За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 07, 2009 6:52 pm

Аз доколкото виждам honor points reward-ите са все с резилиънс и съответно за ПвП. :roll:

Между другото, уоу за 4-те гигабайта памет, Никич, значи може би действително не е само от мен. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 07, 2009 7:00 pm

Хаха, забраих си зема карта, а требе да са спрели акаунта днеска. Тамън, да свърша малко работа, и без тва от утре вечер май съм по пловдивчанки :mrgreen:

Хахахр, 1:1 мойта реакция пред qatermastera първия път :mrgreen:
http://pc.gamespy.com/flintlocke-vs-the ... 422p1.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 08, 2009 11:30 am

Вчера видях и малкото, което не съм виждал от рейд контента извън УлДуар - а именно Vault of Archavon, Емалон е много готин бос, на който се иска малко мисъл и реакци в сравнение с класическото танк енд спанк та уайпнахме 2-3 пъти, но после хората разбраха какво що и мушнахме по 2 от хубавите емблеми. Иначе тествахме Игнис на 25 Улдуар, докарахме го до 5 милиона от 9-10 опита, танковете нещо не бяха в час, но ще падне скоро, аз вероятно няма да съм там.

Иначе погиърнах стабилно, трябват ми вече неща само от 25тките, хероици мисля да правя само дейли за евнтуални предмети за алтове някой ден:).

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 08, 2009 1:13 pm

Снощи за пръв път да атакуваме Wintergrasp и да загубим О_о. От друга страна пък влязох в парти за АN като dps и като почна един уайп след уайп. Викам им, дайте аз да хийлвам. И, о, чудо, минахме го от раз. Най-после падна и епичния уанд, вече съм си с него.

Станах екзалтед и с драконите, сега навлякох табарда на The Argent Crusade.

Дотук най-хубавото нещо в играта е The Argent Tournament. Няма такова прекрасно усещане. Музиката е вълшебна, а това да се метнеш на живуотното и да бучкаш по представители ;) на SW, IF и т.н. Уви, тия валиантски значки ще си ги събирам още 4 дни :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri May 08, 2009 1:45 pm

Elayne wrote:Мен УоУ-ът ми застива в мелето отвреме-навреме и иска не чакане, ами направо рестарт. Трябва си още РАМ, поне като гледам май паметта е паднала много и 1ГБ ДДР2 800мгз памет е към 50 лв?
1gb DRR2 800 е 25 лева не 50 :)
но няма да помогне

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 08, 2009 1:59 pm

Аз имам само 1ГБ, та все ще помогне за нещо :D, дори да не е конкретно за този лаг.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri May 08, 2009 2:10 pm

Мда, след вчерашния ЗулДрак взех аз дисцип-прийста да го уважавам :oops: На Тиранозавъра живота ми не падна под 90% :shock: Онзи се пънеше, та ревеше, та се мяташе, та с опашка биеше... хм, гледам уж мене бие, пък не удря :shock: Ама бях обалонен отвсякъде :lol: (/cheer Ephemera :wink: )

Реших да ставам един инскриптор, че да си правя сам Даркмуун карти, там някакви специализации има ли при тез инскриптори или всичко е на общо основание? И се чудя коя от двете събирачески професии да зарежа - билкарството или миньорството :roll: То билкарството ще ми помага за инскриптването, ама миньорството си е +живот, пък и ако после захвана ковачество, ще е от полза :roll:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri May 08, 2009 2:21 pm

Миньорството. Защото за 100 злато можеш да си го левълнеш до 300 пак.
А това за darkmoon - да да. Не става.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri May 08, 2009 2:25 pm

The Dragon wrote:Миньорството. Защото за 100 злато можеш да си го левълнеш до 300 пак.
А това за darkmoon - да да. Не става.
Good point, явно ще бастисам миньорството, жалко за +500 health :cry: (аз съм си маниак на тема health :lol: )

Това за Даркмуун не го разбрах? Кое не става? Не мога ли да правя сам Даркмуун карти? :shock:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 08, 2009 2:33 pm

Ей, тринкетчето от тия карти е просто чудесно. :oops:

Тишо, досега на място на което да тече много dmg не сме били, а и играем само с кадърни играчи, които не дърпат агро (поне аз пилето само веднъж го спасявах), ако видим повече екшън сто на сто ще има умрели. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 08, 2009 3:06 pm

Svetlio wrote:Реших да ставам един инскриптор, че да си правя сам Даркмуун карти, там някакви специализации има ли при тез инскриптори или всичко е на общо основание? И се чудя коя от двете събирачески професии да зарежа - билкарството или миньорството :roll: То билкарството ще ми помага за инскриптването, ама миньорството си е +живот, пък и ако после захвана ковачество, ще е от полза :roll:
не се глези! имаш си хай-левъл инскриптор! :evil: ще ти линкна материалите и ще ти направя колкото карти искаш!
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 08, 2009 3:11 pm

Аз съм в неопределена отпуска са от гейменето. Вънка е бая яко за да виса на компа. :panda:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri May 08, 2009 3:25 pm

Видях ти пушката за 800г в АХ, искаш ли да ти я закупя за когато се върнеш? :P
не се глези! имаш си хай-левъл инскриптор! ще ти линкна материалите и ще ти направя колкото карти искаш!
Благодаря за предложението, но надали ще искаш да направиш 1800 дека (по 3 карти всеки прави.. хм.. 5400 карти) :wink:

Пък и ми е време да се захвана с някоя сериозна професия, шолдър енчантите си струват усилието, особено след като ме мързи да правя репутация с Холдирите :oops:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 08, 2009 3:34 pm

Хора, в момента хийлвам с това:

http://www.wowwiki.com/War_Mace_of_Unrequited_Love (Лийд хийлва с него, на Ану му падна също, сещте се, хийлинг чука от Нексус).

но мога да си събера материали за това:

http://thottbot.com/i41384 (а.к.а. Titansteel Guardian).

Май е по-добро, има ли смисъл? Не ми се вижда твърде скъпо откъм материали хич. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 08, 2009 3:48 pm

fuck the math ;p
То така ше стане, кат ме няма мене ше се появи за продан. Купувай Тише, ше ти ги дам понеделник парите. :mrgreen: Бум бум бум. Не че още мога да я екипирам ма си е малко бижу пушката с тва оче отгоре.
Last edited by Xellos on Fri May 08, 2009 3:51 pm, edited 2 times in total.