За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Apr 21, 2009 2:58 pm

ами аз пък, да си призная, пак на същия бос биех само дясната му ръка + аое на аддовете, когато бе нужно и боса - докато бе без ръка, а като никога се подвизавах по върховете за направен дмж... на два пъти подминах и Блоби дори, а той не бе умрял в това време... падах по-надолу в Рекаунта само в случаите, когато се налагаше да търча по стълбите, щото палавите очи на бос-а ме преследваха...

но хилърите и аз живи ги ожалих :? не знам как се оправят, горките, на тази битка... по интензивен масов хийлинг ми напомня тази с Игнис...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 21, 2009 3:21 pm

Maledictus wrote:Хахаха! Това е доооста добро....
Кога ше дойдете на гости ви покажа нортренда ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Apr 21, 2009 3:23 pm

Ми тая седмица не е лоша като идея някоя вечер мое да измислим. То я Бената вече е 53ти с шаманката и напредва, та мое и го видим в къщи. :р
Ти кога ще посетиш заека кажи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 21, 2009 3:35 pm

Довечера? ;р

да не стане само кат види тя експанжъна

- Защо си продаде тромпета?
- Защото съседът си купи пушка.

Рзглеждам си аз оръжия са, ма се харесвам дизайна на некви труднодостъпни неща :/

http://thottbot.com/i34334
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Apr 22, 2009 8:32 am

Мда, лек пач днес, време е за Арена-сезона 8-) Чакам при вендорите с хонор на макс, че да изкупя каквото е останало от предния сезон :wink: Пачват като гледам Улдуар като цяло, макар че има и разни други интересни фиксове :wink:
Katherine Lee should no longer be attackable in Dalaran, meanies.
:mrgreen:
The book of glyph mastery has had its drop rate increased.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Apr 22, 2009 8:41 am

http://www.youtube.com/watch?v=NrXYwYCYOX

Уеуеееее. Някакви луди руснаци са били всички hard mode на 10. Забележете колко им трябва за да wipe-нат на последния бос. И ще можеш да се биеш с него само един час на седмица. sweet .... На 25 ще е неприятен тоз чиляк.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 22, 2009 9:08 am

Заминал е линка нещо. Мдаа браво за дроп рейта.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Apr 22, 2009 9:17 am

Еееее, Никич, не поглеждай към легендарни оръжия. И към 25 човека рейд инстанси по принцип.
Ето ти "върха на сладоледа" при достъпните хънтърски оръжия:

Лък - http://www.wowhead.com/?item=39296
Арбалет - http://www.wowhead.com/?item=37191
Пушка - http://www.wowhead.com/?item=44504

Пушката се взима най-лесно, само си събираш материалите и някой ти я прави.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 22, 2009 10:15 am

Svetlio wrote:
The book of glyph mastery has had its drop rate increased.
еее, разгеле!! скапах се от гринд и само една книжка дропна! :evil: един от паладините в гилдията му падна една на момчето и ми я прати... вика "учи я бързо, че алчността ми да не вземе връх, а ако ти падне Glyph of Beacon of Light, ще ми направиш един" :lol: направо ми домъчня, защото ни е холи-палата в рейда и не е гриндьор, та едва ли са му излишни парите, дето можеше от книгата (по 1200 голд в АХ пак бе вчера) :( от книгата му научих шамански глиф, дето никой от шаманите ни не го пожела :( та снощи първата ми работа бе да погледна дали няма паладинския глиф, дето искаше, в АХ - вече някой го бе научил и струваше към 250 голд, та веднага го купих и запраших към Реми... като малко дете му се зарадва, милия :D

иначе днес ще пач-нат и експлойта, чрез който магетата чийтвахме за повече крит - минавахме на билд, който съдържа Фокус Маджик, каствахме го на друго маге/лок или шадоу прийст в рейда и се връщахме на билда без Фокус Маджик, а бъфа си стоеше... :D сега обаче, сменим ли билда, който съдържа ФМ, ще изчезва и бъфа :(

снощи се събрахме за хероик рейда и гледам - няма го Гилд мастъра (той е и РЛ)... Джурай (офицера ни хънтър) вика във Вента "Холи днес го няма, аз ще водя"... като зная колко мрази да води рейд, милия, направо ми стана жал, ама нямаше особен избор, щото имаше достатъчно желаещи... посъбрахме се... взехме двама нови да допълним рейда и хукнахме към гадния траш преди Коло... разчистихме траша и отпочнахме боса... първите два опита бяхме добре - смъквахме го на около 50%, но после дмж, който понасяхме бе толкова много, че хилърите не успяваха да го аутхилнат и съответно умирахме... после като че ли се влошихме за малко, а и си тръгна някой... след това имахме опит, дето стигнахме 34% на боса... но не ни достигна дпс... взеха едно маге, дето няма екипировка, милия, и нареждаше билда си докато се бъфкахме... окопити се след 3-тия уайп де - видя битката... и в един светъл момент битката тръгна добре, продължи добре и гледаме - боса падна на около 15%... Джурай вика във Вента - "оставете боса, бийте лявата му ръка" (бяхме убили дясната вече)... направо ми пукаха ушите от адреналина при стопяването на последните проценти и боса рухна :D паднаха разни епици, ама аз като видях, че няма брейсъри, хич и не обърнах внимание какви бяха, направихме си скрийн-шот и зачакахме офицерите да кажат накъде, че нямаше много време... казаха - Игнис :D

разчистихме си траша с дежурните жертви на него и леко поопърлени застанахме пред боса :) направихме няколко опита, колкото да се поупражняваме, но ми се струва, че имаме прогрес и там - задържаме се за по-дълго живи :lol: народа масово си получи хубавия ачийвмънт за оцеляване в лава-джоба му на хероик, само не и Танчето :evil: ама нищо - другия път! хубавата вест за мен в тази битка, в която пуцах на аркейн, бе че бях около 3-4 по направен дмж, но първа по дпс :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 22, 2009 10:50 am

Dzvero wrote:Еееее, Никич, не поглеждай към легендарни оръжия. И към 25 човека рейд инстанси по принцип.
Ето ти "върха на сладоледа" при достъпните хънтърски оръжия:

Лък - http://www.wowhead.com/?item=39296
Арбалет - http://www.wowhead.com/?item=37191
Пушка - http://www.wowhead.com/?item=44504

Пушката се взима най-лесно, само си събираш материалите и някой ти я прави.
mda naxx баш още ми е далечен за лък, арбалета и той бая зор. Виж пушката в АХ е сума пари, ше видя матса колко ше излезе.

a boy can dream ;)
иначе ясно че ше се задовола с квото има на разположение ;)
Last edited by Xellos on Wed Apr 22, 2009 11:55 am, edited 1 time in total.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 22, 2009 11:15 am

Шами, не се глези и се регистрирай в гилд-форума ни, защото наистина ще ме ядосаш! :evil:

ето ти линк:
http://www.contamguild.com/

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Apr 22, 2009 12:08 pm

при нас вчера беше почивен ден, направо съм шокиран колко стриктно се спазват. Аз тайно се надявах да продължим в Улдар, но уви...онлайн бяхме около 10-12 райдъри + 1-2 ма на алтовете. Пустош...

Нейсе, сабрахме се 8 човека на камъка на Улдар, поне да пробваме някой бос на 10 човека - уви пак дърво - няма втори танк...Поне се забавлявах - една от малкото читави хорда гилдии се съмонваха за райд, а аз нюквах членовете им, които идваха от БГ- тата. Смях, кой знае колко са ме хранили...

След час и половина мотане, което за мен премина в дразнене на таурени и ловене на риба се организирахме и чинно изринахме ВОА. От 2-та боса паднаха 4 предмета - 3 за лок. Естествено ние такъв в райда нямахме...веселба голяма.

Що се отнася до book of glyph mastery - за около 1 час и нещо ми паднаха 2, и то просто си правих дейлитата. Една в Басина и една в Сторм Пикс. В АХ при нас бяха 1200 голд, но аз реших да не се лакомя, защото очаквам все повече да пада търсенето и ги пуснах по 999 голд всяка. За около 2 минути получих съобщение че съм ги продал.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Apr 22, 2009 12:11 pm

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 22, 2009 12:21 pm

PrivateRaio wrote:Що се отнася до book of glyph mastery - за около 1 час и нещо ми паднаха 2, и то просто си правих дейлитата. Една в Басина и една в Сторм Пикс. В АХ при нас бяха 1200 голд, но аз реших да не се лакомя, защото очаквам все повече да пада търсенето и ги пуснах по 999 голд всяка. За около 2 минути получих съобщение че съм ги продал.
мога да ти кажа, че просто си абсолютен късметлия, щото аз намалих популацията от ъндеди наполовина в Айскраун и бастисах де що видя - в Сторм Пийкс, часове наред, и нищо не падна...
Dzvero wrote:Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
!!! :evil:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Apr 22, 2009 1:26 pm

вероятно сън ударил кьоравото, но все нещо трябва да компенсира над 5000 замятания в ИФ за рибката и цялата Новогодишна нощ в Оргримар за еквилалента и. Да не говорим, че се скъсвам да преследвам костенурката в момента и няма ефект.