За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 07, 2009 11:10 am

Ква пушка бе браги. Купуваш материалите и намираш инженер да ти я направи.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 07, 2009 12:02 pm

Ланнис, мерси отново за разясненията, независимо, че се повтаряш ^^. Аз още се ориентирам и като започнат много барове да светят и кръвта им да пада се шашкам, обикновено си спасявам танка, та все някой ще умре (досега само тебе съм те изпускала :(). Но истината е, че ако dps-то играе кадърно и танкът е добър, не би трябвало да имам проблеми с хийлинга. Ще ми се налага да хийлвам 1 таргет (танка) и PoM ще ми помага ако започне да тече масов дмг. С мана регенерацията засега не съм имала проблеми, защото битките са действително много кратки, трябва да отидем на някое малко по-трудно местенце.

Вчера ме калиха в хийлинга бойно в The Culling of Stratholme на хероик, че и искаха timed run. Е, партито го водеше 'Levski' (за които са го чували, да, българин е), останалите бяха от гилдията (мейджът пак се ската да предложи да ми даде вода, що за отношение!) и да ви кажа съвсем не носиха дмг, беше си екстра.

После с вас беше ок също, само Ланнис като заумира първия път не можах да отреагирам скорострелно, защото съвсем се шашнах.

В Wintersgrasp е лудница и е много гот с Mind Sear да атакувам площадките с пуцалата ;) отпред. Там са се скупчили ордите, за да печелят honor points от седене и нищо-не-правене. Вече си имам 555 honorable kills и 21 wintersgrasp honor badges. На 25 ще кажете точно откъде да си гепя тринкет със спел пауър.

Относно другите значки - пак събрах 30 heroic badges и сега се чудя 1) да ги запазя ли за chest piece; 2) да си купя ли тринкета за 40 значки, с който хийлва Leed (макар че този тринкет е повече за друиди като гледам); 3) да си купя ли neck-a, който май е една идея по-добър от моя или да си събера материали за Titanium Spellshock Necklace-а, който правят бижутерите?... Бтв, вчера играх с Holyness и той носи крафтен чук за хийлъри. Прекрасен чук, но не мога да преценя дали е по-скоро за холи прийстове и дали е по-добър от моя от Каристраза.

Снощи искаха да ходим да бием Малигос и като зачетох тактики и какъв дмг тече ми стана леко горчивичко. 20к, баси... аз толкоз кръв нямам. :roll:

Днес ще ме водят аспирант на рицарските турнири, нямам идея какво ще рече това, но елфът дава следващ куест (някакво си изпитанийце) на 15 значки от онези там. Много забавно изглежда и музиката там е прекрасна.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 07, 2009 12:27 pm

Няма такова болезнено левълване като мечека до 20 лвл :( Баси - с протекшън уориъра беше песен в сравнение с това.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 07, 2009 12:46 pm

Я покажи, мецо, как се пекат чехкините на Златни пясъци :lol: Трябва да намеря някоя гъдулка за целта обаче, може с Мискина да изкарваме жълтици :wink:

Мда, успях да пробутам един от рицарските петове-награда (щот са БоЕ) за 2к голд, не е лошо, 40 значки се изкарват за 8 дена куести, пък и не смятам нищо оттам да си купувам, само ще капитализирам 8-)

И се започна епопеята с екзалтиране към Даркмуун панаира :lol: Гледам, има куести за предаване на разни неща, избрах си аз copper modulator, че най-евтин, заредих туинка ми маге (че е инжинерче) с материали да направи към стотина модулатора и... хоп! :shock: след като предадох 10 модулатора, куеста изчезна :shock: Останаха да се предават само скъпички неща. Добре че беше Сливовицата, тоз епичен хънтър, да накъцка 70 армор кит-а :oops: Та така, 2500/6000 Хоноред, оттам нататък се започва едно предаване на дек-ове, свят да ти се завие. Обаче ме крепи крехката надежда, че ще стане ачийвмънт това скоро, нали се появи един странен ачийвмънт-таб, баш над Арджент-турнирния :roll: Обаче Близард мълчат, нищо не казват :roll:

Иначе нещо не съм доволен от тез дисциплинирани попове :roll: Екстра хийлинг направи Дима в ГънДрак... само дето аз през цялото време без мана :cry: Никакъв демидж връз мене не тече и това си е. Перманентно BoS-a, Divine Plea върви нон-стоп и аз все чегъртам последни остатъци мана да издумкам някой моб. ДПС-то ми падна на 1.3к, по принцип си е около 1.6-1.7к :cry: Трябва да отидем във ВоА или ОС, там поне бият на общо основание :mrgreen: :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 07, 2009 4:21 pm

Мечката просто не я пипнах до 40, и още съм ферал към котка.

http://www.wowhead.com/?item=44504 е пушката, кат гледам цените на сървъра ни ми е по-лесно да я бидна в АХ за 750г.

Уф, забраих че още 1к е летенето в нортренда. :shock: :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 07, 2009 4:21 pm

И аз да се похваля - имам си вече уориърче 34 левъл:) Като играех с паладин си се смеех на себе си, чудех се дали ще стигна 80 ниво и си казвах, че още по-смешно би било да играя уориър. Ей ме на:) Обаче някак ми се видя неудобно да зарежа arcanite reaper и хубавите шолдъри да ръждясват:) Ех... а кака Раса си седи на по-малко от половин левъл разстояние от 75 - кога ще го избута, че да отваря изпратените кутии. То срам - Лунел, шеф на гилдия си стоеше с ненаредени точки за билд... Добре, че трябваше да се логна да направя глиф на Дима, че да ме досрамее и да й наредя билда. Май само шаман ми остана да не играя :roll: Но пък той ми банкерства... когато се сетя за него:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 07, 2009 4:24 pm

Уууу брао. Аз лека полека събирам акаунт айтеми за меле герои, та сигурно и шаман ше има наесен ;) Аре те вода 10тина ръна в скарлет манастира цитаделата с мецата, че там с един удар се сбира 2/3 от инстанса и е нематакъвфарм :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 07, 2009 4:34 pm

Аз ще си подхвана шаманката сто на сто също, защото си я обичам. С попесата просто ме беше хванала вълната като я левълвах и не исках да я оставям, тъкмо бях посвикнала. Иначе си е по-калпава от шаманката.

А и като прийст ще ми е по-забавно да хийлвам отколкото като шаман (а.к.а. Чейн хийл --> Чейн хийл --> Чейн хийл --> Щит ). Добре де, преувеличавам. Хубавото е, че Фейет има епичното летене, та за нея пари няма да трябват много.

Довечера ако има време някой хероик ще минем ли, за да потренирам дисциплинирано? :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 07, 2009 4:43 pm

Ще пробвам да осакатя видеонастройките довечера да вида дали мога изобщо в WG да участвам активно. В тва меле просто невидимата котка е бая гадина. Ама като не мога да мръдна от лага е баси безмисленото :((. Раздвоен съм ся мощно между друида и ловеца, че хем искам турнирите да фана и за визаж стафа, хем да издрапам до 80 с ловеца, а времето е кът са. :shock:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 07, 2009 4:50 pm

То ще си трябва рън на СМ със сигурност, обаче аз искам първо да направя ъндедския куест - т.е. не за друго, а заради времето - предпочитам да го отметна и да зная, че съм свободна да се мотая с Борето.

Но сега ще го позакъсам. Бижутерството за момента лапа пари, вместо да дава, та милото ми паладинче ходи с празни джобове. Да му се доплаче на човек. та трябва да понаправим дейлите (не е истина как ме мързи). И с едноседмичното пътуване, да видим кое кога.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 07, 2009 4:50 pm

То във WG си е понякога сървър лаг жесток, там видео-настройки не помагат :? Но иначе да, като се изсипят 100 човека и всеки втори бичи АоЕ, видеокартата ми си взима почивка :roll:

Заразен от всеобщото умилени по алтове, реших да си нагледам туинка... и ми се доплака, хлип-хлип :cry: Половината енчанти са невалидни, няма 100 животец на каска, няма 100 животец на роба, а най-вече го няма бруталния енчант на панталонките :cry: Пак е звяр, ама с половина зъби :roll: Трябва да отупам прахта на магето и да видя какво може сега, макар че очаквам хънтърите да мажат :roll:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 07, 2009 5:01 pm

Ами аз установих, че поради повсеместния лаг е много идейно да бича АоЕ, защото хората лагват и не съумяват да се мръднат.

Борето само да се обажда за помощ, има хора, които да минават инстанси с нея.

Ще помагам за бижутерството, ако има нужда. Само казвай, отново. Аз днес вероятно ще съм събрала парички да върна на Таис, та после съм на твое разположение. :mrgreen:

Тише, драсни една тактика за Уинтърсграсп относно куличките и машинките.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 07, 2009 5:57 pm

Абе не виждам маге да се опре на хънтър дет знае кво праи. С мастър коола дет ми чупи корени и лед на мене и 5 сек дефлект на магии щита и до 50% слоу каст пета бая си зимат фростовете барабар с елементала. Виж дк не мое му свала кръвта, ма седи поне 30 сек в ледче :). Роге не ме е пипало от 70 насам да вида как е. Ако не ми свали кръвта преди да мога да туря капана под мене си ме гледа изпод леда докато заема позиция и се хиилна като дренайец с тринкет и последни бандажи. Уви ванишват и чупат марката :(

Добре сте тия с аоето, тоя ферал друид е напраен за 1;1 :( Иначе 3 рейда народ вчера (освен балъците фанали портала за терамор) и довиждане игране кат буумне и танка до тебе и лагне. то тва не е лаг, трее друга дума да измислат за по кадър на минута.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 07, 2009 6:07 pm

Мен УоУ-ът ми застива в мелето отвреме-навреме и иска не чакане, ами направо рестарт. Трябва си още РАМ, поне като гледам май паметта е паднала много и 1ГБ ДДР2 800мгз памет е към 50 лв?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 07, 2009 6:39 pm

Аз като съм с 4гб същата работа, ако е сървър лага на 150 човека там. :? Шго видим довечера кво що дано малко улесни видеото поне, че май съм над средно ниво на опциите за графиката. Иначе има далавера там голяма с шардовете и замяна за онъра и за акаунт и арена предмети.