В първи има хубава драма обаче, с елементи на ангст.

Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
След още няколко еп-а, само първи ми се вижда хипер тъп. А дублажа става, по спомен озвучителката на Бъфи се справяше по добре от самата Бъфи. Сара Мишел Гелар соу фар е някак прекалено чийзи.passer-by wrote:Според това, което ми беше обяснено, първият сезон трябва да се премине, дори с мъки, а вторият и следващите вече възнаграждават усилието.armageddon wrote:Въх. Изгледах първи епизод, ако не бях гледал по нататъшни и не знаех че всъщност е интересен сериала, не бих продължил.
Освен това да се гледа в оригинал, евентуално с надписи. Но не и дублиран.
Има статия за сериала в брой 58 на списанието.
Ъъ, доста актьори начело със Спайк, Уилоу и Джайлс едва ли ще звучат по-добре дублирани.armageddon wrote:След още няколко еп-а, само първи ми се вижда хипер тъп. А дублажа става, по спомен озвучителката на Бъфи се справяше по добре от самата Бъфи. Сара Мишел Гелар соу фар е някак прекалено чийзи.passer-by wrote:Според това, което ми беше обяснено, първият сезон трябва да се премине, дори с мъки, а вторият и следващите вече възнаграждават усилието.armageddon wrote:Въх. Изгледах първи епизод, ако не бях гледал по нататъшни и не знаех че всъщност е интересен сериала, не бих продължил.
Освен това да се гледа в оригинал, евентуално с надписи. Но не и дублиран.
Има статия за сериала в брой 58 на списанието.
Нямам нерви да водя десетстраничен спор точно с теб и Амелия, и то на такава субективна тема.Roland wrote:Логични за кого? Логични в какво? В какъв контекст? Не пускай подобни твърдения, ако не си готов за десетрстраничен спор или не си в състояние да се обосновеш наистина стабилно в един пост
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests