Честито, Константине/Елено.
А в блока ни старците взеха да мрат като мухи. Днес добър ден, утре - два карамфила, 2 лв и свещ, айде Бог да прости

Се втрещих по едно време, обаждам се на моята хомеопатка, викам "Ало, кво стаа, нещо не е наред!" А тя: "Седи мирен", вика, "чЕти си там квантова физика, ню ейдж и дзен, всичко е
майа" (илюзия), "аборигените в Австралия знаят" вика, "че животът е сън, а смъртта е приказка, ние по-долу ли ще падаме, я?" Тя по-сбъркана и от мен, но все едно де, понеже сафридът още не кълве на скарида, щото вятърът още духа откъм брега накъм морето, виж като задуха откъм морето накъм брега, тогава сафридът ще закълве на скарида като фен на Салваторе на превода на Роланд, къцаш и жмуцаш. Един пък във Варна, на 56, да земе да си изяде скаридата, дето я изловил да къца сафрид с нея, сварил я, а се оказало, че имал алергия към скарида, откъде да знае ЧОВЕКЪТ и взел, че пукнал. Което ми напомни за колегата Митко Бояджиев, лека му пръст, падаше си по цаца и бира приживе, та ми викаше "Валери, Валери, мърмориш и негодуваш, защото гъзобръкът ти е само ей толкова, на нокът влязъл, но като ти влезе целият ставаш... неуязвим!" Преведе "Сатирикон" брилянтно, бтв. Нищо направено половинчато не остави зад себе си, Бог да го прости.
100 гр. цаца, две студени - запотени, наздраве