Пардон за двойния пост, но имам и аз няколко доуточняващи питания към Ланис.
Ланис, ако имаш възможност можеш ли да драснеш една добра ротация на скилове за дисциплиниран поп. Обикновено с щит ли тръгващ, превантивно ли го кастваш 1-2 секунди преди битка? РоМ винаги ли е up на танка? И него ли го кастваш 1-2 секунди преди битка или само като започне да падна hp и да поема дмг?... Също искам пак да ти благодаря за помощта снощи по никое време!
Доколкото разбрах от разговорите ни, на дисциплинирания прийст му трябва интелект, спел пауър, крит и мп5. Това не включва ли и спирит, разбира се, бидейки важно да имам висока мана регенерация

?
Тия дни ще вляза в някой пъг на нормал моуд да похийлвам, после, ако Таис желае

да си опита Буумкина, мога и да потренирам върху вас на хероик. Ако парите за рипеър станат много ще пасувам и ще ходя да тренирам върху пъгове.
Имам нужда от shoulder-ки. Само тази част от гиъра ми не е на средно ниво. Но като гледам май то няма. Има някакви сини в CoS и HoS. Засега важни инстанси са ми CoS, HoS and HoL (от Локен има разкошни епични крачуни ^^). Снощи имах 60 значки и похарчих 40 от тях за хийлърски колан. След още 5 значки (вероятно след 1-2 хероика тази вечер) ще си взема и оф-хенда, с който Лийд хийлва. Тринкетът също е разкошен, но аз си имам камбанката, а другият ми е по-скоро за демидж, та не зная дали да взимам този, с който е Лийд. Видът на хийлинг ни е различен. Другите ми тринкети ги показах на Ланис, тя сподели, че този, който пада от ДТК файнъл боса е по-скоро за холи прийст. А вторият ми тринкет май не е много прекрасен. Та... още се чудя дали да инвестирам в тринкет със значки. Бързо ще събера.
Свободни размишления:
В Уинтерсграсп е някакъв неимоверен фън! Никога не съм си мислила, че ще се изкефя така на масирано ПвП. Цикли ми жестоко и Нета и машината, но тичкам с тълпата и дотя наред що орда видя! Колко дизийс и кърсове наплюх, не е истина. Убих първите си рогета и паладини! Страхотно усещане! Хаха. Има го и моментът, че когато аз вляза в УГ все губим. Дали алиансът е кекав... май е, изключая Тишо. (Още съм далеч от 25 значки за тринкет, имам само 8... само губим.)

Още нещо:
Мерси на Таис за бързото спонсорстване. В момента май имам 1 голд и започвам от него да събирам парите, които трябва да ти върна.
Едит: Даниеле, според мен ползвай Decursive, Quartz, Xperl Unit Frames (or Grid - това ще ти го препоръчат каките за рейд) и Омен, а и Дедли бос моуд (ама ти тези сто на сто ги имаш, за други не знам). Аз ползвам всичко без Грид-а, защото ползвам Пърла. В този ред на мисли - как да изключа на Пърла опцията да ми показва всички 8 групи на рейда на екрана - запълва ми половината екран, нищо друго не мога да видя.
А и как точно да си наглася key bindings, за да мога с ctrl + 1,2,3 и т.е. да ми се активират бутоните по бара над активния бар? Не знам дали разбирате...