За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 21, 2009 5:56 pm

Аз на твое място бих взела тези от хероу мода... всъщност, както казах, аз точно това и направих. Разликата в статсовете е минимална, а според мен са по-добри от ръкавиците, които имаш в момента.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 21, 2009 5:57 pm

:) Просто трябва тоукън или хероици за значки. Имам shadow варианта на heroic ръкавиците, но не и хийлинг.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 21, 2009 5:58 pm

Tais wrote: но пак - не мога категорично да кажа, че стария бос във ВоА не пуска токени... просто аз като съм ходила там, само айтъми като луут съм виждала и то - пвп-айтъми...
ВоА пуска директно гиър, не токени. Освен ПвП пуска и ПвЕ - оттам имам ретри и холи chest, а ми се случи брутално да ме аутролнат за танкинг-панталони.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 21, 2009 6:40 pm

Elayne wrote::) Просто трябва тоукън или хероици за значки. Имам shadow варианта на heroic ръкавиците, но не и хийлинг.
Ами направо ги екипирай на хийлинг гиъра и си готова:)

iliak
Smallfolk

Post by iliak » Fri May 22, 2009 9:44 am

Има ли желаещи за Nax10 събота или неделя?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri May 22, 2009 10:00 am

Може... но за вечерта има вероятност да съм в Улдуар 10. Т.е. в останалото време съм ок.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 22, 2009 10:09 am

стига да е през деня... доколкото зная обаче Анну е на работа в събота... да видим само по кое време... аз вероятно около обяд ще се появявам и в двата дни... а защо не се опитаме да направим с алтовете първия бос в Улдуар 10? :D не мисля, че ще ни се опре - ей, така - за фън :)

снощи бе от онези, абсурдните вечери... бяха останали следните босове от тези, които вече сме убивали:
- Торим,
- Айрън Консула
- Фрея
- Мимирон...
отидохме уж на един от по-лесните от тях - Торим... и два часа и половина прекарахме в уайпове без да разбираме какъв е проблема... но не просто уайпове, а дори не влизахме във втора фаза! :shock: само на един опит имахме измежду тях доживяхме 2-ра фаза, за да измрем на 17% на Торим :(

офицерите се посъбеседваха и директно ни дадоха направление Мимирон, с което признавам, ни изненадаха здраво, щото Мими е всеизвестно, че е най-труден от тях... Мими падна на 3-тия опит :shock: после забоксувахме на Консула, но не за дълго... след няколко неуспешни опита, умря и той... и се върнахме на Торим, щото имахме 20 минути останали до края на рейда... разчистихме бързо траша и го почнахме... падна от първия опит :shock: идея нямам защо изгубихме половината си рейд-вечер да умираме на него и какъв наистина бе проблема.. и ме хвана яд, че Фрея остана жива за неделята :( дано не ни отнеме много време, макар, че си е маса траш там, че да имаме повече опити на Генерала :roll:

обаче ще ми е нужен съвет за компютъра... ще се наложи да го обновявам, защото явно проблемите с рейдването ми ги прави главно той... снощи по време на битка сума време не можех да кастна - Кварца ми отчита стойности лаг на каста от порядъка на 800-1200мс, въпреки, че самата игра ми даваше снощи около 150мс само... когато съм в Улдуар fps ми е 18-24 fps, започна ли бос-битка обаче, пада на 7-8 fps, а по едно време на Мимирон - и 6 fps... това ми се струва много малко и мисля, че ми създава то проблеми с накъсването и допълнителен лаг на каста... дайте идеи от какво може да е? просто компютъра започва ужасно да се задъхва в рейд-битка... то и ефектите са мнооого тогава... лошото е, че не зная параметрите на компютъра си и не съм наясно откъде мога да ги видя... зная само, че имам 2 гигабайта РАМ...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 22, 2009 10:52 am

Мии можеш да ги видиш някои най-лесно с десен бутон на My Computer - Properties - General tab-a. (процесор памет) дъното на теория го показва на бързаа картинка кат пуснеш компа ;)

Видеокартата - десен бутон нейде по десктопа - Properties - Settings.
там под картинакта на монитор данните ;р

Уф и аз мисла да зема вкарта кат на Ланис и още малко рамец. Че не ми се ръси за нова машина цяла, по добре джип ;р

Ама просто с 1гб рамец да се играе в рейд е отявлено мъчение.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 22, 2009 2:30 pm

Xellos wrote:...дъното на теория го показва на бързаа картинка кат пуснеш компа ;)
ама аз ще го изпусна при зареждането, Браги, щото няма как да го разпозная кой запис е :oops: няма ли да ми го даде и него при данните за процесора, паметта и т.н.?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri May 22, 2009 2:33 pm

sisoft sandra.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 22, 2009 2:40 pm

Nema sedne da instalira sandrata podoziram za tva davam kartinno. :-P
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 22, 2009 2:52 pm

The Dragon wrote:sisoft sandra.
вероятно това би трябвало да ми говори нещо, но не ми :roll: :oops:

за тези неща все разчитам на мойто мъж, ама той нито ми обяснява какво е положението, нито мисли, че чак толкова пък силна машина трябва за Вов-а... само дето с новия експанжън, че и дори преди това - с пач 3.0, сякаш изискванията към компютъра се вдигнаха неусетно, а и аз не го карам основно на соло-игра, та ще се наложи да вложа малко парици за удоволствието си... грехота е с моя гиър да не правя дмж-а, който мога да правя, заради сериозен лаг на каста и накъсване при всяко завъртане...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 22, 2009 2:58 pm

Ние снощи трябваше да правим OS10 and VoA10. ВоА-та беше супер лесна някак си, падаха само мейл и ледър неща обаче. За OS10 нямахме 1 танк, за да отидем, та отпочнахме хероиците. Дори Окулус направихме и то идеално.

Ники извади чуден късмет :) с ВХ и стафа :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 22, 2009 4:39 pm

О да, стафеца си падна. Утре ше го смена... ма се пак ;р

Ми програмка дет дава кво ли не за компа е сандрата. Съвсем ше се омоташ от статсове ;р Таиске, ако имаш гаранция на машината нейде трее има в нея частите.

иначе 1гб рамец = лаааааггг. той е колкото XP-то да покрие.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 22, 2009 5:02 pm

аз не съм с 1, а с 2 гигабайта бре... а моя компютър е бившия на Боби, та гаранции отдавна ще са изтекли и забравени... като се прибера в къщи ще погледна където казваш и ще напиша каквото виждам...