DRAGONCLUB

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Elan Morin Tedronai

DRAGONCLUB

Post by Elan Morin Tedronai » Sat Apr 11, 2009 1:25 pm

здравейте колеги. като може би знаете списвам този сайт. за тези, които ме знаят - радвам се, че ме четете. имам предложение за тези от вас, които имат желание да ми помогнат. имам идея да разширя сайта и провеждам разговори с уеб-мастъра, за допълване, разширяване, даже преместване на сайта на по-голям и удобен хостинг. но ако има някой, който иска да ми помогне - добре е дошъл. просто имам нужда от подкрепа и ако някой иска да ми я даде - да заповяда. сайтът ще се подържа от мен и още някои доброволци. знам, че сте заети с вашия сайт, но и знам, че сте много хора и някои може би седят без работа. така че ако искате - заповядайте. подкрепата ви ще бъде неоценима. ще говорим на кръгла маса и ще се разберем какво ще представлява новия сайт. отново ще се казва Dragonclub - това е несъмнено. няма да оставя дългогодишната си работа и усилия по този сайт. няма да престана да работя по този сайт. но ако някой иска да се почувства част от това, което ще правя - ще се радвам да се включите. ако ли не - ще се радвам да обменим банери, както опит и подкрепа един на друг. защото в крайна сметка всички работим по близки неща и трябва да се подкрепяме. това ми е апела към вас. ако искате - ще се радвам на подкрепата и помощта ви. сега-засега сайтът не е особено рентабилен, но се надявам нещата да се променят с времето.

благодаря ви за вниманието. поздрави и усмивки на всички ви. нека Бог да е с вас. с уважение:
Чавдар

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Apr 11, 2009 2:05 pm

Знаех си, че няма да се откажеш от сайта. Просто ти беше нужно малко напомняне, че всеоще има интерес към него. :) Радвам се! Успех ти желая!

Eck
Merchant

Post by Eck » Sat Apr 11, 2009 10:51 pm

Човече, помня те!
И форума помня!
Това беше най-първия ми форум и много ми липсва още. (: Ти беше модератор там и носеше Йода на аватар. (: Беше абитуриент и ужасно ти завиждах, че си се отървал от училището, мен ми оставаха още две години май. ((: Олеле, колко отдавна е било това!!
Ще има ли пак форум? :mrgreen:
Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.

Моят блог

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Sun Apr 12, 2009 3:58 pm

възможно е. но не това е целта на един такъв сайт. форумът ще повече притурка към сайта отколкото обратното. целта на сайтът е да бъде информативен. сега-засега сайтът е добър, но му трябва още, за да се превърне в най-добрия сайт. трябват ми хора, които четат и следят днешния пазар на фентъзи книги. аз самият не намирам особено много време, защото съм се отдал на други две страсти - писане на свой собствен роман, и писане на стихотворения и песни и свирене на музика.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Apr 12, 2009 7:14 pm

Защо не потърсиш Здрачника? Той може и да се заинтересова.

Eck
Merchant

Post by Eck » Tue Apr 14, 2009 9:42 am

Здрача е добра идея, да. Той беше много активен в стария форум.
(Добре де, спирам с думичката форум, ок. :lol: Ама беше хууубаво...) Също и ММ13666 (ако правилно помня ника)?

Моят блог

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Wed Apr 15, 2009 1:19 am

не мога да го намеря. все пак има ли заинтересовани в момента от този форум? сайтът ще бъде нов с ново име и нова концепция. мисля, че част от натрупаната информация ще прелее в новия сайт, но до това когато ще стигнем, когато му дойде времето. така че се надявам да има хора, които са навити за този проект. ако има желаещи - пишете ми на имейла, който го има в профила ми.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 15, 2009 9:31 am

Ъм, такова, все пак ти прави впечатление, че си влязъл във форума на фентъзи сайт и си търсиш екип за друг фентъзи сайт, нали? :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Apr 15, 2009 10:06 am

http://zdrachnik.blogspot.com/

Ето ти го Здрачника. :)

Eck
Merchant

Post by Eck » Thu Apr 16, 2009 4:53 pm

Ако ти трябват заинтересовани за Dragonclub форум, обади се на мене и идвам моменталически. ;)

Моят блог

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Thu Apr 16, 2009 9:18 pm

добре, а къде му пише имейла на човека. че така без имейл - доста постно.

вие имате ли желание да се занимавате с подобен проект? наистина ще бъде чудесно ако още хора ми помагат.

поздрави: Чавдар.

П.С. да, Симо, забелязвам. просто не виждам друг начин, да набера хора за проекта си.

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Fri Apr 17, 2009 12:03 am

пък и какво му е лошото всъщност? Не е като да моли екипа на списанието да пише за него...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 17, 2009 1:24 am

Ми не. Нагоре просто имаше едно запитване: "Все пак има ли заинтересовани хора от тоя форум?" дето малко прозвуча като цупене, че няма повече коментари. Може би не е била това идеята, но такова усещане ми остави поне на мен. Та оттам и коментара на Роланд предполагам.

Иначе, в други форуми досега да са я зачистили тая тема 20 пъти. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Apr 17, 2009 2:35 pm

Иначе, в други форуми досега да са я зачистили тая тема 20 пъти.
... което би било доста смешно.

Аз съм се опитал да се свържа със Здрачника. Той изглежда е в чужбина и затова се бави с отговора си. Или просто не ползва този майл, но пък това би било доста глупаво от негова страна.