За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 18, 2009 3:01 pm

И мен започнаха да ми писват турнирните куести, макар че и аз все още си се размазвам на музиката там.

А 300 значки са ужасно далече :(. Имам само 30-тина...

Бтв вече си имаме друид с ранк 'radio Enarion' и guild song: 'Put the lime in the coconut' :D. Смешка. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon May 18, 2009 3:27 pm

Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon May 18, 2009 3:28 pm

Трябва си правилно отношение към тез куести и тогава не омръзват :wink: Аз ги правех заради ачийвмънта и Crusader-титлата, марките и кесийките с пари ми идваха само като бонус.

А най-добре всички куести да се правят в група (двама или трима) изриват се точно за 5 минути. Не че не можеш и сам, ама е голяма досада :roll:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 18, 2009 3:31 pm

Хайде някой да ми покаже какво се прави в Threat from Above. И не ща с пъг!

Twist and shoooout :). Ех, обичам Бийтълс.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 18, 2009 3:39 pm

Еми лесно двамата. То битката е тегавка ако не се хиилва пета, щото елитката е корава и има 2-3 ада дет метат бомби. Са ану беше лесно, с тебе ше се озорим :)
Last edited by Xellos on Mon May 18, 2009 3:40 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon May 18, 2009 3:40 pm

ПъГ? :shock: Това да не е райд-бос? :lol: Има един дракон дето трябва да се убие -> драконът се убива, куеста е готов. Като си в с някой в група и той го налага, ти го хийлваш. Ако някой друг хийлва, ти си ДПС. Пък ако сте баровци - трима ДПС. Не може да не си правила 3-ман куести със случайни хора :wink:
Четох, четох... Нещо не се убедих :roll: Десет човека по-горе твърдят, че за нищо не става (дори мернах два прот-паладина), последният пък казва, че било екстра. Аз проблем със соло ТБЦ-инстанси не съм имал 8-) Дори на Хероик 8-) (с изключение на голямата 4-ка де, там трудно става). В ЗГ 5 бос-а си ги гътвам на общо основание без да си ожуля ламарината.

Ако прок-ва на всеки хит има известен смисъл, щото шамаря по 3 таргета наведнъж (с глиф ставт 4). Обаче имам Seal of Light дето ме лекува като за световно, ако се наложи, комбинирано с Реконинг прави наистина чудеса. Виж за друид може би има смисъл.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 18, 2009 3:42 pm

Обаждайте се за стари инстанси и за ачийвмънти по инстанси (хероици и т.н. и т.н.).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon May 18, 2009 3:44 pm

Не можеш да го направиш сама. Освен ако нямаш невероятен гиър и то ПвП май.

Вчера гледах един прийст как се мъчи соло, беше дисциплина май. Почти успя, но накрая щеше да сгъне и затова помогнах.

Бие се един елитен дракон със над 100к живот и по време на битката се появяват още 3 елитки с по над 30к живот, които хвърлят бомби.

Тишо за енчанта в началото има много негативни коментари, но този енчант беше променен от тест сървър версията и сега е безумно евтин.
Като гледам какво прави 10% фиксиран прок рейт, не е ппм, което е супер, няма никакъв кулдаун, може да прокне едновременно няколко пъти за един удар, ако удряш различни таргети.
В твоя случай е с чука от последната точка на Протекшън може да ти прокне 4 пъти за 1 удар. Е малко е вероятно с 10% прок, но и 1 и 2 пъти да прокне пак добре.
А аз с моята мечка със Суайп дето удря абсолютно всички мобове на 180 градуса пред мен..
Много полезен енчант за определени ПвП ситуации и направо безценен ако решиш да правиш някоя соло гъзария, примерно ТБЦ хероик.

Ееее няма угодия! Като се има предвид цената на този енчант в момента поне си струва да го пробваш на някое резервно оръжие.
За мене няма съмнение, само да успея да си вдигна още 15 точки на енчантинга.
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon May 18, 2009 4:07 pm

Ако е за пробата, ще го пробвам :wink: Не ми трябва резервно оръжие, аз с тоз меч си ходя навсякъде :lol: И без туй Титаниум чейна го сложих от чудене какво друго да сложа, пък и един такъв цветен :roll: Казвай, като дигнеш енчантинг, ще го монтираме на Големия меч и ще ходя да тренирам върху Horde dummies, в ВГ пълно с тях :lol:

А както вече споменах, аз съм турбо-гъзар щот съм Оutland heroic dungeonmaster :P

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon May 18, 2009 4:23 pm

Ако толкова се чудиш за танк си сложи Mongoose.
Не мое да мъмриш, брат!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 19, 2009 10:11 am

Здрасти на всички, не съм поствал доста време уви, прочетох последнбите 3-4 страници с интерес, особено постовете на моя ментор-друид Дзверо:))). При нас на Лайтнинг'с Блейд нещата се развиват доста добре, миналата седмица босовете, които фармим в Улдуар 25 се увеличиха на 7, моят маг се освини в епици от Накс 25 и най-после успях да мина 2100 спел пауър хит капнат (на аркейн). Дори успяхме да имаме и тежка гилд-драма с рандъм неблагодарен прийст :)

Направих си друид алт по инструкциите на Дзверо (с роуг-шолдърките от хероици) и вече гони 40, доста бързо се качват нивата, но и не е като приятелите да не ме буустват често, особено Ефо.

Вчера с едно убиване на последния бос в Old Kingdom HC взех Old Kingdom HC achiev + Northrend Dungeon hero + Champion of the frozen Wastes + Wyrmrest Accord exalted, mega iako beshe:))). И сега се разкарвам с титла и не мисля никога повече да стъпя в хероик по никакви причини с мейджа:).

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 19, 2009 11:36 am

:) Днеска си сбрах значките и фанах паж ;). Ебати сладурския пет е :mrgreen: 3-4 дена и ше тура гладиаторската каска и стафа. И да се отдам на връщане на пари, че някак ми се изплъзваха ма поне LW е 440, почва лека полека се избива титаничния разход.

Не ми остава време за други сървъри изобщо. Иначе седи орка хънтър в Лайтнинг'с Блейд там 2-3 лвл. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 19, 2009 12:14 pm

Иначе имам едно предложение за некоя следобед/вечер УОУ компания кръчмичка, че имам да черпа подред народа. Ясно че ше е помежду рейдовете ви :). Са докат съм с епик голфа/ мамута не е проблем и да е из района на Тайската, ше се разметаме после.

Утре ше е на теория ок компа на Ланис с нова видеокарта
ASUS EN9600GT MG/HTDP/512MD2 или от сорта и сменени вентилатори за комфорт на съседите
:mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 19, 2009 12:17 pm

На мен ми остана да вляза в Obsidium Sanctum май за титлата, ако се не лъжа. Само че днес има Naxx25 продължение от мин. седмица, утре има Naxx25 отново след reset. Надявам се да се съберат 25 души, защото снощи лидърът вилня и имаше масирано guild kick. Част от best for slot gear-ът ми е в Naxx25.

Гайдовете на Енсидия са страхотни, факт е. Имат чудесен гайд за холи прийстове, обещали са да напишат и за дисциплиниран.

Аз поне най-после вдигнах екзалтед с перверзните Ходири и повече няма да ги помириша. Сега мисля да правя дейлитата на моржовете, фишинг дейлито, дейлитата на енотите в Басейна и турнирните дейлита. Има 2 дейлита в Айскраун, които са по 22 голд, баси всяко. Ама май не са за сам човек.

Ланис, дано ти оправят машината по-бързо :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 19, 2009 12:20 pm

Еми свиркай аз преповтарям куести, ма ше си ми основно хиилър на пета в Threat from above ;p Уф то аз са имам нови тегавикуести от турнира тегави май с капитаните. :neutral: Изполвай си наотвориш дейлитата в Shadow Vault и куест веригите там има няколко далги и яки. На пристанището тия са убийствено тъпи, тоя с интел документите се скипва! Иначе комбинираш там около арената 3-4 куеста. Брои убити, бучкаш банери, брои ги пак като скордж за турнира. И палиш къщи с дракона и стрелеш с харпун яко ;) 20 мин и си напред с материала :mrgreen:

Красота е качулката, само рогата ше и мамата..
Spoiler: show
Image
Аре един VH само да измола тия дни. За куеста де, стафа ако падне ше отвора шампанско, ако не го... заебаваме. Напомням, че държа компа на ланис за заложник ;ррр