За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 19, 2009 12:36 pm

Muad_Dib wrote:...миналата седмица босовете, които фармим в Улдуар 25 се увеличиха на 7, моят маг се освини в епици от Накс 25 и най-после успях да мина 2100 спел пауър хит капнат (на аркейн)
брех, да бях прочела първо тази тема преди да тръгна да поствам елементарни неща, дето си ги знаете вече, щом сте така напред с босовете в Улдуар 25 :oops:
разкажи за драмата с неблагодарния прийст, деее :D *Таис тича да вземе пуканките*
иначе аз титли не ползвам, макар да имам бая, но и мене с Таис не ми се ходи по хероици :?
Xellos wrote:Иначе имам едно предложение за некоя следобед/вечер УОУ компания кръчмичка, че имам да черпа подред народа. Ясно че ше е помежду рейдовете ви :). Са докат съм с епик голфа/ мамута не е проблем и да е из района на Тайската, ше се разметаме после.
не пиши Таис с "й", че ще те бия! :evil: иначе Таис след по-малко от две седмици ще е вече по-свободна за вечерна кръчма, защото на 30 или 31.05 ще достави Бобсъна на баба му в Пловдив за лятна ваканция :P

очаквам довечера да няма пак рейд, че няма достатъчно записани, ама да видим... в тази връзка Аннуууу (или Дзверооооо/Шамиии/Шаааануууу - на каквото се обаждаш вече :P ) - пробвай да се запишеш в Гилд календара за Емалон довечера... за пръв път слагат и това в календара, вероятно заради многото желаещи и 2-те значки от него :lol:

дано на Ланис да й оправят компютъра бързо, че не ми се мисли какво й е вечер без УоУ... :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue May 19, 2009 1:12 pm

Ааааа за кръчмичката си иска обмисляне. Защото с най-голяма концентрация сме аз и Ланис на 10-15 мин сме откакто смених квартирата, Дима и тя е сравнително наблизо. Тъй де.. трябва да оптимизираме времето:)

Записах се на Емалон да видим какво ще стане.
Вчера влязох в Накс за малко, отново загубих каската, едно нахално роге си взе дагер от КТ и после ме надцака и за каската та си взе 2 итема.... Абе ще проявя още малко нехарактерно за мен търпение спрямо пъговете и ще им тегля една майна както направих през 2005г. още.

Поне си взех куест итем от Сафи за амулет ама кога ще помириша Малигос един ... знае да не цитирам една любима на руснаците фраза.
Не мое да мъмриш, брат!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue May 19, 2009 1:26 pm

Ами да видим Таис как ще се освободи за вечерно виждане, че така си е по-добре.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 19, 2009 1:41 pm

Dzvero wrote:Поне си взех куест итем от Сафи за амулет ама кога ще помириша Малигос един ... знае да не цитирам една любима на руснаците фраза.
кой вариант Накс прави, за да знаем кой Мали ти е нужен, че на Малигос малко гилдии ходят...
а за спиране на Накс-ПъГ-овете да не чувам! :evil: трябва ти Накс 25 за гиър, че не виждам как ще влезеш в Улдуар иначе... а идат летни времена и вероятно места за Улдуар ще се отварят, но за там си е нужен гиър...

за вечерна кръчма извън Дружба мога от 01.06 нататък... преди това мога на езерото в Дружба, че да има къде да си играе детето :D

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue May 19, 2009 1:49 pm

Аз освен да изчакам да прокопаят метрото до там :P

Животът при огретата в ДMаул Север взе все повече да ми харесва :oops: Като се поопознахме - въобще не са лоши, аз редовно си ходя вече с огре-костюмче. :oops: Дори взеха да ми дават и книжки, интересни такива, дето дават по 500 реп с ШенДралар (или както се казва таз пробита елфска фракция). Та тез четива вървят по 200-300г в АХ 8-) А на мен за 3 ръна ми паднаха 4 :lol: , 5-тата не успях да я луутна, че unique :cry:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue May 19, 2009 1:53 pm

Е 10 мен версията естествено:)

Я погледнете това обучаващо филмче за Малигос....
http://www.youtube.com/watch?v=KaGnrfS6lQc
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 19, 2009 2:01 pm

за Малигос 10 се намира група... или поне можем да повдигнем въпроса за там през уикенда в гилд-чата, когато народа скучае :D

а ти предстани да се глезиш с тези Накс 10 ПъГ-ове, а върви на хероик-версията им... :evil: така и така е ПъГ, поне луут-а да е импруувнат... ето, днес след ВоА 25, можеш да се джойннеш към какъвто и да е ПъГ за Накс 25 без проблем от това, че ще се сейвнеш, щото утре и без това се резетват инстансите...

Тише, тебе танква ли ти се Малигос през уикенда, че да го пробваме в по-разширен бг-състав? :roll: Брагииии, до тогава ръчкай твоите хора да оправят компютъра на Ланис, че да дойде с Йоа :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 19, 2009 2:10 pm

Аз на Мали му казах здрасти, за да умра после след битката от дисмаунтване. :roll: :oops: :oops: Филмчета за всичко гледах, само практика ми липсва с Мали25, ОС10/25 и Улдуар, разбира се, за което не се натискам, ако и лидърът да пищя снощи за 1 дпс... как се минах да не отида, а имам 8% хит и 2090 сп вече като шедоу.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 19, 2009 2:53 pm

Тихомире аз съм с 4местен епичен голф маунт, както писах по-горе мое и на езерото се разодим. Ти де пребиваваш? Тамън ше дига ТаИс фишинга с малкия, а ние цаца с картофки ако има ;рр

Еми теорияте е - утре ше го зема компа преди обяд, ама и ще преинсталирам уиндоуса, драйвери, нодове и прочее сволоч и източа цялото вов, което е часове. После трее го закарам до забравения от бога Редут и да се доинсталират още сума неща там, ма четвъртък Ланис ше мачка ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 19, 2009 3:03 pm

Ако е жива до четвъртък, милата. :roll: :mrgreen:
Лааанис, терлиците и виното от мен, както и компа вкъщи, да знаеш :D отново.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue May 19, 2009 3:04 pm

Ами усещам как утре ще замрънкам следобедните часове на Ники :oops:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 19, 2009 3:07 pm

Неще тя, хем и предлагам 26 инчов ;р

wowgold wowgold wowgold си припява Ники ;р Паламурника пак крупен спонсор ма поне с бързия маунт ше ги върна до седмица :)

p.s. изпуснах едно wowgold :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 19, 2009 3:10 pm

Elayne wrote:Лааанис, терлиците и виното от мен, както и компа вкъщи, да знаеш :D отново.
това покана да рейдва от твоето къщи ли е? :shock: щото нали знаеш, че това трае часове и свършва в 01:00 българско време? :P

а аз слънчасах в обедната почивка (похапнахме с колегите под жаркото слънце в една кръчма), и само се моля да не ме заболи главата до довечера... :(

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue May 19, 2009 3:24 pm

Абстиненти, пфу :wabbit: То и моята видеокарта ми боядисва монитора ту в зелено, ту в синьо, а вентилаторите стържат като ударен бомбардировач, ама така ми е по-първично :mrgreen:

За уикенда - ако е хубаво времето, ме пишете в разход, ако вали - кеф ти Малигос, кеф ти ОС. Аз с Малигос само си пишем задочно, единственият път когато имах шанс да отида (Телеоптиката ме викаше), се бях заинатил на третия бос в ШадоуЛаб хероик :roll: Иначе всеки ПъГ иска ачийвмънт да линкнеш, последно се опитах да линкна Well Read, ама не приеха :lol: :lol:

Утре минор пач, нови маунтове в турнира, старите ще ги продават за 5 рицарски токена и 500г, а новите - дето приличат на турбо-инжекцион ферарита - са на предишната цена от 100 токена

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 19, 2009 3:32 pm

Нещо си се объркал за цените. Летящият бял хипогриф от турнира е 300 значки (шампионски тоукъни демек). Ако станат 500 ще се гръмна.

Да, на Ланис й отправих покана да ми дойде на гости и да си порейдва, пък може да се гуши на съседното легло с менажерията плюшени играчки. :mrgreen:
Last edited by Elayne on Tue May 19, 2009 3:37 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around