За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
гледах пак филмчето на Драма срещу ХТ-002 и вече ми се струва, че разпръснатата тактика е по-добра... поне не се губи дпс, че и хийлинг, докато някой търчи извън групата, за да не я гръмне... а шанса да се забави винаги го има и това коства масов дмж на рейда... ще помоля Блоби довечера да говори с Холи да пробваме разпръснатата тактика...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Снощи уайпвахме цяла вечер на ХТ. Общо взето си беше чисто разучаване на тактика, защото я сменяхме в хода на рейда. Но основният ни проблем май са бомбите - твърде бавни сме. В крайна сметка стояхме на група, вместо да се разпръсваме. Съответно на няколко пъти просто си уайпвахме защото по време на tantrum към мас демиджа се добавя и бомбата и половината рейд заминава в небитието - това просто няма спасение.
На мен най-много ме е яд, че се усетих много късно да пробвам да шийлдвам групите. Така или иначе това е май най-добрият начин да съм ефективна в тая битка - поне на най-добрият ни опит, когато свалихме боса на 8% действах точно така. Исках да пробвам и после, но бяха само няколко уайпа от бомби в рейда (както казах, това май е неспасяемо). Лошото, когато сме на група, е това, че струпани един върху друг, не винаги можем да видим кой точно има дебъфа. Два пъти хуквах да бягам, защото мислех, че го имам аз, а се оказваше, човекът точно до мен. Друг път се случваше обратното
.
На мен най-много ме е яд, че се усетих много късно да пробвам да шийлдвам групите. Така или иначе това е май най-добрият начин да съм ефективна в тая битка - поне на най-добрият ни опит, когато свалихме боса на 8% действах точно така. Исках да пробвам и после, но бяха само няколко уайпа от бомби в рейда (както казах, това май е неспасяемо). Лошото, когато сме на група, е това, че струпани един върху друг, не винаги можем да видим кой точно има дебъфа. Два пъти хуквах да бягам, защото мислех, че го имам аз, а се оказваше, човекът точно до мен. Друг път се случваше обратното

Юда, егоист, луда и wow-холик 

повдигнах въпроса за разпръснатата тактика и Блоби каза, че не можем да си го позволим заради аое-хийлинга на прийстове и друиди... затова ни държат накуп, затова и риска някой с дебъф на гръмне в рейда е голям... аз проблем нямах за виждането на дебъфа, защото рейнджа на магиите ми позволяваше да стоя най-отзад и бързо да се отдалеча... проблема с бомбите го има, защото заповедите бяха цялото дпс да нюква Сърцето на ХТ-002... в това време бомбите приближаваха... малките имат и малко живот, но гърмящите имат все пак 50к НР и е нужно време да се обезвредят, а дотогава те са твърде близо... ще го отработим това... все пак щом стигнахме 8%, значи сме на правилния път...
на мен снощи ми започна отново стресово вечерта... пак се логнах 15 мин. преди рейда, защото трябваше да къпя и нахраня детето... тръгнах да си редя аркейн билда... докато в това време се борех с офицера ми за едни 2 точки къде да ги сложа... подкарах поне част от аддоните... наложи се битката с ХТ-002 да я правя на аркейн, а там фрост-файър-билда е по-ефективен... глифовете за аркейн си ги слагах помежду опитите... не бях си взела и реагенти, та добре че Теле се качи на мамута си да се поправим и да накупя каквото е нужно... наредих спеловете и макросите ми за аркейн билда буквално преди пул-а на боса...
в този момент ми се включи Quartz аддона, ама тотално ненастроен... оказа се, че и Х-Пърла е загубил настройките си... кошмар... не виждах нищо от битката, защото Quartz листна дебъфите върху бос-а в средата на екрана ми и не виждах кога съм бомба... умрях рано... релогнах се директно да изключа Quartz-а (ще го настройвам днес) и набързо настроих основни опции на Х-Пърла, че да го ползвам... на всичкото отгоре, лага бе така безумен, че имах 3сек. забавяне на каста... стоя и не разбирам какво се случва наоколо... то да бях само аз с лаг...
после дойде другия шок... просто не вярвах на стойностите на Рекаунта ми... средно заемах между 7 и 10 място по направен дмж... щях да си помисля, че нещо аз не правя като хората, но офицера ми маге бе ту едно, ту две места пред мен, а и играехме на различен билд, та не можеше да е от билда... за сметка на това, бившия ни муункин, който сега играе като котка, подмина 6200 дпс... рогетата здраво дръпнаха, хънтъри - все така обичайно високо по дмж... мелее-шаманите малко паднаха, ретри паладина - пред тях... но ВСИЧКИ те - преди магетата... Холи с уарлока си се пънеше да влезе измежду тях - къде успяваше да стигне 5-то място, къде не.... а имаме уж най-добрата възможна екипировка... препоръчана на 100% от елитистите...
към средата на вечерта попитах офицера ми "Блоби, какво се е случило с нашето дпс"... ама и той, горкия, бе притеснен... вика - от промените в спирита е и това, че нямаме муункин аура... за мене е най-вече първото... адски ни прецакаха Близард с тези промени... очаквайте да зачезнат и магетата, ако нещо бързо не се промени... в крайна сметка, ние освен дмж, в рейда няма какво да правим... сега ни останаха портали/софри и интелект бъф... това едва ли урежда който и да е рейдващ мейдж.
на мен снощи ми започна отново стресово вечерта... пак се логнах 15 мин. преди рейда, защото трябваше да къпя и нахраня детето... тръгнах да си редя аркейн билда... докато в това време се борех с офицера ми за едни 2 точки къде да ги сложа... подкарах поне част от аддоните... наложи се битката с ХТ-002 да я правя на аркейн, а там фрост-файър-билда е по-ефективен... глифовете за аркейн си ги слагах помежду опитите... не бях си взела и реагенти, та добре че Теле се качи на мамута си да се поправим и да накупя каквото е нужно... наредих спеловете и макросите ми за аркейн билда буквално преди пул-а на боса...

после дойде другия шок... просто не вярвах на стойностите на Рекаунта ми... средно заемах между 7 и 10 място по направен дмж... щях да си помисля, че нещо аз не правя като хората, но офицера ми маге бе ту едно, ту две места пред мен, а и играехме на различен билд, та не можеше да е от билда... за сметка на това, бившия ни муункин, който сега играе като котка, подмина 6200 дпс... рогетата здраво дръпнаха, хънтъри - все така обичайно високо по дмж... мелее-шаманите малко паднаха, ретри паладина - пред тях... но ВСИЧКИ те - преди магетата... Холи с уарлока си се пънеше да влезе измежду тях - къде успяваше да стигне 5-то място, къде не.... а имаме уж най-добрата възможна екипировка... препоръчана на 100% от елитистите...

към средата на вечерта попитах офицера ми "Блоби, какво се е случило с нашето дпс"... ама и той, горкия, бе притеснен... вика - от промените в спирита е и това, че нямаме муункин аура... за мене е най-вече първото... адски ни прецакаха Близард с тези промени... очаквайте да зачезнат и магетата, ако нещо бързо не се промени... в крайна сметка, ние освен дмж, в рейда няма какво да правим... сега ни останаха портали/софри и интелект бъф... това едва ли урежда който и да е рейдващ мейдж.
- PrivateRaio
- Misting
е, това наистина е каръщина
а при нас се обадих от министерството, че ни пускат в 15 часа днес от работа по случай предстоящите великденски празници
познайте кой ще отпраши скоро-скоро към Нортлендс
ама много ме е яд с новостите в Инскрипшъна... всички тези нови глифове сме щели да си ги научим, ако ти падне книжка - уърлд дроп, при това - реър, от всякакви мобове в Нортлендс
при това е БоЕ!! падала и от траш-мобове в хероик инстанси, но познайте колко ще ми я дадат на мен, като е БоЕ и струва маса пари
пише по форумите, че се продавала в АХ дори за 5к голд някъде!!!
а и от нея научаваш рендъм глиф
не е честно!! а нямам време за фармене
пък и какво да фармя, като е не пада от определени мобове, а си е уърлд дроп...

а при нас се обадих от министерството, че ни пускат в 15 часа днес от работа по случай предстоящите великденски празници

ама много ме е яд с новостите в Инскрипшъна... всички тези нови глифове сме щели да си ги научим, ако ти падне книжка - уърлд дроп, при това - реър, от всякакви мобове в Нортлендс

http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 2619&sid=1
Нема що, и на мене ми се ебна по тоя начин и без систем ристора. земи са до утре преинсталация.
Нема що, и на мене ми се ебна по тоя начин и без систем ристора. земи са до утре преинсталация.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Скапано
.
Тия хора са егати феновете, много радват -->
http://www.ensidia.com/community/blogs/13.html
Тези хора са били up край компютрите към 20 часа, сървърът им е падал непрекъснато, "After a whole lot of server problems last night with almost 7h downtime at one point we managed to get back in and get started properly". Седем часа? И те са стояли край компютрите, 25 човека, дебнали са сървъра и са убивали бос след бос между 1вия и 4-тия опит?! Мале!

Тия хора са егати феновете, много радват -->
http://www.ensidia.com/community/blogs/13.html
ИThis time we only have 23 and we manage to kill Hodir. More people d/c but we proceed and kill Thorim with about 20 ish. So all the watchers down but we are left with about 16 people in the instance sitting at the Mimiron trash after about 3 hours of actual raiding.
Now the fun really begins! This was our biggest challenge of the day, getting to mimron with 16 people and the number is slowly decreasing.
Yogg progress starts off a bit slowly but we quickly pickup steam and by 6:30am we have a decent idea of the fight and decide to sleep for 4.5 hours (many people dying of exhaustion by this point and playing badly).
За час и половина...About 90 minutes of tries later he goes down !
Тези хора са били up край компютрите към 20 часа, сървърът им е падал непрекъснато, "After a whole lot of server problems last night with almost 7h downtime at one point we managed to get back in and get started properly". Седем часа? И те са стояли край компютрите, 25 човека, дебнали са сървъра и са убивали бос след бос между 1вия и 4-тия опит?! Мале!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мдаа забутал съм си нейде дисковете. Са свалям некви неща (май en/gb), да видим ше стане ли. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ensidia? Тия не са ли бившите Нихилум? Щото гледам, че Кунген е тамElayne wrote: Тези хора са били up край компютрите към 20 часа, сървърът им е падал непрекъснато, "After a whole lot of server problems last night with almost 7h downtime at one point we managed to get back in and get started properly". Седем часа? И те са стояли край компютрите, 25 човека, дебнали са сървъра и са убивали бос след бос между 1вия и 4-тия опит?! Мале!

Само дето някакви наши момчета им бяха отупали Арена-тийма в Арена Турнамента, хехе

Уф още се занимавам с скапани инсталации ;( Поне са си направили на сайта общ пакет вече близард, ма пак точи и сваля сума гб... поне на теория са пълен пакет, дано се инсталира ся.
Заебвам го са цела нощ да си сваля ;(
Заебвам го са цела нощ да си сваля ;(
Мен ме съмнява Дзверото да види тема, но аз държа да го поздравя отново за РД --> ЧРД, Дзвер ^^. Парички, епици (добре де, може и без епици), добро настроение и хубаво хапване по празниците ^^. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- PrivateRaio
- Misting
оправихме компа, 4е даже му сложих още рам и нов процесор, върви на пушка. Дотук добре, но......от два дни в София вали и има гръмотевици и като резултат аз нямам външен нет
Подобрих личния си рекорд - 16749 латенция отбеляза ВоВ преди малко, направо ще ревна. Улдар е прекалено хубав и сложен, че да се размотавам с подобен лаг там...дано го оправят до райд часа...

Мдаа посветка днеска бая ;( Поне стъпих в нортренда 

- PrivateRaio
- Misting