Stephen King
Марф, точно това беше идеята с дупката, както каза Мор. Анди си е улегнал в затвора, дълги години е живял там, в повечето не особено зле като за затвор(след като почва да помага на Нортън няма изнасилвания, единична килия, библиотекар е и т.н.). Освен това има немалък шанс да са затворили с решетка тръбата и да пълзи 500 метра през тясна тръба с фекалии за нищо, може да му я няма вече втората самоличност и лесно да го върнат обратно след бягството и т.н. Освен това този период на нерешителност не е толкова дълъг-само няколко години. А за проверките- нали той е любимеца на шефа на затвора, няма много да се престарават при него с тях.
А точно това, че убиха момчето, което щеше да свидетелства за невинността на Анди много ме раздразни. Дълбоко ме съмнява един шеф на затвор да стигне чак до убийство само за да си запази човека, помагащ му в финансовите измами, особено като има доста по-прости и безопасни начини да го накара да замълчи.
А точно това, че убиха момчето, което щеше да свидетелства за невинността на Анди много ме раздразни. Дълбоко ме съмнява един шеф на затвор да стигне чак до убийство само за да си запази човека, помагащ му в финансовите измами, особено като има доста по-прости и безопасни начини да го накара да замълчи.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Някой беше писал за "Прилежния ученик" - разказа е невероятен, филма е пълен боклук. На Кинг съм гледал "Подпалвачката", "Тъмната половина", "Ланголиерите", "Гробище за домашни любимци", "Капан за сънища". Гробището е най-яко според мен.
Дали ще има проекти за филмиране на "Тъмната Кула" в скоро време, в крайна сметка Кинг завърши вече поредицата? В момента се работело по "Очите на дракона" и "Талисманът". Дано да са добри, ако осерат "Талисманът" отивам в Холивуд и ги избивам
Дали ще има проекти за филмиране на "Тъмната Кула" в скоро време, в крайна сметка Кинг завърши вече поредицата? В момента се работело по "Очите на дракона" и "Талисманът". Дано да са добри, ако осерат "Талисманът" отивам в Холивуд и ги избивам

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- Gunslinger
- Warmage
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
- Gunslinger
- Warmage
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar