Music Idol 3.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Apr 22, 2009 10:03 am

Еми аз още от началото съм против Симона - има данни, ама някой трябва да ги ошлайфа, а не като сегашното й викане - щото то си е точно такова - което така ми поврежда ушите, че след нея нищо не мога да слушам :evil:
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Apr 22, 2009 10:28 am

herairness wrote:Еми аз още от началото съм против Симона - има данни, ама някой трябва да ги ошлайфа, а не като сегашното й викане - щото то си е точно такова - което така ми поврежда ушите, че след нея нищо не мога да слушам :evil:
Честно казано, след последните й изяви на големите концерти започвам да се чудя дали има данни. На диското беше откровено ужасна, а и оная вечер ми крещеше твърде много. Това не е пеене.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Eck
Merchant

Post by Eck » Thu Apr 23, 2009 8:59 am

tigermaster, форумът не е ползван от лелките и бабките, които искат да щипят сладките бузки на Симонка. Помниш ли кой спечели Star Academy навремето - Марин, любимецът на лелките и бабките. Така че не бива да ги забравяме като фактор. Уви, твърде силен фактор. :?
Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.

Моят блог

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Apr 23, 2009 9:36 am

Възмутително - пак не изгониха когото трябва :evil: Оная Русина в понеделник мечеше, днеска грачеше и пак нъцки. Ели се справи на светлинни години по-добре баси :evil: :evil: :evil: Поне Маги за пръв път ми хареса, ама това не омаловажава поредната простотия грррррр
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Apr 23, 2009 10:42 am

На мен пък, да си призная, Маги ми хареса най-малко снощи. Не знам, може би защото откровено ми е писнало от тая песен, има я на всеки такъв конкурс, може би защото нищо не й разбрах от текста, може би и поради друга причина. Факт е, обаче, че и трите бяха прекалено добри за елиминация. А Ели беше направо невероятна. Как така я елиминираха снощи си остава загадка. За първи път в това шоу виждам цялата зала да крещи с всички сили и почти през цялото време името на един участник. Съжалявам, обаче да отпадне точно тя беше нелепо.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Apr 23, 2009 11:21 am

Мен пък точно Ели никак не ми хареса и снощи, и в понеделник. От самото начало й се кефех, ама последните й изпълнения никак не ме грабнаха. Щом Маги, която не мога да гледам, ми хареса повече... Факт е, че Симона трябваше да отпадне още преди Ели, ама това са подробности. Абе, Боян да стигне до финала, пък другите... :)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Apr 23, 2009 6:01 pm

Новата задача май е рок. Дано този път да вкарат нещо на Deep Purple, че миналата година много ми липсваше тяхна песен. Макар че ми е интересно какъв рок ще е, като разкараха повечето такива певци още на малките концерти, а и преди това - за Драгомир, Васил, Николай(онзи с песента на Били Айдъл) и още няколко, на които вече не помня имената. А и точно след изгонването на Ели Раданова да дадат задача, в която сигурно ще й е най-голямата сила...

Иначе ако се опитат да минат без хардрок и хеви метъл, ще е голяма тъпотия.

Бтв, от сега предчувствам, че Димитър ще се опита да пее Scorpions или Queen и вероятно ще ме разочарова
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Apr 27, 2009 8:16 pm

Боян току-що изкърти мивките. Само да кажа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Apr 28, 2009 12:11 pm

И аз да кажа, че го изгледах току-що на запис. Боян както обикновено ми е фаворит и кърти мивки. Александър и Димитър също бяха много, ама много добри. И дотук - оттук нататък всичките жени направо се осраха, не знам журито какво толкоз им се накефи - всичките бяха избрали тотално неподходящи песни. ВТФ, бе, няма ли жени рокаджийки, че ми пеят Рейнбоу, Нирвана и Уайтснейк (айде без Виктория, тя някак успя да предаде чувството на нейната песен) :evil: Русина така си измечи песента, че ме доядя, Маги тотално не успя да вземе височините на Кен'т Лет Ю Гоу (а това беше едно от любимите ми парчета на Рейнбоу), а пък Симона ако Кърт можеше да я чуе, сигур щеше да излезе от гроба и да се самоубие пак, просто срам и ужас :shock:
Last edited by herairness on Tue Apr 28, 2009 12:19 pm, edited 1 time in total.
Image

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Tue Apr 28, 2009 12:13 pm

Мда, не ми е ясно от какъв зор баш Боян и Димитър са на елиминиции, след като жените бяха под всякаква критика. Точно Александра си изпя добре песента и тя също в кюпа, баси олигофренията :evil:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Apr 28, 2009 12:20 pm

Божкееее, аз не ставам толкоз рано да ги гледам, от теб разбирам :shock: Е те т'ва вече наистина на нищо не прилича :evil: Почвам все повече да се убеждавам, че всичко е нагласено и тия не търсят втори Тома :neutral:
Image

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Apr 28, 2009 12:43 pm

само се радвам още повече че тази година изобщо не го следя - явно гаврата набира сили.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Apr 28, 2009 1:03 pm

Той вторият Тома отпадна още на малките концерти, Васил май се казваше. Иначе вчера всички бяха пълна скръб, няма и един, на който да ми е харесало изпълнението, само Сашо повечко се постара, ама и то сякаш насила беше. Те ако си мислят, че рок се пее както всичко останало, просто са в тотална грешка. При рока не си ли вкараш душата в песента все едно нищо не си направил. И какъв беще тоя идиотизъм всички жени да пеят мъжки песни? Разбирам да са като Нора или Деница, ама те не са :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Apr 28, 2009 8:04 pm

Тая вечер предаването яко дълбае по дъното на кладенеца, а Виктория здраво стиска лопатата.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Apr 29, 2009 6:21 pm

Това момиче какво реши за последно - ще напуска или ще се колебае :lol: