Добрите новини :)
Moderator: Moridin
Съжалявам, това не е добра новина, това е дребнав криворазбран шовинизъм. Не това, че момичето е спечелило, а това че в новините призовават българите да гласуват за мис САЩ, така че наградата да вземе землячка. Аман от шуробаджанащина, пък и я пробутваме с гордост.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Съжалена си.Morwen wrote:Съжалявам, това не е добра новина, това е дребнав криворазбран шовинизъм. Не това, че момичето е спечелило, а това че в новините призовават българите да гласуват за мис САЩ, така че наградата да вземе землячка. Аман от шуробаджанащина, пък и я пробутваме с гордост.

Когато българка е постигнала това, което е постигнало това момиче, за мен това е добра новина.
Това за шуробаджанащината е меко казано неуместно в този контекст.
Да разбирам ли, че не си гласувала и за Иво Папазов преди време?
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Разбирай, че няма да гласувам за никого, само защото е от същия национален произход като мен. Още по-малко, когато става дума за това, кой ще представя страна, на която аз не се чувствам в правото си да определям нито президента, нито кралицата на красотата.Съжалявам, това не е добра новина, това е дребнав криворазбран шовинизъм. Не това, че момичето е спечелило, а това че в новините призовават българите да гласуват за мис САЩ, така че наградата да вземе землячка. Аман от шуробаджанащина, пък и я пробутваме с гордост.
Не, не съм гласувала за Иво Папазов преди време, най-малкото защото не зная за какво гласуване става въпрос. Освен да е било за най-велик музикант на САЩ, да?
I don't wanna die
+1. Защо по дяволите трябва да зоват хората да гласуват за "българката"? Конкурсите за красота са си достатъчно извращение и без призиви тип "гласувайте за землячката, ако ще и да ви се струва крокодил".Morwen wrote:Съжалявам, това не е добра новина, това е дребнав криворазбран шовинизъм. Не това, че момичето е спечелило, а това че в новините призовават българите да гласуват за мис САЩ, така че наградата да вземе землячка. Аман от шуробаджанащина, пък и я пробутваме с гордост.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
В случая дори не е крокодил, но идеята че медията ти дава линк, за да гласуваш за някого, при това в чужд конкурс, само защото е сънародник е дълбоко сбъркана. Ми така с титлата мис САЩ ще се въртят само китайки и индийки, понеже те имат най-много сънародници да се набират на линковете за тях.
I don't wanna die
ОК. Изтривам си поста. Извинявайте за грешката ми да помисля, че е бил за тази тема.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Не е много абсолютно.Moridin wrote:Знам, че съм абсолютно единствения фен тук, но ако все пак някой се интересува - снимки от (почти) финалния вид на станция Интерпред на метрото (всъщност от вчера вече приеха да се казва "Жулио Кюри")

Това че работя в метрото автоматично ме изключва от фенство ли?

Впрочем, точно Жолио Кюри си е изписването... на автора на статията явно му е звучало по-добре с "у"

Ще пускаме метрото от Младост до Стадиона на 6-ти май

Хм, не знам колко е добра според голямото забавяне, но пак...
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- Maledictus
- Warmage
Аз бих била фен, ако не бяха преместили плануваната спирка от срещу нас на майната си (разбирай 15 минути пеша, което в сравнение със "срещу нас" е много) и ако можех от Младост да отида някъде другаде освен на една спирка от Орлов мост, която мисия досегашните 6 автобуса, спиращи - трябва да се спомене - срещу нас, изпълняват перфектно и в момента.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Бе да облекчи малко трафика да си излизам с колата по-лесно поне 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Хм не знам да са променяли плановете за спирката в Младост 1, винаги си е била на пазарчето, което все пак е на не повече от 10 мин от васGhibli wrote:Аз бих била фен, ако не бяха преместили плануваната спирка от срещу нас на майната си (разбирай 15 минути пеша, което в сравнение със "срещу нас" е много) и ако можех от Младост да отида някъде другаде освен на една спирка от Орлов мост, която мисия досегашните 6 автобуса, спиращи - трябва да се спомене - срещу нас, изпълняват перфектно и в момента.

Разликата с рейсовете е очевидна - време, време, време. Ти си на края на Малинов и не усещаш вероятно огромните задръствания там, но дори на самото Цариградско стават такива, особено около Орлов. А и наесен метрото ще си е съвсем навързано

This is it. Ground zero.