Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
На 5 ноември, за да е най-голям майтапът. Ние ще припяваме "Remember, remember the Fifth of November". 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2110391
Поредните възрастни хора, които си играят на преобличане и са горди с това. Не стига на всичкото и медиите го отразяват. Аз предлагам да си основем друидски орден и да направим България първа по брой на друидите!България е трета в света по брой тамплиери
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- Maledictus
- Warmage
Валерий, 10х това (при все, че сега ще стана обект на замеряне с домати).
Пък за играта на тамплиери не зная какво да кажа, радват се хората, нека си живеят, Сава поне едри парици върти там, така че не бих отказал такава пелеринка
Това, което ме шашна обаче са коментарите под статията.... мисля, че ще съм весел до довечера заради тях.
Пък за играта на тамплиери не зная какво да кажа, радват се хората, нека си живеят, Сава поне едри парици върти там, така че не бих отказал такава пелеринка

О, Господи...
Скийте това
Сега разбрахте ли защо Хитлер, Менгеле, Пол Пот, Пиночет и да речем Чингиз хан са били такива сатрапи и злодеи. На мен вече ми се изясни напълно.
Скийте това
Сега разбрахте ли защо Хитлер, Менгеле, Пол Пот, Пиночет и да речем Чингиз хан са били такива сатрапи и злодеи. На мен вече ми се изясни напълно.
Ne e tolkoz zle statiata.
Huntard
Huntard

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Статията всъщност е много добре написана и е блестящ пример за тенденциозен журнализъм. Въпросите са подбрани идеално, подредени добре, отговорите водят към следващите въпроси, позициите са изяснени без сянка съмнение за мнението на интервюирания...
Само да можеше въпросният интервюиран да се замисли дали понякога в света няма неща, които да са предизвикани от повече от един (1) фактор... Само да можеше и интервюиращият да се замисли за това какво би могло да значи "критичен подход"... Само да можеше някой от двамата да намери време да разбере какво значи "post hoc, ergo propter hoc" и защо е смятано за една от най-силните заблуди в логиката - това, че едно нещо следва друго нещо във времето, не значи непременно, че първото е *предизвикано* от второто...
Иначе всичко си е наред със статията.
Само да можеше въпросният интервюиран да се замисли дали понякога в света няма неща, които да са предизвикани от повече от един (1) фактор... Само да можеше и интервюиращият да се замисли за това какво би могло да значи "критичен подход"... Само да можеше някой от двамата да намери време да разбере какво значи "post hoc, ergo propter hoc" и защо е смятано за една от най-силните заблуди в логиката - това, че едно нещо следва друго нещо във времето, не значи непременно, че първото е *предизвикано* от второто...
Иначе всичко си е наред със статията.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Мдам, лошото е, че е правена съзнателно и с мерак.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Marfa wrote:О, Господи...
Скийте това
Това ако ми го беше казал в лицето, сигурно щях да избухна в смях. Като се има предвид аз с какви филми съм израснал, трябваше да съм не сериен убиец, ами не знам какво.Безпричинната агресия не е само в игрите, а и във филмите. Или ще е сапунен сериал, или ще е филм с жестокост, в който има насилие, битки, има екшън и всичко друго, но не и човещина.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог