За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 15, 2009 5:32 pm

ааааааааааааа, искам и аз на количкаааааааа :lol:
вижте филмчетата долу какъв фън предстои:
http://www.wowwiki.com/Flame_Leviathan
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Apr 16, 2009 10:10 am

иииии, много яко беше.

само танка бос убихме, но пък се изкефихме максимално.
всичко млати много здраво, траша трябва да се бие внимателно. да се мислят пуловете и прочее, като в доброто старо време.

Спънахме на ковача. Бая сложно. Ние "разузнавахме с бой" дет се вика, ма то това още по-яко :D Добрата новина е, че инстанцията беше много стабилна и почти нямаше лаг, нещо невиждано при последните пачове. Лошата - все още твурде неясни билдове и мас ааддони не работят. Плюс - Уоуматрикс не работи.

Днес се надявам, при по-нормални условия да дръпнем малко. Вчера все пак доста време нащия сървър беше оффлайн, та загубихме поне 1/3 от райд времето което обикновенно ползваме.

БТВ, има и нов бос в ВОА, който също изглежда труден, поне няколкото траша преди него са бая палави и могат да уайпнат цял райд. Ако не ги убиеш бързо гермят с нечовешки дмг. За съжаление убихме Ачавон, ъбихме 1-2 моба и тамън се бъфвахме за бос пъл и сървера падна за 2 часа, та нямам подробности.

В кратце - Яба-даба-ду! Улдар дойде!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 16, 2009 10:11 am

Както каза Ники, новият пач е една голяма торта!

Първото нещо, което направих, беше да си взема дуал спека. Даааа... умряха надеждите за дисциплин/шадоу. Всичко, което четох за улдуар и хийлинга там предварително, налагаше дисциплин/холи, та това и взех. И първата ми работа беше да тествам divine hymn. Обявих аз в гилд чата, каква хубавина е той, а Блоби ми се смее, че нямало да има време. Аз го срязах, че ще го оставя да мре, докота си пея химните и туй то. Ама то красиво! И не само това, както се оказа по-късно.

Новият дизайн на power infusion просто ме предизвиква да си го каствам на всеки кулдаун, само да му е радвам на ефекта:). Спомняте ли си куеста за ashbringer в катакомбите на UK? Там получаваш един огнен щит и слизаш при ъндедите да търсиш загубения артефакт. Power infision изглежда по сходен начин, но е по-огнен на цвят. Прелест!

И така - засилихме се към Улудар, помотахме се за разяснения и.... метнахме се на танковете! Няма такава веселба, честно!!! Гледаш как пъплят бу-бутата и сипят разрушение наоколо. То първоначално определиха хората, които ще отговарят за транспорта, а останалите - пасажери. Тъкмо си мислех, че са ни прецакали като пасажери, и се оказа, че това е основната забава! Мяташ се на танка и почваш да пуцаш със страшна сила :lol: :lol: :lol: ИСКАМ ПАААААААК!!!! Ама наистина е прекрасно. Едни тежки коли пъплят по широките тераси и площадки, край тях пърпорят мотореткит, а ти в това време, изтъпанен мяташ снаряди по сградите, стреляш към въздушните сили и събираш провизии по терена. А като стигнахме боса, беше още по-весело. Щото босът е танк... Или нещо подобно... Почна една бясна стрелба по него, в това време той току избира някое "бубу" и почва да се търкаля след него. По някое време трябва да се метнеш на него, за да унищожиш "пираткометите" (щото някакви фишеци хвърля), че да му се ресетне speed бъфа. И така, Ланис послушно се настани на катапулта и се изстреля. Върху боса. Да, ама това дебели пиратки. Т.е. по 64к живот, а както се оказа, върху боса бяхме аз и един паладин. Човекът бързо си преби пиратката до него, обаче не можеше да мръдне до другите - те си бяха за кастър. А и демидж носиш в това време. И какво стана - седи си Ланис бодро върху боса и маа смайтове и холи файър щото няма друг рейндж дпс там. Ама то светият гняв не е е предвиден за някакви фишеци, да ме прощават. И пак, избих три от останалите четири. В това време босът ни згази количките и беше време аз нов опит.

Аз си споделих наблюденията, направихме преразпределение и за момент ми се стори, че ме пращат на другите колички, та щях да се поразочаровам. Хареса си ми моята. Но така де... пак бях на същата позиция и пак - битката започна!

Този път беше по-добре - народът се метна на боса, взривихме фишеците... и босът ме катапултира. Всичко ок, май парашут се отвори, обаче на земята имаше някаква гадост, и докато дойде моторетка да ме прибере, аз си измрях. Но и босът умря:))) Секунди след това:)

И така, зарязах ме количките (за съжаление) и се понесохме напред. Умрях още на пъривя траш.... Даааа... Трашът в Улдуар не е като в Накс. Точно преди втория бос имаше едни огнени елементали, дето пускати едни огнени вихри... уайпвахме си на общо основание. Отвратително! Но аз пак се забавлявах.

Както и да е успяхме да разчистим до боса. А той... с вид на много пораснало каменно дждудже, седи си пред една пещ. Овесил си е вместо медальон една кофа с лава на врата. Започнахме ние битката и умряхме. Т.е. аз не умрях, защото добър паладина ми спести поправките. Събрахме се, обсъдихме тактиката, пулнахме боса и умряхме. Класика! Тоя път умрях и аз, защото още в самото начало босът ме грабна и ме мушна в кофата с лавата - същата, дето я носи вместо медальон. Т.е. Ланис умря от лавата, а аз - от смях:)).

После пак - събрахме се, обсъдихме тактиката и отново. Има един момент, в който босът каства .. ох, пак забравих името, но е едно АоЕ. И прави много лош демидж. И тогава реших да "попея". Пуснах аз едни divine hymn, гледам едни стойности да политат. Защото таз хубавина се channel-ва в рамките на 8 секунди и хийлва на всеки тик тримата с най-малко hp. Т.е. на всеки тик ре-таргетва. Малко след това си измряхме стандартно. Гледам аз рекаунта - 99к ефективен хийлинг само от divine hymn. Направо щях да литна от стола от въодушевление. Пиша в прийст канала да кастваме спела на смени (10минути кулдаун, естествено)... и никаква реакция. Безобразие! То вярно, че в това време тече дискусия, ама това на нищо не прилича!

Както и да е, ние продължихме да уайпваме и на следващия кулдаун, аз отново каствам DH. 103к и отгоре ефективен хийлинг. Отново пиша в прийст канала и посочвам въпросната цифричка, та този път се впечатлиха. И настана веселба, щото почнахме да се редуваме и даже шадоу прийстът искаше да участва:)))))))))))))). Много бях горда от себе и - можех да давам съвети и за ротация на холи прийстовете, щото оказа се, че от тримата хийлващи прийста, само аз бях чела:))). Хийлингът на Трууп скочи, като започна да вкарва hastened prayer of healing.

В крайна сметка явно решихме да оставим боса за доразучаване и минахме на следващия...

Заставаме на входа и какво виждаме - един огромен робот прави физарядка. Прилича малко на воид рийвъра. Обикаля, прикляка, разпъва ръчички... после лява ръка докосва "пръстите" на десен крак и обратното. Пак приклякане, малко марширувани е отново. Подговихме се ние, бъфнахме се и се понесохме бодро напред, очаквайки това да изреве, задето му прекъсваме спорта. То обаче не изрева. Изпищя! Като екна онзи писклив глас, рейдът окапа от смях. Пак успяхме да се мобилизираме горе-долу и почнахме бой. Обаче не всеки имаше инсталирани нови адони (то и моите бяха повече от половината стари), съответно не се виждаше дебъфа, при който се бяга от рейда. А в това време роботът пердаши със страшна сила и пищи "no no no no"... Явно се изживява като малко момиченце, което си пробва играчките защото казва неща от рода на "я, това май не може да се огъва по този начин", "не не не не", "няма да чупя повече", "време е да си поиграем"... Общо взето напомня ми на репликите на Пач:). Или по-скоро една реплика:)

И този бос не свалихме, защото вече беше време да приключваме рейда. Но днес - с нови сили.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Apr 16, 2009 10:28 am

хехе, да. Какво ще кажеш за файър тайфуните. Направо ми се плаче кво ти е било, нали си с плат. Аз с всички железа и прочее издържам само на 2-3 последователни мятания, и то като си плескам инстант хийл още във въздуха и щит. Направо не мога да се накефа, най-после място дето трябва да се мисли като се цъка. Не ми пука колко ще мреме. Супер яко е!

Да не говорим за Търнира, лесни куестове , ма има за копъване сума табарди и маунтове. ИМА АИРЪНФОРДЖ ТАБАРД! Боже, години го чакам това! И петове има! Абе супер.

И фишинг дейли, и .... абе много неща.

БТВ, копието е направо убер куул (това от турнира, стават хипер мега дуелчета, за пръв път се чувствам като рицар в тази игра!).

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 16, 2009 10:48 am

Тайфуните ни разказаха играта:). Аз пак опитвам да спасявам нещо, защото сега имам шийлдове без кулдаун, което е направо рай. Но пак не стига. Въпрос на разпръсване на народа е, според нашия рейд лидер.

А до турнира още не съм стигнала но и за него нямам търпение:)

Определено - справили са се добре Близард. Също отбелязвам факта, че ефектите вече не ми блокират компютъра. Преди или изобщо ги нямаше, или не можеш да мръднеш, като има АоЕ.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 16, 2009 10:51 am

Такаааа - ретри паладините са бъфнати жестоко. Вчера едно тенеке дето на рекаунта се се моткаше зад мен, почна да реве колко му съква ДПС-то и как са го нърфнали. След въпроса абе ти тоя екзорцизъм позлваш ли го? Отговора - ми не - чупи ми ротацията. След като му обясних че го чака кик от хероика като не почна ДПС-то му се качи с 500 точки. Не знам за колко удря ама явно е за много ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Apr 16, 2009 11:22 am

ами удря, а на ъндеди има 100% крит шанс :D

Сега, тоя дет си бил с него, не знам кво му пречи инстант каст с дмг на има нема 20 секунди (не знам точно на колко е :oops: ), но ретритата сме на принципа FIFS - първи дошъл, първи обслужен - демек, квото е готово, плескай. Надявам се до 1-2 дни да стабилизирам ротацията си, но определено екзорсизма трябва да се буха като може. Аз лично винаги съм го уважавал, да не говорим че това си е и пул, и то холи дмг (тоест с бъф за агро дърпа добре).

Гледайки снощните репорти не забелязвам някакво много драастично покачвване на дпс-то ми, но все пак мобовете в Улдар са далеч по яки. Ударих няколко пъти по хероик дъми в ИФ преди райда, ма рекаунта ми не беше ъпдейтнат, та нямам идея точно за кво иде реч. Но направих определено голями критикали. А и все пак не съм сигурен че съм сложил точките правилно. То няма много мегдан за грешки при ретритата (остават 6 точки от предишния билд, та ако искаш може и малко пвп таланти да вкараш).

Друго, което ще вдигне още нещата са и новите глифове, но за жалост снощи нямаше от къде да ги взема за краткото време което имах за размотаване и зяпане, а и те си искат 24 часа ресърч, ако не се лъжа.

С две думи, трябват няколко дни да се изчистят нещата, а и аз не съм много добър в Тиорикрафта. Но определено сме дигнати поне малко.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 16, 2009 11:31 am

Btw - бичи в протекшън за divine sacrifice. Ще е задължителен за heavy hitter в ulduar.

Т.е. - на всеки две минути - балон и зимаш мноу демидж върху теб.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 16, 2009 11:32 am

хехе... гледам, че Ланис е разказала за снощи, че даже и от хилърска гледна точка :P

за мен снощи започна като ад :( пускам си аз компютъра и решавам първо да ъпдейтвам аддоните... пускам ВоВМатрикс - няма никой :cry: викам си, ще се пробвам със старите... влизам в гейма и уж всичко е наред, аддоните - работят... първото нещо, което направих бе да се обуча при Мастър Инскриптъра ни... а след това - рисърча за нови глифове... който ме разочарова, защото не дискавърнах НИЩО!! :shock: ни майнър, ни мейджър глиф... :cry: отивам към Айрънфорч да взема дуал спека и в един момент - играта крашва... :? ама така застина, че блокира целия компютър и се наложи рестарт... :roll: влизам пак... получавам съобщение, че има нов ДБМ + линк да го изтегля и още преди да съм затворила съобщението - нов краш... :cry: пак рестарт... изтеглих и новия ДБМ и пак влезнах в играта... имах време да си взема само дуал спек-а и тръгнах да редя точки вече в състава на рейда... голям стрес... в това време се усещам, че брейсърите, дето взех от Инструктора ден преди това не са ми енчантнъти... :? а от гилдията ме засипват с уиспъри "имаш ли този глиф, имаш ли онзи"... не издържах ан напрежението и се скарах на един от танковете ни (Кзану) да не ме разпитва ТОЧНО сега, защото вече сме в рейд, а аз дори нямам нареден билд :cry: драма!
и докато събирах материали в Айрънфорч за енчанта, играта крашна отново..... :shock: добре, че видях как в долното дясно ъгълче да прозират части от някакво съобщение от Уиндоуса... усетих се, че Файъруола ми праща съобщения баш сега... пак рестартирах, минах в Гейм мод на Файъруол-а, изключих ВСИЧКИ аддони и влезнах в гейма, защото народа вече бе в Улдуар и се раздаваха команди кой на какво превозно средство да се мята...

съмъннаха ме и викат "качвай се някъде"... при което аз мервам един профучаващ наблизо мотор с кош, а вътре един от любимите ми паладини от гилдията и скачам в коша да ме вози :lol: в това време се обяснява, че пасажерите трябва да стрелят с абилитата на возилото... викам аз в рейда "ама моето возило няма абилитита", а те викат - "я, марш на танк, стига се возила" :cry: :cry:

Илийката вика "скачай при мен" и ме приюти... метнах се аз и тръгнах да си чета бутончетата... и като тръгна онази ми ти армада... егати кефа!! пуцаш като за последно! направо като македонец на сватба! :lol: моя син като видя битката и се развика "искам и ааааааз"... та пое младежа част от въздушните атаки за кратко :lol: общо взето здраво се набирах на 2-ката бутона, щото правеше повече дмж... 4-ката ползвах веднъж само, че поизостанахме от останалите... а кукичката на 3 - разбрах, че е за събиране на муниции, чак след първия опит на бос-а :lol: :lol:

а като скочихме на боса - ехаа, няма такава битка! много ме беше яд, когато на втория опит измряхме на към 1% на боса... обаче на третия опит не му простихме... :lol: и аз като Ланис се катапултирах върху него, макар че нямах идея какво трябва да правя там, щото не бях чела :lol: само дето той и не ми остави време да мисля - изплю ме и ми метна граната, та си останах размазана на площадката до края на битката... :lol:
честно казано нямам спомен какъв бе луут-а :lol: толкова бяхме впечатлени и адренализирани всички, че това сякаш нямаше значение :lol: НО пък имам първата си значка от новите :D

и такаааа... тръгнахме към пещите... започнахме да бием първите гигантски мобове и оппаааа... забравила съм да си сменя глифовете!! :shock: и се наложи на тях да скорчваме с другото маге до 5!!!! :neutral: само уведомих офицера ми, че се телепортвам към Айрънфорч, защото нямам мастило за скорч-глифа, а на Илия му викам да ме съмъннва, че просто нямаше време за обяснения...
после огнените елементали ни разказаха играта, докато им хванем малко цаката и започнем да бягаме по-успешно от тях... в един момент видяхме, че огнената вихрушка си нарочва жертва и го/я преследва, докато се разсее или го убие :lol: колко айс-блока пропилях във въздуха, не е истина...

стигнахме Ignis, който бързо ни убеди, че не сме в Наксрамас-времената вече :lol: мале, колко масов дмж прави говедото!! направо ми стана жал за хилърите :? ако траша им изправяше косите, босовете просто ще им тестват възможностите... така като гледам на този етап Улдуар ще бъде покорен по-леко от тези гилдии, дето имат най-стабилните хилъри... чак ме хвана яд на Холи, че направи мейн лок, а не остана да играе с прийста си... :( щяхме да сме с две идеи по-напред във възможностите ни за прогрес...

както и да е... зарязахме Ignis, щото там трябва да се поработи още над стратегията, а и все повече ми се струва, че няма да е лошо да се пооборудваме малко с файър-резистънт гиър...

...и тръгнахме към XT-002 :D който както Ланис спомена е безумна гледка :lol: един огромен мускулест робот, правещ физарядка :lol: а гласа му!!! боооожке... като на евнух и то - пищящ! биеш го, мреш и не можеш да спреш да се хилиш!! :lol: там общо взето се докарахме до втора фаза, но се случват толкова много неща накуп, че ставаш разноглед и просто е нужно повече да прочетем, а и да свикнем с битката... честно казано, ми се струва, че ХТ-002 ще падне преди Игнайт-а... но да видим :D

веднага след рейда аз си легнах, че бях каталясала от толкова нерви и пренаситена от впечатления... а Гилд мастъра ни тръгна да организира народа за Улдуар 10 за през нощта :D нека ходят, младежите, нека разучават... аз съм ТАКА доволна, че след един ден още работа, ще имам ЦЕЛИ три дни да си играя, експлорвам и разучавам новостите, че просто не мога да ви опиша насладата... :oops:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 16, 2009 11:50 am

Вчера Трууп измрънка в прийст канала, че хийлингът е тежък, обаче аз съм във възторг. Дадени са хубави опции за хийлинг, трябва да се координират нещата. Общо взето, когато той измрънка, моята реакция беше "i love it". За Холи ме е много яд, че не е с нас, не само заради многото хийлинг (който наистина е разкош), но и за това, че той четеше. Аз съм си нууби повече скролвам през информацията, закачайки по нещо. Но доколкото разбрах, Улдуар може да иска смяна между холи и дисциплин билдове. Съответно се насочих натам. Макар това да беше повече становище за холи прийстовете, че трябва да си вземат дисциплин алтернатива заради демидж превеншън (за Ходир, а май и не само за там). Аз мисля да експериментирам с два таланта. Но гледам, че Трууп се е полакомил за шадоу, което в Улдуар надали ще му трябва:) (бтв, арморито е променено и дава двата спека за любопитните шпиони).

А координация наистина си трябва - вчера на третия бос почти едновременно тръгнахме с hymn of hope с Трууп, което си е пълно разхищение предвид кулдауна. Но това ще го видим и като влезем в ритъма на битките.

Иначе хийлинг ще се иска наистина много, но няма да зависи само от хийлърите. Много неща зависят от играчите и къде ще се позиционират.

Днес видях, че на Игнис дисц прийст може да свърши много добра работа с жертвите в канчето с лавата. Обаче аз съм сложена на танк хийл... би било хубаво да има още един. Всъщност точно Игнис беше посочен като един от босовете, на които дисц. може би е по-добрият спек.

Освен това вероятно ще отнеме малко време за ротацията със стакване на середипити и ползването на много бърз прейър ъф хийлинг след това. Това си е маса хийилинг, ако се ползва. Трууп май мина точно на тази ротация, но Прей се колебае. Иска си рефлекси де. Аз го имам като вариант с шийлд, който винаги проква 25% хейст, и веднага след това Прейър ъф хийлинг.. обаче за мен мана цената на последния е майка си и баща си, та не зная колко ще е ефективно. И все пак... шийлдове на глобал кулдаун - dreams come true :D

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Apr 16, 2009 12:00 pm

само за инфо - от личен опит. Докато си в кофата с лава, бъбълчето не работи, но пък можеш да се хийлваш, а дмг ти скача маса ако оцелееш.

Вие сте пробвали класическа стратегия на 1вия бос - даже сте скачали да го обезвреждате...ние го убихме с някакъв ачивмънт, но не съм сигурен за какво :D :D :D . Понеже бяхме бая екзалтирани от новото място, нахлухме при него без да сме свалили кулите - на хард мод! Малиииии, прави страшен демидж. Аз бях на танкчето на един от танковете - имам някаква ПВС пуцалка и бомба някаква, която направи 153К дмг критикъл на боса.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Apr 16, 2009 12:06 pm

Какво да ви кажа... и аз съм размазан от кеф :mrgreen: Още не съм редил глифове, талантите са ми малко разпиляни, обаче кеф и това е 8-) Пробвахме вчера приятелчето на Арчавон, Емелон май се казваше, 10-ман ПъГ, никой не чел тактика... 35 сек :roll: Можеше да са 36 сек ако бях пуснал ЛоХ ама нямаше много смисъл :lol: Голямо говедо, бие за много. А ПъГ-а се разпадна щото половината искаха да пляснем Арчавон и после пак на Емелон, а другите не искаха да се сейвват.

Отивам после да намеря турнира (инфо в съседната тема). Накичих се с медали, лъснах бронята, взех папчицата с препоръки (това Екзалтед, това ПвП ачийвмънти) и отивам да се запиша за турнира... Погледнаха ме, връчиха ми едно копие и викат "иди се упражнявай на чучела". Аз?! Да се упражнявам на чучела?! Ама... преглътнах :oops: Какво да се прави, ако още отначало оставя 10 трупа, може и да ме дисквалифицират :roll:

Поупражнявах се малко, после взех да се дуелирам с други играчи. След като ми потрошиха кофата три пъти, се замислих и открих, че най-добре е да спамиш щит колкото можеш и само чардж! Никакво трошене на щитове, чарджа ги мачка и без туй а и вкарва допълнителен демидж. Наритах неколцина и си тръгнах доволен 8-)

Иначе прот-талантите са ... а бе любоффф. Видоизмених малко билда с ПвП елементи - стън на всеки 20 сек :mrgreen: Плюс сайлънс от фризбито :twisted: Кастърите майка плаче вече :mrgreen: Да не говорим за Divine Plea плюс Guarded by the light (рефрешва го при всеки удар). Вчера си направих експеримент с чейн-пул на мобове, 10 мин Divine Plea активно! :shock: Добре дошли в царството на безкрайната мана...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 16, 2009 12:22 pm

Даааа... аз вчера наредих вторичния билд на Йоа, ама нямах време да го разучавам. Днес вече виждам и какво ще пренаредя по билда (е, може и да не е днес, че май ще я оставя да почива малко). Но понеже съм новаче и разучавам талантите в движение, на първите мобове останах без мана и смених на познатото ретри. И стана тя една :lol: :lol: :lol: Но като се освободи време, ще пренаредя билда, ще сложа енчантите и ще хвана жертви да се уча да танквам ... евентуално :roll:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 16, 2009 12:36 pm

PrivateRaio wrote:само за инфо - от личен опит. Докато си в кофата с лава, бъбълчето не работи, но пък можеш да се хийлваш, а дмг ти скача маса ако оцелееш.
Slag Pot:
Charges and grabs a random enemy target, tossing them into the caster's slag pot. The target is unable to attack the caster and takes 3500 Fire damage every second for 10 sec. If the target survives, they are imbued with the magical slag, increasing their haste by 150% until canceled. (това е за нормал мод... не съм копирала от правилното поле... за хероик мод е 100% хейста)

та Райо, вече да не се чудиш отде си вкарал толкоз дмж на Игнита, щом си оцелял в лава-джоба му :D

иначе аз идея нямам какви са тези рицарски турнири, за които говорите, но ако е ПвП, едва ли ще се пробвам :D

то и време нямам... трябва да наредя маса билдове :? моята Таис още няма втори билд... Лийд няма ни един... трябва да се тестват... а Улдуар чака и вече ще се рейдва 5 дни в седмицата плътно... та да видим кога и за какво ще остане време... :roll:
Last edited by Tais on Thu Apr 16, 2009 4:05 pm, edited 1 time in total.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Apr 16, 2009 12:38 pm

Безкръвно ПвП :P Като на Олимпиада, всички сме приятели там, има специален бъф, който не ти дава да счупиш ръчичките на грозното ъндед роге до теб :lol: