моля, моля... хич не лийчвам онър - умряла съм за онъра (че и не само аз)... моя милост най-съзнателно си риболовства!!! да не говорим, че баш-рибарката до фонтана в Даларан ме е пратила там да го правя

и съм си поела риска да бъда пометена от някой ПвП-бабаит

а ПвП-играчите това само може да ги радва - лесна плячка около езерата, дето ще клечи там, докато не си хване 10-тте парчета месо, че и по-дълго, щото рибата там е най-добрата... пък ти не се безпокой, Дзверо, желаещи да се бият в УГ не липсват - настане ли време за битка, из де що чатове има се вика "инвайт, инвайт"

та има с какво да се забавляват и тези дето са отишли за онър, се пънат да си го получат... останалите - си вършат за каквото са отишли, защото в бетълграунда е вкаран икономически ресурс и трябва да се усвоява...
снощи беше странен рейд... поне за мен...
пак се логнах 10 мин. преди рейда, защото трябваше да готвя... и се паникьосах, че талантите ми са резетнати (съвсем бях забравила това)... набързо наредих двата билда, поправих се, взех реагенти и помолих за съмън... започнахме рейда и аха-аха да уайпнем на първия бос, защото гадината не зная къде го закара танкващата машина, но както бе на половина живот, ивейдна и се резетна

а рейда все пак поема дмж и има някакви ресурси за битката... та го довършваха половината рейд... но си умря от първия път де...
после офицерите пуснаха гласуване накъде да ходим - към ХТ-002 или Рейзърскейл... аз гласувах за ХТ-002, ама явно бяхме малцинство, та отидохме към Рейзърскейл... разделиха ни на две групи, отпочнахме боса и не стигнахме до никъде... танкове умряха и аддовете ни пометоха... втори опит - като по учебник и боса гушна букета...
после отиваме към ХТ-002, а там с пач-а снощи 3.1.1 турили 2 групи траш... и естествено никой не знае какво прави траша... честно казано до последно така и не разбрах кои от машинариите какво правят, ама така здраво биеха, че мене ме удряха за по над 16к... докато да разчистим двете групи траш мряхме поне 4 пъти... то на босовете преди това не мряхме толкова...
после започнахме ХТ-002... уайп (така и не разбрах защо)... втори опит - ХТ-002 даун... чак се изненадахме...
разчистихме траша към Коло... викам в бг-канала "сега ще видите, че и той ще падне от втория опит"... Илийката май не вярваше, обаче боса потвърди и от втория опит се предаде... и се зачудиха офицерите къде да ходим, защото имаше 40 мин. до края на рейда, та хем не вървеше да отпочваме нещо абсолютно ново, хем не върви да си лягаме... и викат - хайде марш към Игнис да го помъчим традиционно...
отидохме, разчистихме и си получих ачийвмънта за кисненето в джобчето и на хероик

естествено не съборихме Игнис, НО имаме сериозен напредък... докарахме го до 31% докато да ни свърши рейд-времето... това окуражи офицерите и май днес ще ни юркат да го съборим
та така.. първа рейд-вечер след резет на инстансите и убихме четирите боса на хероик, които мъчихме цялата минала седмица... сега имаме маса дни за нови босове да мъчим...