Аутлендс - на хероик вече само

ще идвате с другите герои, а алтовете ще левълвате с куести и ако/когато порастнат - в хероик

иначе много се натоварва програмата на всички, а полза от това - почти никаква и само за алтове...
снощи, колкото и невероятно да бе, се събра мейн-рейда и запрашихме към Санктума настроени, че ще се уайпва... е, оправдахме очакванията си и навъртяхме поне пет уайпа преди да падне Сарт с 3-те си дечица... ама за мен пак - ни наметало, ни дрейк за яздене...
дадоха обичайната 20-мин. почивка за придвижване до Малигос, който възпитано си падна от първия път... от него и без това нищо не чакам, та просто порталнах народа в Даларан, а в гилд-чата се появи съобщение, че гилд-мастъра ни събира алт-рейда за довършване на Накс хероик... уморено ми беше, ама не посмях да се скатая...
събрахме се пред Тадди , обясни се тактиката на ПъГ-натите играчи, разпределиха рейда по 2-те платформи и като се отпочна... уайп на 28%, уайп на 8%, уайп на 1%... ееей, няма убиване това чудо...
офицерите решиха да не губим време заради ината си да го видим мъртъв и дадоха дестинация към Ануб... както си е ясно, спайдър-крилото е най-лесно и не срещнахме голям проблем с босовете, освен на групичките траш пред Фаерлина, където танковете ги подпукаха сякаш сме с мейновете - по няколко групи накуп, та натръшкаха половината рейд...

но на бос-битката всичко си беше ок...
общо взето леко мина спайдър крилото, само дето на Маексна незнайно за мене как танка умря секунда преди да умре бос-а... та не се стигна до драматичен уайп на 1%, както при Тадди...
после тръгнахме към Милитари крилото - Инструктора умря като по учебник... адски удобно е да ползваш макрото за фокус-таргета там... моята задача бе да хийлвам учениците на боса, но тъй като това не бе кой знае каква работа, защото много народ ги хийлвахме, помагах и в хийлването на рейда, че за рейд-хийлинга бяха оставили един шаман да го прави (алт-а на един от танковете ни в мейн-рейда), който колкото и прекрасен играч да е с всеки клас, все пак трябваше да покрие доста дмж, който течеше... та битката мина перфектно и без проблеми...
като стигнахме Готик имахме един дисциплиниращ уайп, защото народа в лийвинг частта пак отсвири да се съобразява с агрото и всеки заблъска свой си таргет, та си измряхме с гръм и трясък

хубавото бе, че си взеха поука и на втория опит боса се предаде...
на Конниците бе веселба... значи... обичайната тактика за тях е да се раздели рейда на две - по една дпс-група за всеки от мелее-конниците, които да се разминават, а танковете да си разменят босовете на всеки 3 стака на дебъфа, за да се резетва същия и да не наслагва масов дмж... с мейн-рейда ни не играем по този начин, а караме на нюк-тактика, при която се разхвърлят 4 танка по ъглите на залата с техните хилъри, а целия рейд нюква първия мелее-конник, който трябва да умре най-късно около 4-тия стак на дебъфа, после - целия рейд скача на втория мелее-конник, след което се пръсваме да избием кастърите, като сменяме позицията и таргета си на 3 стака на дебъфа... точно нюк-тактиката избра Холи и за алт-рейда...
е, разпредели ни той, пуул-наха конниците и... уайп... ама веднага... оказа се, че умората си е казала думата и не са сет-нати хилъри на танковете на кастър-босовете

и бяхме пометени...
дотърчахме отново до залата и този път се разпределихме както трябва... и Конниците паднаха от раз...
Тадди, Сафи и Кел`Тузад оставихме за друг ден, защото бе станало 2 през нощта наше време и народа бе уморен
от снощния рейд аз нинджосах нова каска и нови ръкавички, както и идол, който ми намалява мана-коста на Реджувенейшъна, а аз го ползвам нон-стоп, та съм доволна...

довечера ще им бодна нужните енчанти, че снощи веднага си легнах... обаче това с алт-ръновете на хероик-рейдове е адски удобно за обличане на алтовете - имаш шанс за айтъми, за които само можеш да си мечтаеш, просто щото си алт