Споделете
Moderator: Moridin
Каааак ше се разбиеме са с Пенчев по кръчмите!Morwen wrote:В четвъртък заминавам за Корфу. Тъй като в Гърция отпразнуват деня на труда със стачка на ферибота, ще трябва да тръгнем по-рано.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Maledictus
- Warmage
Ееее така кажете бе диванета! Ааа са ше каеш, че сте и в един рейс ;р Баси искам и аз там.
Попеее, де се буташ и ти при старите плейбои ;р
Попеее, де се буташ и ти при старите плейбои ;р
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Maledictus
- Warmage
a a aDelegat wrote:Ей, като отидете на Корфу непременно да посетите къщата на Джералд ДарълСъмнявам се, че ще е музей или нещо такова, ма все ще е известна предполагам
От как му прочетох книгите ми е мечта да ида там, надявам се някога да я осъществя
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми и на мен името на Джералд Даръл ми блесна в ума веднага щом Морви ми спомена преди доста време, че един от вариантите за разходки по празниците е към Корфу
Ще видим, едва ли ще можем да се доберем до самата къща, но току виж се позаинтересуваме. И на мен си ми е общо-взето детска мечта 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Този месец съм най-раздразнителното и зло същество което познавам, направо не знам мъжа как ме търпи 
А не е да нямам поводи за радост: купих си ски обувки и 1/3 ски, а любимия мъж ми купи другите 2/3 и каска
(обувките са малко безлични, но ските са приказно красиви:
Т`ва диетите са лошо нещо, мнооооооооооооого лошо, а това че се изкушавам да се мъча докато не станана тез килограми на който бях на 15 - 16, звучи като вманиячаване и леееко ме претеснява

А не е да нямам поводи за радост: купих си ски обувки и 1/3 ски, а любимия мъж ми купи другите 2/3 и каска

(обувките са малко безлични, но ските са приказно красиви:
- Spoiler: show
Т`ва диетите са лошо нещо, мнооооооооооооого лошо, а това че се изкушавам да се мъча докато не станана тез килограми на който бях на 15 - 16, звучи като вманиячаване и леееко ме претеснява

Не се радваш защото ски сезона свърши
Честито за ските, Frame серията на Саломон е много добра. Става и малко за извънпистово каране
Да си вземеш каска и ти, че има всякакви идиоти по пистите (и извън тях, ама тези вторите са опасни само за себе си...).
В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените Зли
Смени нещо в начина на живот, вместо да се мъчиш периодично с диети. Понеже хващам бас, че последната една година си била на диета поне два пъти
Естествено на хората като мен, които полагаме усилия за да напълнеем ни е лесно да говорим така.

В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените Зли

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ех... полагал усилия да напълнее... как ги полагаш точно ?:)thunder wrote:Не се радваш защото ски сезона свършиЧестито за ските, Frame серията на Саломон е много добра. Става и малко за извънпистово каране
Да си вземеш каска и ти, че има всякакви идиоти по пистите (и извън тях, ама тези вторите са опасни само за себе си...).
В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените ЗлиСмени нещо в начина на живот, вместо да се мъчиш периодично с диети. Понеже хващам бас, че последната една година си била на диета поне два пъти
Естествено на хората като мен, които полагаме усилия за да напълнеем ни е лесно да говорим така.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around