смешни на Генерала :lol: "Илияяяяяяяяяя!!! Твоят имп ми бие овцата!" С глас се смях на това :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 01, 2009 3:09 pm

ама мило! три пъти се наложи да я решийпвам! :evil: а онова нагло стои ДО мене и тотално ми игнорира труда! аз решийпна, то перне овцата, аз решийпна - то отново й подпали задника :evil: :evil:

обаче на това с ХоТ-ването на Илия, докато се само-запалва съм се смяла със сълзи :lol: просто си го представих плешивото му гномче вдигнало ръчички да пуфка облачета с огън около себе си, а живота му да не мърда и да се чуди какво става :lol: а боса застрашително да приближава :lol: