Честит Великден!
Moderator: Moridin
Честит Великден!
Христос Воскресе!
Весело прекарване на празника и внимавайте с преяждането с козунаци и варени яйца.
Весело прекарване на празника и внимавайте с преяждането с козунаци и варени яйца.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Мерси подобно 
Мдаам ше се хапне здраво

Мдаам ше се хапне здраво

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Interpreter
- Forsaken
Наистина възкресе
Снощи и аз да ида с миряните на църквата, а там се събрала цялата махала. И се наредих да си взема свещичка, а бабето от гишето само ме погледна и вика: "А, ти с малка свещичка няма да минеш, мой човек!"
И ми връчи от най-големите. Запалих си я и си я нося, а тя от чист восък, хич не дими и мирише едно хубаво, на пчелен мед. Прибрах се, и къде да я сложа, къде - в едно счупено глинено гърненце, дето ако го духнеш ще се разпадне, но я задържа де. И се загледах по канал 1 в един руски филм, баш по темата. За един грешник, дето немците го накараха да застреля другаря си, та после грехът го гложди и не може да умре. Спасиха го монаси от един скит, стана передвижник, изцеряваше хората и ги вкарваше в правия път. А убитият не бил убит, а само ранен, станал адмирал и си доведе полудялата дъщеря за цяр. Нашият светец изгони бяса й, а като разбра, че му е опростено си легна щастлив в гроба (гроб на руски значи ковчег) и си умря. Хубав филм, руснаците ги умеят тия работи. После съм заспал, а свещта си гори и на заранта се събудих с едно слънце, грейнало в прозореца - не ти е работа
Гледам, свещта изгоряла до шушка, нищо няма - само едно тънко като филм петънце под гърненцето, а восъкът се просмукал в него, в пукнатините му и в плота, и го залепил така, че трябва с чук да го удариш, за да го откъртиш. Викам си, що да го чупя, ще си стои тук, ще се пали по някоя свещица в него, ще мирише на мед и восък.
Та така.

Снощи и аз да ида с миряните на църквата, а там се събрала цялата махала. И се наредих да си взема свещичка, а бабето от гишето само ме погледна и вика: "А, ти с малка свещичка няма да минеш, мой човек!"

Та така.
Interpreter, това е страхотна история.
Воистину Воскресе!

Воистину Воскресе!

Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.